PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 PARAMIZI REİSİN EMRİYLE YATIRDIK. GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Dün bir amd furyası koptu. Özellikle şu 500-700 dolar arası olması beklenen tepe modele çok talep olabilir 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 bu arada evgada hala awaiting shipment yazıyordu ticket açtım merak etme yollayacaz dediler thermalpadi <3 amazon.de den 2 tane güzel fan almıştım onları da taktım kasaya, thermalpadi de takınca korkmam yanmasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 ya illaki yardımcı olur onlar da pad kesin ve doğrudan çözümü sorunun. ben bu padlerden kullandım bu arada, tavsiye ederim beklemek istemeyenlere. 5 günde falan geldi: https://www.amazon.com/gp/product/B00UYTU6Z6/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 1,5 + 0,5 alın ama, toplam 2mm çünkü aşağı yukarı evganın yolladıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 padler geldi abi. thermal macunun fazlasını işlemciye kullanırım diye seviniyordum, adamlar bi macun yollamış eve gelen yemek siparişlerinden çıkan ufak tuz boyutunda çok üzüldüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 benim de geldi bugün fedex'le. macun zaten vardı bende. kullanmam bile geleni. kesin dandiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
topsakallihitler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 PrudenT said: ya illaki yardımcı olur onlar da pad kesin ve doğrudan çözümü sorunun. ben bu padlerden kullandım bu arada, tavsiye ederim beklemek istemeyenlere. 5 günde falan geldi: https://www.amazon.com/gp/product/B00UYTU6Z6/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 1,5 + 0,5 alın ama, toplam 2mm çünkü aşağı yukarı evganın yolladıkları. hocam merhabalar ben bu kart olaylarında yeniyim. bu thermal pad olayına herkes olmazsa olmaz tarzında yazmış. kartın fanı falan yeterli olmuyor mu? ya da bu seride sıkıntı olduğu için mi herkes böyle düşünüyor? koskoca evga normal kullanımda yanacak bir kart yapıyorsa sıkıntı büyük gibi geldi. biraz bilgi verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 benim kart gümrüğe takılmş, parayı istedim bekliyorum. başka bir süpriz daha çıkmazsa bu maceradan da göte giren dolar kuru farkı oluyor. :( neyse gidip ikinci el bir şeyler bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 rotweilermagdurlari.blogspot.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 yok ya sen böyle diyince geri aradım goldun tongasına düşmeyelim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Gold troll zaten, ona inanan adam varsa hiç gelmesin :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Ö.M kutunuz dolmuş :) Envanterinizde SSD var mı acaba? 500gb Samsung olanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Rot SSD falan çok getirmiyordu sanırım. Bir sonra getireceği tarih de 15-20 gün sonra hatta herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 azmi sen hala windows 10 key satıyor musun? office falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 İ7 7700k 350$'dan çıkmış. Buraya getirecek misin Rot 8-) Aynı zamanda Ryzen'i de envanterinde görebilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Yeni işlemcileri kovalıyorum arkadaşlar merak etmeyin. Öm kutusunu da Boşalttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 i5 3570k'yı taktığım anakarta 7700k'yı takamam değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Rotweiler said: Yeni işlemcileri kovalıyorum arkadaşlar merak etmeyin. Öm kutusunu da Boşalttım. Hocam bu akşam akıyor maşallah. Ryzen, Kaby,Vega,Pascal Refresh ve anakartlarda 270 chipset her yerden görsel benchmark review yağıyor. Kıpır kıpır oldu içim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Özelden yazdım bende, cevap merakla bekleniyor haydi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 11 nmleri beklemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 iyiki 7700 beklememişim. 6700k ile oyun performansı %2-3 fln o da hepsinde o kadar olmuyor bile. dolar 3.10 dan almıştım. gereksiz yere 3.60 a kalacaktık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 I7 4790K lazım bana da 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 7700k ile ilgili bir gelişme var mı acaba? Kaça patlayacak? Zen'in anakartları falan ortaya çıktı kendisi yok tesbih çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
topsakallihitler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 "daha çok fps!" diye çığlıklar atarak uyanmaya başladım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Sonunda ulaştı elime. Burdan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar