stimpak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Shadow of Mordor parasını fazlasıyla hakediyor. Season pass alma ama. DLC gelmiş geçmiş en tırt dlc'lerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Factorio da manyaklık seviyesinde oynanabilecek, inanılmaz iyi zaman geçiren bir oyun. Mordor da tam konsol oyunu, PS4'te ilk aldığım Platinum trophy. Bol zaman varsa her iki oyun da ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 mordor bence çok zaman olmasa da oynanır ya, 2 adam öldür kapat, 2 ay bakma istersen. bu arada benim alabildiğim tek oyun doom'un demosu oldu :p xcom2 ve gta5 istiyodum ama indirimler beklediğimden az sadece gta5 alıcam belki bu subnautica nası bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 orc kesme simülasyonu ya mordor. gameplay atmosfer fln iyi kasmışlar da konu eklemeyi unutmuşlar. kendini tekrar etme maksimumda. hikaye bekleyerek almayın yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 gta, saints row, mordor gibin "open world'üz biz hüeüeüaeaea" diye şov yapan oyunların en büyük sorunu bu diil mi zaten. bu yüzden topdown 2d'den 3d'ye geçtikten sonra sevemedim ben biraz da gta'i açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 gta kötü bir örnek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Gta olmadi pek.. Ne iyi 5.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 reign of kings ve kingdoms (pixel olmayan) nasıldır bilen oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 aktiftablet said: mordor bence çok zaman olmasa da oynanır ya, 2 adam öldür kapat, 2 ay bakma istersen. bu arada benim alabildiğim tek oyun doom'un demosu oldu :p xcom2 ve gta5 istiyodum ama indirimler beklediğimden az sadece gta5 alıcam belki bu subnautica nası bişey? subnautica alpha early access ama potansiyeli baya yuksek bi oyun bence survival temalı ama su altında geciyo mekanikler felan baya guzel ben destek icin bile olsa aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 totemic said: reign of kings ve kingdoms (pixel olmayan) nasıldır bilen oynayan var mı? reign of kings var bende, epeydir girmiyorum ama kötüydü en son. Doğru düzgün ilgilenmiyorlar zaten alma derim. Ben hala 8 TeLe 35 kuruşluk oyun arıyorum asdf yok mu şöyle arada girip eğlenebileceğim mrpg tarzı bişiler, indirimler bitmeden bulayım bir şey ya kalmasın bu para ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 valiant hearts güzel oyuna benziyo dün youtubeda izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 valiant baya iyi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Bioshock 3 oyun 18tl deger mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Oynayacaksan değer. Hikaye ve ortam olarak çok güzel onlar. Daha modern bir şey arıyorsan bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 _Rave said: ulan çok eski böyle bi oyun oynamıştım,2 boyutlu falan.tv tycoon gibi bişey.hem antfarm gibi binayı döşüyosun,hem tvde yayın programını belirliyosun,dizidir,filmdir,reklamdır, prime timedır falan.inanılmaz eğlenceli bişeydi.yok dimi şunun yenisi gibi bişey? buarada mulgear bilmiyorum oynadınmı ama game dev tycoon baya zevkli.oyun firması yönetiyosun falan.garajda commodere64 zamanı başlıyıp oyunların tuttukça ve para kazandıkça yeni binalara geçip falan.ben baya zevk almıştım.bi süre sonra bayıyor tabi.12 tlmi neymiş şuan.denemediysen öneririm. Hacı yazdılarmı bilmiyorum görünce direk atladım. Acaba MAD Tv olabilirmi o oynadığın oyun. Eğer oysa bunu denemelisin.http://store.steampowered.com/app/377900/?l=turkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Civ V ve full DLC pack 21 lira değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 bence sale'ın en cillop itemlarından biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Lords of the fallen oynayan var mı alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Cuce said: bence sale'ın en cillop itemlarından biri Aliyorum reis. Baska var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 iki türüde seviyorum, önceki oyunlarını severek oynadım ancak çok vaktim olmadığından sadece birine başlamak istiyorum. Witcher 3 mü Fallout 4 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 witcher 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 sdeceokuyangenç said: Lords of the fallen oynayan var mı alınır mı ? Dark Souls cakmasi, ana hikaye cok kisa suruyor ama saglam atmosferi var , release de deli gibi bugluydu sonradan baya toparladilar , suanki fiyatini fazlasiyla hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 batuhan said: _Rave said: ulan çok eski böyle bi oyun oynamıştım,2 boyutlu falan.tv tycoon gibi bişey.hem antfarm gibi binayı döşüyosun,hem tvde yayın programını belirliyosun,dizidir,filmdir,reklamdır, prime timedır falan.inanılmaz eğlenceli bişeydi.yok dimi şunun yenisi gibi bişey? buarada mulgear bilmiyorum oynadınmı ama game dev tycoon baya zevkli.oyun firması yönetiyosun falan.garajda commodere64 zamanı başlıyıp oyunların tuttukça ve para kazandıkça yeni binalara geçip falan.ben baya zevk almıştım.bi süre sonra bayıyor tabi.12 tlmi neymiş şuan.denemediysen öneririm. Hacı yazdılarmı bilmiyorum görünce direk atladım. Acaba MAD Tv olabilirmi o oynadığın oyun. Eğer oysa bunu denemelisin.http://store.steampowered.com/app/377900/?l=turkish abi aynen nokta atışı yapmışın mad tv imiş oyunun ismi.(tu) resimlerde aynı arayüzü görünce aldım direk empire tycoonuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 jonq said: iki türüde seviyorum, önceki oyunlarını severek oynadım ancak çok vaktim olmadığından sadece birine başlamak istiyorum. Witcher 3 mü Fallout 4 mü?Kesinlikle Witcher. F4'ü oynadım Witcherı da 10 saattir oynuyorum. Verdiğin paranın hakkını sonuna kadar veren Witcher 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 vaperon said: Civ V ve full DLC pack 21 lira değer mi? en değer bence 21 lira ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar