aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Abi kafaya ölümcül bi darbe alma ihtimalim yok en azından. Bir de sağlam eldiven takıyosan çok sert vuramasan bile yumruklar acıtır. Karşı tarafta silah bıçak vs yoksa dalınır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 aktif seni boks macina davet ediyorum. kozlarimizi baylasalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Neden yahu, konuşarak halletsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Noyan olsa herkesi döverdi.Şurda 45 tane hikayesini dinlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Hastır adını andım az sonra gelir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 sorsak herkesinki kasiktan dize kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 pascalnouman said: emanetsiz cikmican abi disari hakiki alman celigi bendeki şakasi yok yani cok lafa soze vardirmaya gerek yok gak dedi mi cekicen saplican o kadar ben sapladım 2 sene yatyım boşa, girmeyin oyle işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Flam said: abi vurmayıp pişman olacağıma vurayım pişman olayım. sonra kendimle muhasebatını yaparken kafayı kırıyorum, ben o kadar korkak mıyım diye kendime hayıflanıp duruyorum. Hadi diyelim 2 yumruk attın, adam bıçak-silah çekti seni komaya soktu/öldürdü. Ne olacak o zaman genç? Büyüyünce bu geçicek az sabret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Xenocide said: parası neyse verelim, 5 tane çomar alalım, toplanalım hep beraber kafa atalım rahatlayalım abi. başka türlü olmayacak bu ölürüm mölürüm korkusundan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ViForVictory said: Flam said: abi vurmayıp pişman olacağıma vurayım pişman olayım. sonra kendimle muhasebatını yaparken kafayı kırıyorum, ben o kadar korkak mıyım diye kendime hayıflanıp duruyorum. Hadi diyelim 2 yumruk attın, adam bıçak-silah çekti seni komaya soktu/öldürdü. Ne olacak o zaman genç? Büyüyünce bu geçicek az sabret. yo adma ufak tefek bir şeyse şamarı basıcan yok iri yarı bir şeyse tmm bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Sıkın kafasına iki tane bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Etkisiz hale getirme savunma sanatlarının çoğunda var. Adamın seni bıçaklayamayacağı , kurşuna dizemeyeceği ama ölmeyeceği hale getirmen gerekiyor normalde , bu en alfa hareket. Silahı mı var? Bıçağı mı var? No problem , atıyorum judocusundur , tap out kıvamına getirir etkisiz hale getirirsin. Böylece kıpırdayamaz ve silah milah sıkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Tamam jack icen. Sen etkisiz hale getir biz izleriz otobuste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Aklinizi peynir ekmekle yemediyseniz sineye cekip gecersiniz. Salaksaniz, salakla salak olursunuz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 http://www.discovery.com/tv-shows/other-shows/videos/worst-case-scenario-road-rage/ edit: Türkçelerini buldum. https://www.izlesene.com/video/trafikte-bir-yol-verme-kavgasina/7175918 http://www.dailymotion.com/video/x12yll4_tr-dublaj-bear-grylls-acil-durum-senaryolari-bolum-4-www-toparla-com_shortfilms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 boksör adam dövse random dövenden daha farklı oluyor mu yasa karşısında? öyle bişey hatırlıyorum sanki ama tr'deki bi olaydan mı yoksa murrica dizisi mahkeme sahnesinden mi emin olamadım sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ViForVictory said: Flam said: abi vurmayıp pişman olacağıma vurayım pişman olayım. sonra kendimle muhasebatını yaparken kafayı kırıyorum, ben o kadar korkak mıyım diye kendime hayıflanıp duruyorum. Hadi diyelim 2 yumruk attın, adam bıçak-silah çekti seni komaya soktu/öldürdü. Ne olacak o zaman genç? Büyüyünce bu geçicek az sabret. ulan ben de diyorum bu adamın yazdıklarını niye görüyorum. mode-z yüklemeyi unuttum formattan sonra. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Ama yanlış bir şey söylememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Yok "büyüyünce" muhabbeti low tier geliyor. haklıdır belki. editörü bile provoke edebilecek leşlik potansiyeli oluşundan filan eklemiştim.-ki editor. adam weirdmaster.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Flam said: ulan ben de diyorum bu adamın yazdıklarını niye görüyorum. mode-z yüklemeyi unuttum formattan sonra. lel. Sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Onların kulaklarının dibine iniceksin iki tane tak tak sıkıcaksın.Patates sıçarlar patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 valla gözümün önünde adamın biri arabayı diğerinin önünde kırdı. arabadan satırla indi. evet bildiğin greatsword tarzı omzuna koydu satırı. adama doğru yürüyünce diğeri vınladı tabi sdfs ona göre davranmak lazım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Sıkmalık bi durum yok çiğköfte değil karşındaki kanlı canlı insan da, aksulamelsiz olmak zekice değil daha çok pirimitif geliyor. sonra "sokak ortasında öldürdü herkes izledi" haberlerini forumdan/facebooktan postlayıp cıkcıklayan insanlar olan bir komünite burası. O yüzden biraz garip geliyor. Yapamıyorum, "bırak dövsün öldürsün" dersem sonra gidip kendime bunu anlatamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 olaya sadece ölmek değil öldürmek olarak da bakmak lazım. işin sonunda bi tane gereksiz adamı öldürmekten hapis yatmak var. ben açıkcası bi tane zıpır yüzünden koğuş ağasına çay götürmek istemem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Sağlam bir sopa ye bişiyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar