senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 On 18.03.2022 at 13:01, Norak dedi ki: Milla abla da olsun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 yiye yiye bitiremediler nlan capcom bile bu kadar yemedi ekmeğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 milla yok, kimin kim oldugu surda var: https://www.imdb.com/title/tt9660182/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 trivia quest fena değil, bedava trivia oyunu. cat burglar animasyon olarak eğlenceli ama trivia olamamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 (düzenlendi) Wesker dışında tanıdığım hiçbir karakterin ismi yazmıyor IMDB sayfasında. Wesker'in tipi de aynı mantıkla Atatürk'ü yada İsmet İnönü'yü filan oynamaya ne kadar elverişli ise o kadar elverişli olmuş. Keşke Resident Evil'in ismini alet etmeselermiş. Nisan 3, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Yaklaşık %35 zam gelmiş: Netflix Türkiye üyelik ücretlerine zam geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Bizi ne zaman etkileyecek acaba? Daha önceki artışlarda 3 ay filan demişlerdi. Normal ama, TL iyice değersizleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 şahsen ben de kapatmayı düşünüyorum, pek çok insan da düşünüyor ve bu netflix türkiye'ye vuracak. disneyin 35'ten amazon prime'ın 8 tl'den hizmet verdiği yerde gelip en ucuz pakedine 40 tl demek de ne bileyim. halimiz nietzchedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 geçen zamda kapadım ben, o 40 liraya verdiği paket rezalet olmasa belki onu alır açık tutardım. Zaman bol olduğunda yine açıp kaparım artık, zaten çok içerik çıkmıyor biriksin . Geçen zam yaptıklarında da daha iyi hizmet daha çok içerik için yapıyoruz hede hödö demişlerdi, klasik palavra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Kullanmıyorum ben ama kapatamıyorum da. En üst paket var, tüm aile izliyor. Ben bu aralar sadece Amazon Prime ve Crunchyroll izliyorum. Aylar olmuştur Netflix'e bakmayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 piyasayı domine etmiş durumda adamlar, yeni girenler tabii ki fiyat kıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 babam benden çok kullanıyor. izlemediği dizi,film kalmadı benden çok dizi izlemiştir. hatta geçen yıl blutv de got vardı onu da full izlemiş. bende arada bir öyle sıkıldıkça açıp film izliyorum, bence herkesin ailesi benimkiler gibi kullanıyorsa ve 2-3 ortak kullanılıyorsa zamlara rağmen karşılığını veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 aynı ev dışı kullanıma da sınır getireceklerdi eli kulağındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Digiturku kapatıp netflix amazon disney 3lüsünü denicez 1 sene ailecek alının karar sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 cancel a bastim gitti, zaten biz ayda 1 gelen ryan reynolds filmleri ve witcher disinda bisey tuketmemistik. prime her daim duruyor. yanina hbo , disney vs bisey alirim. Kafasina gore bandwidth tayin edip kalite kismasi falan kafami bozuyordu zaten, bir de buna ragmen UHD ye 78 lira istemesi tuzu biberi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 "kids" içeriği zamanı yakındır, tekrar açılır şaka bir yana, günümüzde UHD için 78 tl gerçekten şaka gibi. aslında 5,3 dolares civarına denk gelmesi ise ayrı bir tragedya. lanet olsun bazı para birimlerinin alım gücüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 Şifre paylaşımını kapatacakları gün yolumu ayıracağım platformdur. Fakat Disney+ alacağımı da sanmıyorum. Ekşi'de fiyatı Amazon ile kıyaslayanlar olmuş ama ben katılmıyorum, bu fiyat zaten Amazon dışında bir servisin sunabileceği fiyat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 hala %15 daha ucuz eski fiyatına göre algımız fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 5 saat önce, Archangel_ dedi ki: "kids" içeriği zamanı yakındır, tekrar açılır şaka bir yana, günümüzde UHD için 78 tl gerçekten şaka gibi. aslında 5,3 dolares civarına denk gelmesi ise ayrı bir tragedya. lanet olsun bazı para birimlerinin alım gücüne Ben de buna cok takildim ya. US min. wage 7,25$, 45 dakika calisma. Mesela; 13 saat önce, Xenocide dedi ki: disneyin 35'ten amazon prime'ın 8 tl'den hizmet verdiği yerde gelip en ucuz pakedine 40 tl demek de ne bileyim. halimiz nietzchedir. disneyin 2.38'den amazon prime'ın 0.54 usd'den hizmet verdiği yerde gelip en ucuz pakedine 2.71 usd demek de ne bileyim. halimiz nietzchedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 On 31.03.2022 at 14:36, Norak dedi ki: milla yok, kimin kim oldugu surda var: https://www.imdb.com/title/tt9660182/ of kadroda diversity 100% yine. Zombi mi izleyeceğiz transgenderların ilişkisini mi karışabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 lance reddick abi naptın lan zorla mı aldılar kadroyu esni diyecektimki bir de baktım AS ALBERT WESKER aehuhueahuaehuehuaehuehueahuaehuaeuhuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 amazonun resmen bedavaya prime video hizmeti vermesi, netflixi pahali yapmaz. ayrica zaten adamlar 4 kisiye kadar diyor o sekilde kullanirsan halen cok cok ucuz kaliyor. yoksa tek kisi isen 78 tl vermek biraz tuzlu maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 o 4 kisi olayini ayni ev icinde olcaniz yoksa ayri alcaniz derlerse yalniz benim icin direk gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 7 saat önce, Asteroth dedi ki: Ben de buna cok takildim ya. US min. wage 7,25$, 45 dakika calisma. Mesela; disneyin 2.38'den amazon prime'ın 0.54 usd'den hizmet verdiği yerde gelip en ucuz pakedine 2.71 usd demek de ne bileyim. halimiz nietzchedir. maaşımı dolar bazında alıyo olsam o kadar haklısın ki. zira enflasyonun %100lerde olduğu, asgari ücrete de %50 zam geldiği ortamda benim maaşıma %10'luk bi düzeltme yapıldı şu ortamda. ekonomi böyle böyle sıçıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2022 o 4 kişi olayı disney+da da var 35 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar