k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 biraz uzak ihtimal şu an ama bi gün yaptırırsam bi omuza kartal diğer omuza kaplan yaptırabilirim. ya da omuz+gövdeye demon hunter dövmelerinden de yaptırabilirim. ama bunun için vücut yapmak lazım, ona da kim uğraşacak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Hayatini lise 2 gibi yasamak isteyenler portali kurucu uyesi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 o ayrıcalığa erişemedim abi, normal üyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 yakın zamanda iki tane bundan yaptırcam sanırım keşke bi de balık burcu olsaymışım ikisinin araya çizgi attırır balık logosuna tamamlarmışım arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Balik kadar olmasan da baya dandik bi burctan oldugun kesin abi. Kuskun olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 aslan burcuyum abi her halükarda en iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Top tier burclar: Kova Koc Akrep Boga Sefiller: Geri kalan hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 esh kovaymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 bazı burçlar burç sıralaması yapmaya bile gerek duymuyo dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Esh kova degil, emekli uzman cavus burcu adam direk. Esh cik abi, konu kasiyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 erkeklerin birbiriyle burç yarıştırdığı paticik isimi foruma üye olduğum için bugün de utandım çok şükür... kadınlarkulubu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 yaklaşık 1,5-2 ay önce yapıldı sol kol 1.5k https://cdn.pbrd.co/images/HoXwDu0.jpg sağ kolda da bu var 700tl di sanırım https://www.instagram.com/p/BC5QaCFL8hz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Yakindan guzel de uzaktan leke gibi gorunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Maca kizi olan guzelmis ama, sukunu verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 aslında belli olmuyor da kuzgun kapama. ilk dövmem biraz ameleceydi akldasdjkas kuşlar var ufak onun üstüne kapama hatta bir kaç tanesini kullanmaya çalıştı. yoksa 0 dan olsa daha net bir şeyler yaptırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Cokomantis said: applev0dka said: ne yaptırdınız nerde yaptırdınız kaça yaptırdınız paylaşsanıza. kuru kuru dövdürdüm demek için mi açtınız topici imzamı yaptırdım tabi ki, neyi yaptıracağdım (:D tanıdığın tanıdığı diye 250 demişti, "olmaz abi iş sonuçta" deyip normal fiyatına (300) çektirdim. ilk dövmem olduğundan adamın fiyat veya başka bişey konusunda debuff'ı olsun istemedim. hem de geçimi yani sonuçta adamın. sonra "yea altına üstüne çizgi bi de pls" dedim, "fiyatını değiştirir yalnız" dedi. bas gönder para mühim değil diyerek 400'e yaptırdım. https://i.imgur.com/BNhHFAw.jpg sağ altta ufak bi na-muntazamlık var gibi ama irl gezerken kimse ABİ Dİ DAKKA, YAMUK MU ŞURASI? diye incelemeyeceği için çok takmıyorum. sadece alttaki çizgi diğerinden biraz ince mi yoksa ışıktan mı öyle emin olamadım, bandını çıkarınca daha bi yakından incelicem, inceyse revizeye gidebilirim üşenmezsem. edit: adamın link https://www.instagram.com/nakurud/ şu kadar basit ve renksiz bir şeyin 400 olması ilginçmiş. gerçi bayadır gitmedim dövmecilere o yüzden belki piyasa artmıştır. ama dövmeye verilen paraya acıyan biri değilim ben. en basit dövmeyi yaptırmak için bile en iyisine giderim, sonuçta kalıcı bir şey. kötü falan olsa uğraş dur üstünü kapatmak vs için. bu arada çizgilerin kalınlığında sanki sorun yok da, alttaki hafif yamuk gibi geldi. öle aşırı değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 kutulu kafası kutulu https://i.imgur.com/SP9zpU1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Masticore said: pascalnouman said: Naaber cinimmmm 🐰 Şu efsane ya. Esh said: Aynen baya iyiymis eyvallah beybiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Esh said: Top tier burclar: Kova Koc Akrep Boga Sefiller: Geri kalan hepsi aries ftw !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 pascalnouman said: Masticore said: pascalnouman said: Naaber cinimmmm 🐰 Şu efsane ya. Esh said: Aynen baya iyiymis eyvallah beybiler Aha! Bu senin dovmemi Senin bunny acid'siz saniyordum asdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Ben de reklam yapayım bari İzmir'de olanlar Garaj808'e gönül rahatlığı ile gidebilirler elemanlar çok çok iyi ayrıca mekan steril temiz. Bu da beni döven elemanın işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Cokomantis said: @gold gel beraber gidelim bi dahakine, yarımlı yarımlı birbirini tamamlayan döğme yaptırırız <3 hehehe ne mesela... ıslak terli şişmanlara değmeye ne meraklısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 ad3m said: Ben de reklam yapayım bari İzmir'de olanlar Garaj808'e gönül rahatlığı ile gidebilirler elemanlar çok çok iyi ayrıca mekan steril temiz. Bu da beni döven elemanın işleri. guzelmis isleri baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Ben de begendim fena dovuyormus arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 ben de şunarkadasimizi tavsiye ederim : https://www.instagram.com/gullsahkaraca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar