goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 koyalım da girip yorumu okumaya kasmasınlar, adam papaya benziyor ondan mı high sparrow diye cast ettiniz meme'leri vardı, şimdi gerçek oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 önce ki sayfalarda SANSÜR GELMEZ YAECİLERİ VARDI https://www.donanimhaber.com/sinema-ve-dizi/haberleri/netflix-turkiye-den-breaking-bad-filmine-sansur.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 family guy izliyorum orta parmak gösterdi mi adam buzlama geliyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 2-3 gün önceye kadar Family Guy'da bi şey yoktu ya. Meraktan Hangover'a baktım, sansürsüz hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Ya ben sanki ufak ufak hissediyorum sansür ama umarım doğru değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 bu misal ve çeviri söylemleri de sanki yeni bölüm dizilerde daha yumuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Oha bu ne abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 çenesini de sansürlesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 hangi sezon/bolum bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 sezon 13 bölüm 15 #jolo bölümünde belki tüm dünyada böyledir bilemiyorum ama hiç böyle bi şeyler karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 fragmana sansürü anlarım da family guy sansürü gerçekse adamlar ciddi ciddi kontrol altına alacak demektir llama tam süreyi paylaşır mısın başka bir sürümden bakcam sahneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 (düzenlendi) 2.55 - 3.00 de aç o aralıkta Eylül 23, 2019 Llama tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 tv versiyonu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 (düzenlendi) normal sürümde de varmış o olay. fragman sansürü bence public paylaşıldığı için geliyor youtube vs. o açıklamadaki "çocuklarımızı koruyalım" ayağına yapıyorlardır veya netflix kendi kendine ekstra dikkat ediyordur. Eylül 23, 2019 Khiran tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 normal sürümüne nerede baktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 dizilab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 neyse tamam büyütülücek bi şey değil galyana gelmeyin hemen yanlış bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 inside bill's brain güzel olmuş. beyendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2019 Tanıtım amaçlı fragmanların hassas olabilecek görüntüler içermesi durumunda, pek çok ülkede ilgili fragmanlar üzerinde ufak değişiklikler gerçekleştirebiliyoruz. Bunun amacı, söz konusu içeriği izlemeyi seçmediği halde ailesiyle birlikte Netflix’e gelecek yapımları gözden geçiren üyelerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak ve onların hassasiyetine saygı göstermek. Ancak bu yalnızca tanıtım amaçlı çalışmalarımızda başvurduğumuz bir yöntem. Üyelerimiz söz konusu içeriği 11 Ekim 2019 itibaren herhangi bir kesinti veya değişiklik olmaksızın izleyebilecek. https://webrazzi.com/2019/09/23/bugun-cikan-sansur-iddialari-icin-netflix-ten-aciklama-geldi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Spartacus üzerinden kontrol etsenize en rahat orada anlaşılır sansür var mı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 (düzenlendi) Acılmış zaten. Eylül 24, 2019 Neanderthal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Bunda sön 1-2 haftadır bi sıkıntı çıktı bende. Yeni olarak ingilizce "audio descriptive" dil eklemişler sanırım, bir ara app'ten açınca yeni language pack yükledim dedi. O zaman benim ayarı da ingilizce'den audio desc. ingilizceye almış, defalarca düzeltmeme rağmen ara ara yine buna dönüyo, narrative başlıyo sahne anlatmaya. 10 defadan sonra düzeltmek baydı, var mı çözümü? Ticket da açtım ama şimdilik ses yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 NooooOOOoOOOOOoooOoOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 kenji kamiyama yönetmen, tamamdır bu iş. millet hemen çemkirmiş ama appleseed de 3d yapılmıştı, düzgün yapılırsa olabilir gayet iyi. uzun zamanın en güzel sürprizi oldu bu, müjde verenlerin çok olsun norak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar