Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabah metrobüste yaşadığım bir olay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

emanetsiz cikmican abi disari hakiki alman celigi bendeki şakasi yok yani cok lafa soze vardirmaya gerek yok gak dedi mi cekicen saplican o kadar

ben sapladım 2 sene yatyım boşa, girmeyin oyle işlere
Mesaj tarihi:
Flam said:

abi vurmayıp pişman olacağıma vurayım pişman olayım.

sonra kendimle muhasebatını yaparken kafayı kırıyorum, ben o kadar korkak mıyım diye kendime hayıflanıp duruyorum.

Hadi diyelim 2 yumruk attın, adam bıçak-silah çekti seni komaya soktu/öldürdü. Ne olacak o zaman genç? Büyüyünce bu geçicek az sabret.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:
parası neyse verelim, 5 tane çomar alalım, toplanalım hep beraber kafa atalım rahatlayalım abi. başka türlü olmayacak bu ölürüm mölürüm korkusundan :(
Mesaj tarihi:
ViForVictory said:

Flam said:

sonra kendimle muhasebatını yaparken kafayı kırıyorum, ben o kadar korkak mıyım diye kendime hayıflanıp duruyorum.

Hadi diyelim 2 yumruk attın, adam bıçak-silah çekti seni komaya soktu/öldürdü. Ne olacak o zaman genç? Büyüyünce bu geçicek az sabret.

yo adma ufak tefek bir şeyse şamarı basıcan
yok iri yarı bir şeyse tmm bilader
Mesaj tarihi:
Etkisiz hale getirme savunma sanatlarının çoğunda var.

Adamın seni bıçaklayamayacağı , kurşuna dizemeyeceği ama ölmeyeceği hale getirmen gerekiyor normalde , bu en alfa hareket.

Silahı mı var? Bıçağı mı var? No problem , atıyorum judocusundur , tap out kıvamına getirir etkisiz hale getirirsin. Böylece kıpırdayamaz ve silah milah sıkamaz.
Mesaj tarihi:
http://www.discovery.com/tv-shows/other-shows/videos/worst-case-scenario-road-rage/

edit: Türkçelerini buldum.

https://www.izlesene.com/video/trafikte-bir-yol-verme-kavgasina/7175918
http://www.dailymotion.com/video/x12yll4_tr-dublaj-bear-grylls-acil-durum-senaryolari-bolum-4-www-toparla-com_shortfilms
Mesaj tarihi:
boksör adam dövse random dövenden daha farklı oluyor mu yasa karşısında? öyle bişey hatırlıyorum sanki ama tr'deki bi olaydan mı yoksa murrica dizisi mahkeme sahnesinden mi emin olamadım sfds
Mesaj tarihi:
ViForVictory said:

Flam said:

ulan ben de diyorum bu adamın yazdıklarını niye görüyorum. mode-z yüklemeyi unuttum formattan sonra. lel.
Mesaj tarihi:
Yok "büyüyünce" muhabbeti low tier geliyor. haklıdır belki.

editörü bile provoke edebilecek leşlik potansiyeli oluşundan filan eklemiştim.-ki editor. adam weirdmaster.-
Mesaj tarihi:
valla gözümün önünde adamın biri arabayı diğerinin önünde kırdı. arabadan satırla indi. evet bildiğin greatsword tarzı omzuna koydu satırı. adama doğru yürüyünce diğeri vınladı tabi sdfs

ona göre davranmak lazım sdfs.
Mesaj tarihi:
Sıkmalık bi durum yok çiğköfte değil karşındaki kanlı canlı insan da, aksulamelsiz olmak zekice değil daha çok pirimitif geliyor.

sonra "sokak ortasında öldürdü herkes izledi" haberlerini forumdan/facebooktan postlayıp cıkcıklayan insanlar olan bir komünite burası.

O yüzden biraz garip geliyor. Yapamıyorum, "bırak dövsün öldürsün" dersem sonra gidip kendime bunu anlatamıyorum.
Mesaj tarihi:
olaya sadece ölmek değil öldürmek olarak da bakmak lazım. işin sonunda bi tane gereksiz adamı öldürmekten hapis yatmak var.

ben açıkcası bi tane zıpır yüzünden koğuş ağasına çay götürmek istemem sdfs
  • Yeni Oluştur...