neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 oha collector's edition bu muymus, ne var kutuda o kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Direkt Norman Reedus cikiyor kutudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 unboxingini izledim plastik bi hard bag’in içinde bi tane koli bandı, bi tane küçük figür bir de şu çıkıyor plastik çanta güzel asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 https://store.steampowered.com/app/1190460/Death_Stranding/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 fiyatlar cok yuksek. 2 senedir bir tane AAA oyun hic almadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 (düzenlendi) fiyatlar yüksek değil abi karşılığında verdiğimiz şeyin değeri düşük =)))))))) edit: gerçi dur bu 60 doları geçiyomuş, arallanıyoz mu acaba? neyse 2 yıldır almadığın diğer aaa'lar için üstteki cümle hala geçerli. Kasım 8, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 (düzenlendi) local pricing falan pek sallamadan bam gum girismisler gibi hemen heryerde, bizden sonrasi japonya https://steamdb.info/app/1190460/ tldr; sen istiyor kojima, verecek 60 dolar Kasım 8, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 böyle fiyatlarda ben ilk rusya brezilya nerede diye bakıyorum, bizim 15$ altımızda, o halde bize kazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2019 6 saat önce, Norak dedi ki: https://store.steampowered.com/app/1190460/Death_Stranding/ Teşekkürler Kojima .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2019 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 CHVRCHES: Death Stranding DEATH STRANDING: Timefall (Original Music from the World of Death Stranding) https://music.apple.com/us/album/death-stranding-timefall-original-music-from-world/1481632805 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 4 - 5 saat oynadım daha ama çok beğendim ben oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 10 saat cutscene mi izlenir yok mu özeti diye aranıyordum buldum sonunda. http://www.powerpyx.com/death-stranding-story-ending-explained/ Ending mending herşeyi anlatmış baya da açıklayıcı olmuş. Benim gibi hikayeyi falan merak edip oynamaya zerre niyetiniz yoksa gayet güzel okumalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 cutscene olayı çıldırtmalık zaten 5 kez falan skip ettiğin oluyo ya döşemiş ardı ardına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 kojima demek cutscene demek, adam yakin zamanda film de cevirecem diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Ya geçen youtube'tan bakayım dedim, türk bi' çocuk yayın yapmış. ilk 45-50 dk. seyrettim, bunun yarım saatten fazlası cutscene. lan madem böyle yapacaktın, çek bi' film gitsin yani. Zor dayandım 45 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 (düzenlendi) dortte biri cutscene zaten oyunun bende birkac saat twitch falan izledim sonra bastim endingleri bossfightlari izledim bitti bu nedir olm diyerekten. Kasım 11, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 https://urun.n11.com/oyun/death-stranding-turkce-stoktan-bugun-kargoda-P389965692 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 BUGÜN KARGODA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 noldu la kimse oynamadi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Ben her gün 2 teslimat yapıp sindire sindire oynuyorum. Bence çok keyifli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 ben de cok begendim. episode 3 un sonlarina geliyorum. su ana kadar en sevdigim sey dark souls tarzi etkilesim ve environment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 On 16.11.2019 at 23:01, DareJedi dedi ki: Ben her gün 2 teslimat yapıp sindire sindire oynuyorum. Bence çok keyifli oyun. this bu hizla benim de birkac aya biter tahminen heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 The Game Awards 2019 nominations Death Stranding -Game of the Year -Best Game Direction -Best Narrative -Best Art Direction -Best Score/Music -Best Audio Design -Best Performance - Mads Mikkelsen as Cliff, Death Stranding - -Best Action/Adventure Game TheGameAwards streaming live on December 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 kazanır muhtemelen, game awards'ı sunan geoff'u oyuna koyduklarına göre bağlar sağlamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar