Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XWxyRG_tckY https://www.netflix.com/title/80057281 Super olacak gibi geldi bana. Onumuzdeki ayin 15'inde tanesi birer saatlik 8 bolumle cikiyor. 80'lerde geciyor, 80'lerin supernatural/sci-fi aile filmleri kafasinda olacakmis, E.T. filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 vay 80ler zaten güzel izlenir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 güzele benziyo vışşşş. winona da var canıms. gerçi winona diyoruz anasını satiim 15 senedir winona'nın oynadığı bişi izlemedim heralde. bu arada çocuğa baktım imdb'de, it'te oynuyormuş lan. mama'nın yönetmeni çekiyormuş. Onu öğrenmiş oldum, o da ayrı güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 İlk bakışta potansiyeli var gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Sonunda hiçbir şey göstermeyen tamamiyle izleyicinin hayal gücüne bırıkılmış bir içerik ve final olacak. At fava bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=b9EkMc79ZSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mukemmel olmus. Daha yarilamadim ama simdilik cok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ohooooo adam netflix'ten izliyor.. daha başka izlenesi yerlere düşmemiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 netflix dediğin ayda 20 lira mı ne yahu, lüks değil. hatta işsiz adam her ay trial açar asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 sabonis said: ohooooo adam netflix'ten izliyor.. daha başka izlenesi yerlere düşmemiş :( nigger please http://tvrush.eu/serie-Stranger-Things--Season-1-episode-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 80lerin BK'larini cok seviyorum, ama basima bir sey gelmeyecekse ET'nin oyununu dahi daha cok seviyorum sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Aluriel said: sabonis said: ohooooo adam netflix'ten izliyor.. daha başka izlenesi yerlere düşmemiş :( nigger please http://tvrush.eu/serie-Stranger-Things--Season-1-episode-1 .... leşşş. stream izlemem. daha o kadar casual'laşmadım film/dizi zevkim konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 480p webrip işte ne kadar kaliteli olabileceği belli zaten ama düşmedi deme asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 doğru söyleyin lan hala camrip izliyor musunuz asdhuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 720p de varmış hatta baktım şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 akk dan önce 720 akk dan sonra 360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 netflix akk sonrası da 720 veriyor abi, esirgemeyin 20 teleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 3mb takılacak diye izlemiyorum, denemedim bile 720 hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 çok iyi abi netflix bu konuda, 480 başlatıyor, 1-2 dk sonra otomatik 720 e dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Aluriel said: 720p de varmış hatta baktım şimdi de netflix falan diilse 720p falan da bi boka benzemiyor o leş stream sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 torrenti de var da neyse uzatmanın anlamı yok haklısın benzemiyor bişeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 dreagloth said: 3mb takılacak diye izlemiyorum, denemedim bile 720 hiç. Netflix'de 3mbps ile en saglamindan 720p izliyorsun. 1050kbps ile 720p basliyor bunda. Oyle kalitesiz de degil, suna bak: http://www.streamingmedia.com/Articles/Editorial/Featured-Articles/How-Netflix-Pioneered-Per-Title-Video-Encoding-Optimization-108547.aspx Bu da oz kaynagi: http://techblog.netflix.com/2015/12/per-title-encode-optimization.html Inanilmaz gercekten o bitrate'lerde kalite. Random korsancinin encode etmesi gibi degil abi. 3mbps ile yerine gore 1080p bile aliyorsun. AKK sifir sorun Netflix'de. Korsancilar Netflix'den cekemiyor ama, sinirim capture ediyorlar ekrani Netflix icin, oyle bir sey yapiyorlar iste. HDMI'den filan kaydediyorlar TV'ye giderken, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 teknik geyiklerini gecerseniz. dizinin sonu doyurucu sekilde mi bitiyor, gercekten hicbir seyi cevaplamadan mi bitiyor? 3. bolume geldim ama diger taraftan hicbisi aciklamadan biterse kufrederim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 3. bolumdeyken darbe geldi abi, devamini acamadim daha =( Ama elestiriler major pointler cozuluyor diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Bana da o açıdan çok cacık olacakmış gibi geldiği için izlemiyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar