BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 senaryoda çok bir şey yok ya. ilk yapılan bir şey değil. diziyi müzikleri, çocuk muzurlukları ve şu alper kamu vari havası güzelleştiriyor. Bir çok eski/yeni şeye atıf var. oldies sevme modu da çok büyük etken. ama müzikler efso ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 he alyen havası. he. sdfhshahasdf *burp* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 çok güzeldi yine ya dün akşam 5'e kadar gelmeyen elektrik sayesinde bitirdim. 1-2 ufak tefek yerde şöyle değil de böyle olsaymış dedim ama çok da mühim değil zaten neyse. https://i.hizliresim.com/g9O1Eb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 goldbären said: he alyen havası. he. sdfhshahasdf *burp* yok mu diyosun yani? bin tane xenomorph yavrusu tip ile? SENİN AĞZINI BURNUNU KRIAIm http://www.vulture.com/2017/10/stranger-things-2-aliens-similarities.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 rahmetli bill paxton yaşasa onu da şerif yardımcısı falan yaparlardı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 demodoglar alyenden asirma olmus evt, butun seri zaten 80/90'lardan asirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 sinemada terminator1 oynuyodu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Silphatos said: goldbären said: he alyen havası. he. sdfhshahasdf *burp* yok mu diyosun yani? bin tane xenomorph yavrusu tip ile? SENİN AĞZINI BURNUNU KRIAIm http://www.vulture.com/2017/10/stranger-things-2-aliens-similarities.html similariti değil ki, çalınaritiy. VİZYON SAHTECİLİĞİ KURBANI OLABİLİRSİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 aynenn :) hey gidi 80 ler... (sanki yasamisim gibi) (:P) Silphatos said: sinemada terminator1 oynuyodu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 ben buna başladım dün çok güzelmiş çocuklar çok sevimli kamera vs atmosfer 4 yıllık sinema televizyon eğitimimi kattım bu yoruma umarım herkes anlayabilir...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 onu bile dört senede bitirememişsin gibi bir havan var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 ur mom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 80 lerde sümükle ilgili anısı olan var mı. neden sümük yani ışıklı girdap felan yapsalarmış paralel evren geçişini. inanmak istiyorum ama sümük olunca inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Ben şu tadı aldığım için sevdim diziyi... http://www.imdb.com/title/tt0093075/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 bitirdim. baya beğendim. ilk sezondan biraz daha klişe ama gayet gideri var yani. max ve abisinin biraz eğreti durduklarını düşünüyorum. az daha iyi işleselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 yeni sezonun birinci ve sonuncu bölümünü izledim. hiçbişey kaybetmediğim ve zamandan kazandığım için çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Ulan zaten topu topu 9 bolum, zamandan kazanmis sanki bill gates topkek. Baitse cilekli topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Cogzeldi Begenmeyen de iliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ılıktır aptaldır yazmak ban sebebiymiş artık di'li geçmiş topiklere falan denk gelirsen ayağına oturur uçurur ben bıraktım siz de bırakın^^ annen = permaban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 mobil oyunuda iyi baya ama pokemon tier bir pil tuketimi var nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 goldbären said: ılıktır aptaldır yazmak ban sebebiymiş artık di'li geçmiş topiklere falan denk gelirsen ayağına oturur uçurur ben bıraktım siz de bırakın^^ annen = permaban :( Uzuldum suan lan cidden :( Adeta bir gelenekti bu, pazar alaninin baltasi gibi :( Neyse seriatin indirdigi banhammer acitmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=PH3kBCSfL-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 eşcinsel karakter ve zenci-beyaz-asyalı üçlüsünden ikisinin olduğu çift eklendi mi diziye? yoksa geliyor demektir, yeni sezon çekmenin başka hiçbir anlamı yok netflix içni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 bahsettiklerin gerçekten de garip şeyler. neden olmasın ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar