Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabah metrobüste yaşadığım bir olay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saeros said:

ben hep punisherın kurukafalı tişörtünü giyiyorum böylelerini korkutmak için
geçen bi dayak yedim aklın durur

kardeşimsin aynı t-shirtten var bende de. bi dahaki dayağını beraber yiyelim.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Ben artık belli bölgeler haricinde hiçbir yere gitmiyorum. İstiklale bile çıkmıyorum. Bahsedilen yerleri, güngören'iydi, avcılarıydı falan bırakın görmeyi, nerede olduklarını bile bilmiyorum. Çünkü şehrin %91'i zombie.

akıllı adam nasıl ayrışıyor
Mesaj tarihi:
photographer said:

Çocuğa bakan kayınvalide. Haliyle ona yakın oturmak zorunda kaldık işyeri de güneşlide yani aslında mecburiyetten.

ginaly said:

photographer said:

Güngörende yaşıyorum

neden böyle bir şey yapıyorsun :(

hayat çok zor ya :(
kolay gelsin :(
Mesaj tarihi:
Grego said:

birşey yok ya, ramazanda sefaköy dolmuşuna haçlı tshirtle biniyorum. memlekette atara atar olduğunuz/göründüğünüz sürece, sıkıntı yok.

Abi karşındaki seni ezebileceğini, tartaklayabileceğini vs düşündüğü sürece yapıyor. O yüzden sert, bulaşma ananı öperim duruşunu sergiliyorsan elleşmiyorlar
Mesaj tarihi:
Evlilik değil de çocuk zor bence. Tozun toprağın içinde bebek arabasıyla daracık kaldırımlarda yürüyen insanları görünce acıyorum, sonra da beter olun lan diye düşünüyorum. Bu ülkede çocuk yapmak büyük gözü karalık.
Mesaj tarihi:
photographer said:

Çocuğa bakan kayınvalide. Haliyle ona yakın oturmak zorunda kaldık işyeri de güneşlide yani aslında mecburiyetten.

ginaly said:

photographer said:

Güngörende yaşıyorum

neden böyle bir şey yapıyorsun :(

Araban varsa seni atakente alalım güngörende büyümesin yavrucak
Mesaj tarihi:
photographer said:

aynı sebepten mütevellit avcılarda oturuyoruz biz de :
işyeri maslakta, istanbulun magandalarını ve trafiğini iliklerime kadar yaşamama sebep oluyor :horace:
Mesaj tarihi:
photographer said:

videoyu koycam ama tırsıyorum ortaya çıkar falan diye :P

anonim bi şekilde yükle nereye yüklüceksen. garbage'a topak aç sonra burdan linkini ver asdafsdfsdf. bazı densizler olmasa forumda, hiç bişi olmaz aslında da da da
Mesaj tarihi:
KillJoy said:

photographer said:

videoyu koycam ama tırsıyorum ortaya çıkar falan diye :P

anonim bi şekilde yükle nereye yüklüceksen. garbage'a topak aç sonra burdan linkini ver asdafsdfsdf. bazı densizler olmasa forumda, hiç bişi olmaz aslında da da da

http://www.youtube.com/watch?v=melEn5XCLWo
Mesaj tarihi:
yok ya taşınmak hayal büyüyene kadar çocuk kayınvalide 5 dk yürüme mesafesinde :)
bu arada bizim evin oradan yeni video geldi az önce kayın birader çekmiş bizim evden bunu fikir olması açısından yükleyip gönderebilirim :) acemi arkadaş biraz dikey çekmiş idare ediverin.

http://www.youtube.com/watch?v=leYeg7hwRWI
  • Yeni Oluştur...