Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Komutan said: Laraken said: izledim hepsini şimdi reklamlar son bölümde meele girince şaşıran mal canavar neden ilk bölümde çocuğu teleport ettiği gibi bu salakları teleport etmedi kendi dünyasına? deplasmanda kapışacağına götürsün ev sahibi olsun lan işte. sonra kaçırılan çocuğun anası yürürken yaktı ışıkları. peki bizim zibidi çocuk nasıl "right here" yazdı ışıklarla? sonra bir tabur askeri 4 saniyede kazığa oturtan güzel canavarımız neden öncesinde bizim fotoğrafcıya elinin tersiyle tokat atıp salya yedirdi? la yiyeydin ya madem direk! Teleport gibi bir özelliği yok, geçit açıp çekiyor. Çocuk uzun süre kalınca uzman olmuştur. Bir şekilde hareketlerinin normal dünyadaki etkisi algılayabiliyordur. Canavar Jonathan'a karşı farklı duygular besliyordur. 1. teleport yoksa ilk bölümde çocuğu kaçırdığı sahneyi bi daha izler misin hacım. 2. çocuğun ikinci günü müydü neydi o ışıkları yaktığında. 3. he oldu ya sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 valla ben ryder'ı çok sevdim. Birinin arkalarda dediği gibi rolünü cuk oturtmuş. İtici ama itici olması doğal yani iyi oynamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 2 gunde bitirdim, genel olarak iyi gitti bence. karinin abarttigini dusunenler var ama bence gayette yari deli bir annenin hakkini vermis gozuktu. isin guzel tarafi, genelde boyle dizileri oyle yerde birakirlar ki, "ulen nasil bekleyecegiz 2. sezonu, boyle merak icinde sorularla sezon mu biter" dersin. ama bunda cogu sorulara ceveplar verilmis, ama en sonunda da "leeeeyn" deyip de bitirmeni saglamislar. yani; 2 sezonu iple cekmiyorum ama gelince de tabi ki seyrederim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Laraken said: 1. teleport yoksa ilk bölümde çocuğu kaçırdığı sahneyi bi daha izler misin hacım. O sahneyi ben canavar kulubenin arka duvarında geçit açıp içeri girdi ve çocuğu geçite çekti şeklinde yorumladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 winona'ya bile laf edilmiş ya, vizyon bölümünde olduğumu unutmuştum bi ara, iyi oldu hatırladığım. bu arada henüz 2. sezon için bi haber yok ortalıkta. ama baya ciddi pozitif reviewlar aldı, o yüzden yüksek ihtimalle yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 winona ya bile ne demek, winona kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 genel olarak winona'ya bile anlamında demedim, bu seriye özel winona'nın oyunculuğuna laf etmek olarak dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Bitti, güzeldi. Birkaç kilit nokta kaldı, 2. sezon gelmezse pislik yapmasınlar çıkıp anlatsınlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Gerilimli ergen dizisi tadında idi ama yine de yoklukta bir günde soluksuz bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Varlikta da gider abi, cok iyi gidiyor. Netflix kotardi bu dizi isini. Buyuk ihtimalle kendi demografikleri NBC'de ya da CW'de izleyenlerden farkli oldugu icin. Gelecegin kablosu boyle olacak, her site kendisi cekip ucretli satacak. Hulu, Amazon ve Netflix basladi bile ama bir Netflix basarili olabildi simdilik. Yeni Star Trek bile online-only yani. Netflix'e para vermek gerek izlemek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 4gun sonra kat.ph'tan indirip 720p falan da var sanirim. gecmis olsun. paraniz cebinizde kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Orasi isin etik kismi. Bunlar TV'de oldugu gibi reklamla filan da cikmiyor. Tek kaynaklari para veren izleyiciler. Turkiye'ye acik olmasa neyse ama acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ben Turkiye'de degilim ki. ama GERGE ve CETESI dun gece yaptiklari operasyonla halkin ozgur video izleme ve haber alma hakkini engelleme girisiminde bulunup Kickass.to ve ayni kokene ait siteleri kapatmislardir. Cok ayip GERGE! Balonunu al da git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Normalde 43 dk lik dizilerle 55 dk lik diziler arasinda bi izlenebilirlik farki oluyor, fakat bunda hic hissetmedim onu. Rahat rahat izleyebildik. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 dasaaa said: 4gun sonra kat.ph'tan indirip 720p falan da var sanirim. gecmis olsun. paraniz cebinizde kalsin. maşallah dediğin 3 gün yaşıyor dasaaa. http://www.kotaku.com.au/2016/07/kickasstorrents-goes-offline-owner-arrested/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 said: ama GERGE ve CETESI dun gece yaptiklari operasyonla halkin ozgur video izleme ve haber alma hakkini engelleme girisiminde bulunup Kickass.to ve ayni kokene ait siteleri kapatmislardir. gerge ve cetesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Masakari said: 5. bölümdeyim yoklukta gideri var. İyi aile kızının yiyişme olayları fazla yer kaplamış hikayenin havasını, gizemini çok bozuyor.Biraz daha kassalar dawson's creek çıkarmış. 80'lerde çekilmiş holivut filmi izlemedin mi sen adam? o filmlerde yiyişmemek diye birşey olamazdı. işte özgürlükçü ortam falan herkes yiyişirdi. kötü! kız da, iyi! kız da yiyişmeliydi. yiyişmezse iyi bir amerikan kadını olamazdı. sonra 90'ların başında sporcu, rekabetçi, testosteron dolu yakışıklı erkeklere vaat edilecek basit ödüller olarak peşkeş çekiyorsunuz kadınları diye feminist eleştiriler falan başladı, yiyişmek yasaklandı. şimdi bir daha değerlendir bu konuyu, 10 numara 80'ler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Bahsettiğin filmlerde hatun kişisinin poposunu memesini görüyorduk en azından. Bunda anca underage ergenin kezbanlıkları. Çekilecek gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 hatun gayet iyi karaktere dönüşüyo ya, en azından yeterince iyi yani, izleyeydin tamamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Gayet başarılı ya, iki günde bitti. Bu kadar bilindik bir konudan bu kadar iyi bir şey çıkarmışlar. Karakterler filan çok tatlı, müzikler çok iyi, daha ne istiyorsunuz? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 dawson's creek izleye izleye 80'leri unutmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bitirdik bugun.. oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 seyrettik, iyiydi hoştu da çok hıyar gibi bitmedi mi sizce de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 2. sezona bir selam çaktılar bence. Dediler tutarsa 2. sezona gönderelim, tutmazsa seyircinin öngörüsüne bırakalım. Belki sezonlar farklı maceralar olur. Ama bence kafa iyi, devam etsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 devam etmesede olur.. ya da baska hikaye ile devam etsin mumkunse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar