Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabah metrobüste yaşadığım bir olay

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

sayfabaşı quote.
Red said:

tutukluk değil ya memleket mal dolu olduğu için artık anlayabiliyoruz. haberlerde o kadar çok görüyoruz ki yan baktı kafasını kestim diye. hani adamı dövsen bi türlü dövmesen bi türlü. en mantıklısı fiziksel olarak bulaşmaya başlamadığı sürece ok diyip geçmek.

geçen gün bostancı dolmuş durağında adamı dövdü 2 tane keko dolmuşçu . ama ne keko yani böyle tipler olamaz. orda 80 kişi vardı rahat sıra mıra bekliyordu. keserim meserim bağırdı kimse bir şey demedi.

Ben bi yerde ölür giderim o vakit.

Direk müdahil oluyorum öyle durumlara çünkü genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Flam said:

sayfabaşı quote.
Red said:

tutukluk değil ya memleket mal dolu olduğu için artık anlayabiliyoruz. haberlerde o kadar çok görüyoruz ki yan baktı kafasını kestim diye. hani adamı dövsen bi türlü dövmesen bi türlü. en mantıklısı fiziksel olarak bulaşmaya başlamadığı sürece ok diyip geçmek.

geçen gün bostancı dolmuş durağında adamı dövdü 2 tane keko dolmuşçu . ama ne keko yani böyle tipler olamaz. orda 80 kişi vardı rahat sıra mıra bekliyordu. keserim meserim bağırdı kimse bir şey demedi.

Ben bi yerde ölür giderim o vakit.

Direk müdahil oluyorum öyle durumlara çünkü genelde.

olmamak lazım işte.
kafanı bile o tarafa çevirmeden pıtı pıtı uzaklaşıcaksın türkiyede.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

ginaly said:

ad3m said:

Ben de bir gün sokakta linç edilcem sigarayla ahah sdf

Fatih belediyesinin önünde gündüz vakti sigara içtim.
Hala hayattayım.

birde çarşambada denesene :D belediye nin orası güvenli yer sayılır.

çarşambada bırak ramazanı, normal bir günde fatih camiinin üst tarafından yürümek zorunda kaldım, üzerimde takım elbise, etrafımda istisnasız herkes beyaz arap kıyafeti plus takke. death stare yemekten götüm büzüldü sokağın sonuna gelene kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de evvelki ayki olayı anlatayım bari.

Tek gidiş tek geliş şeritli bir yan yoldan gidiyorum, önümde bi minibüs Transporter tarzı, adam 20yle 30la gidiyor, geçemiyorum da.

Başta bi süre sabrettim yok, selektör yaptım yok, hafif kornaya dokundum yok, 2-3 çaldım yine hızlanmıyor delirtiyor. Acelem de var. Karşı şeride geçenlerden de tiksinirim onlardan olmak istemiyorum. Neyse ki bir ara yol genişledi geçici bir alanda, orada geçtim adamı. Napıyo bu diye baktım, bi el direksiyonda, diğer elle telefonda artık facebook'a mı bakıyo napıyosa tam bir çomar tipli adam. Bunu görünce sinirlendim tabii, kornaya abanarak geçtim yanından. Resmen kaşındım yani.

Yol yine tek şeride düştü. Neyse, bu herif arkamdan sürekli selektör yapıyor. Başta sallamadım, sonra selektörle kornaya da abanmaya başlayınca camı açıp "napıyon bilader" gibisinden bi el hareketi yaptım. Adam buna sinirlendi, karşı şeride geçip önüme kırmaya kalktı yol vermedim, sonunda ışıklarda durunca indiler iki kişi. Küfrederek geldi direkt. Ben de "sen niye 20'yle gidiyosun" dedim, "Tamam gittik ne korna çalıyosun" dedi. Dedim gidersen çalarım. Bu herif yanındakinden de gaza geliyor pis pis konuşuyor. Karşılıklı ağız dalaşıyla bi süre saçma sapan atıştık. Bir ara böyle vurur gibi yaparak iyice coşmaya kalktı. Göbek eritme ve fitlik amaçlı kickboks da yapıyorum bir süredir, adamlar da bıdık bıdık adamlar. Yumruk yumruğa girişsek en azından ikisine karşı kendimi korurum, belki de döverim, dayak da yesem ona da tamam ama güvenilmez ki. Hadi en iyi ihtimal dövüyorum ikisini diyelim, herif tam bir çomar, bıçak çeker, sopa çeker. Yumruk yemek problem değil bok yoluna gitmek var. Ha bi de sonradan aklıma geldi, minibüsten kaç adam ineceği de belli değil, şanslıymışım 2 indi, 10 tane de inebilirdi. Neyse ki yeşil falan yandı da arkadaki diğer arabalar kornaya abanınca olay büyümeden zoraki kapandı.

Konu zararsız kapandı da, herifin öyle vurur gibi yapmasına izin verdim de ağzına bir tane çakmadım diye 2 aydır içim içimi yiyor, yerli yersiz olay aklıma gelip sinirimi bozuyor, bir türlü sindiremiyorum. Şimdi en büyük gerginliğim bi daha bu duruma düşmek. Muhtemelen benzer olayla bir kez daha karşılaşırsam sırf bu sindirememe durumunu yaşamamak için kendim tutmayacam, sonra da artık herifte bi silah bişey varsa al başına belayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Konu zararsız kapandı da, herifin öyle vurur gibi yapmasına izin verdim de ağzına bir tane çakmadım diye 2 aydır içim içimi yiyor, yerli yersiz olay aklıma gelip sinirimi bozuyor, bir türlü sindiremiyorum.

Zaten en çok o duygu koyuyor ya başka da bişey değil. Biraz gurursuz olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

tokadı yemişin işte ya vurur gibi yapar falan ney

Fiziksel temas yok. Adam yumruk atar gibi yaptı, eli havada durdu sonra, hani göz korkutma amaçlı.

Xenocide said:

o herif de 2 aydır etrafındakilere anlatıyodur işte böyle indim, şöyle vurdum adam bi pıstı sonra hahahaha diye.

Bu herifler sürekli kavga ettiğinden pek haber değeri taşımıyordur heralde :D

Ama bu ilk tecrübesizliği vardı, bi dahakine ona göre tepkiyi veririz artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

adam haklı abi, girişmiycen. çünkü döverim diye kendine güvensen bile bıçağı ya da silahı çekmesi halinde şansın kalmıyor.

eski işyerinde servis şoförünü sıkıştırdı taksici, önüne kırıp indi arabadan gelip başladı yumrukları sallamaya, ben servisten inip adamın yanına gidene kadar kan revan içinde kaldı servisçi. herife direk arkadan yaklaşıp el ense ile sabitleyip çektim, sonra da bırakmadım kolları havada kaldı. orada herifi tutup kitlemek yerine herifle ben kavga etmeye başlasam, bi an boşlukta çekse silah bıçak vs. aha işte bok yoluna giderdim.

ki bir arkadaş şahit olmuş, taksici ile özel araç kavgası, taksici inip çekmiş emaneti saydırmış ön camdan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...