Flam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Saeros said: ben hep punisherın kurukafalı tişörtünü giyiyorum böylelerini korkutmak için geçen bi dayak yedim aklın durur kardeşimsin aynı t-shirtten var bende de. bi dahaki dayağını beraber yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ayrı bir başlık açılsa çomar stories diye orada anlatsak, herkes dolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 LathspeLL said: Ben artık belli bölgeler haricinde hiçbir yere gitmiyorum. İstiklale bile çıkmıyorum. Bahsedilen yerleri, güngören'iydi, avcılarıydı falan bırakın görmeyi, nerede olduklarını bile bilmiyorum. Çünkü şehrin %91'i zombie. akıllı adam nasıl ayrışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ben güngören de yaşıyorum aptal mı oluyorum şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Çocuğa bakan kayınvalide. Haliyle ona yakın oturmak zorunda kaldık işyeri de güneşlide yani aslında mecburiyetten. ginaly said: photographer said: Güngörende yaşıyorum neden böyle bir şey yapıyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 senko said: ben güngören de yaşıyorum aptal mı oluyorum şimdi? gününü göreceksin mehmehmeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 videoyu koycam ama tırsıyorum ortaya çıkar falan diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 photographer said: Çocuğa bakan kayınvalide. Haliyle ona yakın oturmak zorunda kaldık işyeri de güneşlide yani aslında mecburiyetten. ginaly said: photographer said: Güngörende yaşıyorum neden böyle bir şey yapıyorsun :( hayat çok zor ya :( kolay gelsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 birşey yok ya, ramazanda sefaköy dolmuşuna haçlı tshirtle biniyorum. memlekette atara atar olduğunuz/göründüğünüz sürece, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 hayat evlenirsen zor, hele bir de çocuk yaparsan. yoksa çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Grego said: birşey yok ya, ramazanda sefaköy dolmuşuna haçlı tshirtle biniyorum. memlekette atara atar olduğunuz/göründüğünüz sürece, sıkıntı yok. Abi karşındaki seni ezebileceğini, tartaklayabileceğini vs düşündüğü sürece yapıyor. O yüzden sert, bulaşma ananı öperim duruşunu sergiliyorsan elleşmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Evlilik değil de çocuk zor bence. Tozun toprağın içinde bebek arabasıyla daracık kaldırımlarda yürüyen insanları görünce acıyorum, sonra da beter olun lan diye düşünüyorum. Bu ülkede çocuk yapmak büyük gözü karalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Haftada 3 kere kale center a gidiyorum güngörende hayatımın en kötü anları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 en az 3 dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 photographer said: Çocuğa bakan kayınvalide. Haliyle ona yakın oturmak zorunda kaldık işyeri de güneşlide yani aslında mecburiyetten. ginaly said: photographer said: Güngörende yaşıyorum neden böyle bir şey yapıyorsun :( Araban varsa seni atakente alalım güngörende büyümesin yavrucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 photographer said: Çocuğa bakan kayınvalide. Haliyle ona yakın oturmak zorunda kaldık işyeri de güneşlide yani aslında mecburiyetten. aynı sebepten mütevellit avcılarda oturuyoruz biz de : işyeri maslakta, istanbulun magandalarını ve trafiğini iliklerime kadar yaşamama sebep oluyor :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 bu ''oruçlu oruçlu'' olayı ile çomarlara misilleme yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 photographer said: videoyu koycam ama tırsıyorum ortaya çıkar falan diye :P anonim bi şekilde yükle nereye yüklüceksen. garbage'a topak aç sonra burdan linkini ver asdafsdfsdf. bazı densizler olmasa forumda, hiç bişi olmaz aslında da da da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Adama öpücük atsaydin metrobusten indirilirken. Öyle bi tavir takinmali sahi bu sacma comarlandda eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 KillJoy said: photographer said: videoyu koycam ama tırsıyorum ortaya çıkar falan diye :P anonim bi şekilde yükle nereye yüklüceksen. garbage'a topak aç sonra burdan linkini ver asdafsdfsdf. bazı densizler olmasa forumda, hiç bişi olmaz aslında da da da http://www.youtube.com/watch?v=melEn5XCLWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 yok ya taşınmak hayal büyüyene kadar çocuk kayınvalide 5 dk yürüme mesafesinde :) bu arada bizim evin oradan yeni video geldi az önce kayın birader çekmiş bizim evden bunu fikir olması açısından yükleyip gönderebilirim :) acemi arkadaş biraz dikey çekmiş idare ediverin. http://www.youtube.com/watch?v=leYeg7hwRWI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 yanliz op baya bildigin dayaktan korkmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar