DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 plebfest continues... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=AQt9tM3fWsY http://www.youtube.com/watch?v=fbqiN9hHyJo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 sonunda salak jimmy ye dersini vermiş biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 can you host of of çok hoştu :3 ayrıca bu kız yeni nesillerin Emma Watson'ı olabilir 1-2 popüler filmde oynarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 yahudiyse parlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Kızın oyunculuğu emma watson'dan kat be kat iyi ya. Ha gençlerin hayallerini güzelliği ile süsleme konusunda ise katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 winona ryder'in igrenc overacting i ve anoreksik kizli sahneler yuzunden bitiremiyorum diziyi nerde night on earth teki winona hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 sonunda biri bana katıldı ya :) Kız da barca doğumlu ingiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 hepsi yavudi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 gavur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 yeni izledim, güzel dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 murat içine şükrü mü kaçtı abi? bu nasıl düz bir koment ksfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Sesli güldüm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 stranded teens var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 çocuk sürekli yüzüyor normaldir, yorulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 aahaha dizide köpekle kimse ilgilenmiyordu ona çok üzüldüm ya bakamıyorsan ne aldın arkadaş, gerçi karı daha cocuga mukayyet olamadı o yüzden normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Bitirdim. 8/10 çalışır. Winona'nın oyunculuk cidden berbattı. Bir şey çalarken yine yakalanmış da içeri atılmamak için zorla sözleşme imzalatmışlar gibiydi. Veletlere ben de bayıldım. konuşulmuş ama kızda harbi inanılmaz potansiyel var. bi nesli peşinden sürükleyecek tahminen ki şu dizideki en iyi oyunculuk net ondaydı. genel olarak hikaye akışı vs. üst düzeydi bence. çoğu yere boş bırakması vs. hoşuma gitti bayağı üzerine kafa yorabiliyorsun. ilk değil tabii ama diziye güzel hava katmış. konuşulmuş zaten o kadar. yeni sezonu beklememe yetecek kadar sardı. gerçi 3 haftaya yaya yaya bitirdim ama olsun güzel yerdirdim sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 2 gün önce bitirdim çok güzelmiş, ben de çok beğenenlerdenim. giriş müziği de efsane. neyse ki hakkında hiçbir şey okumamıştım, winona'yı önyargıyla izleyecekmişim. millet takmış kafayı ama iyiydi bence gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Ben evli ve 2,5 yaşında her gün trafikte 3 saati giden bir insan olarak bir şekilde zaman ayırıp bitirdim ilk sezonu. Çok sevdim, çocuklar, 80'ler, oyunculuklar gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 2.5 yaşında trafikte 3 saat geçiriyorsan baya hızlı öğrenmişsin abi sen sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 o yaşta evli olması da ayrı bir detay. şöyle bir diziyle ilgili yorum yaparken niye belirtme ihtiyacı duymuş olabilir ki onları asfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 büyük özveri göstermiş işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Abus said: Ben evli ve 2,5 yaşında her gün trafikte 3 saati giden bir insan olarak bir şekilde zaman ayırıp bitirdim ilk sezonu. Çok sevdim, çocuklar, 80'ler, oyunculuklar gayet iyi. Aslında şunu demek istemiştim. Ben evli ve 2,5 yaşında çocuk sahibi + her gün trafikte 3 saati giden bir insan olarak bir şekilde zaman ayırıp bitirdim ilk sezonu. Bundan kastım da zaman fakiri olmama rağmen o kadar çok beğendim ki diziyi izledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 müzikleri çok güzel dizinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar