goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 türk CC ile kaydolunca fişlemiyorlar mı ben de merak ediyorum bunu. sadece cookie silip kanada vpn ile alıyorsak ne ala. ikincisi böyle daha hızlı ileri geri almamızı sağlayan ince config ayarları buffer hileleri falan var mı merak ediyorum. 10 saniye geri alınca bazen 10 saniye load ediyor falan. bunu da çözsek süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Buffer hilesi bilmiyorum ama yerli kredi kartı ile kullanıyorum ben işte, deneyin görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Kanada'da USD görünüyorsa VPN'de bir sorun vardır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 netflix patronu 22 eylülde türkiye'ye geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ne yapmaya geliyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Türk fiyatlandırma geliyor sanırım. Yerli dizi işine de girebilirler, yurtdışında epey izleniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 yerli dizi işine girseler iyi olur, tl fiyatlamayla. Bu sayede burada acayip yayılırlar. Bu sayede de tr ye daha çok yatırım ve daha güzel diziler gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Türk fiyatlandırma dediğin alım gücümüze göre düşük olarak mı? Yoksa zaten sanki şu an 30-40tl'ye işte maksimum seviyesi alınıyordu yani TL ile ödeniyordu. Yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 En düşük fiyatlar Kanada ve Brezilya ile, onların seviyesibe düşer işte. HD paket 19,99TL olur tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Fiyatlandırma ya da Türkçe site olsa niye gelsin? Zaten Türkiye arşivinin neredeyse hepsi altyazılı oldu, %80 filan oran şu anda. Yerli yapım dışında bir şey gelmiyor aklıma buraya gelmesine neden. Reklam yapmaları gerek, insanlar Netflix ne diyor hala, ama bunun için de gelmez. Ne olabilir ki başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ofis açacaklardır, yatırım yapacağız açıklaması yapacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 maddi manevi en mantiklisi bir kablo tv yada sifreli platformla anlasmasi..doganla ortak takil herseyi onlar halleder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ABD'de yapmaya başladılar onu. En son Star Trek dizisi ABD'de normal CBS'den yayınlanacak, global yayın hakkını da Netflix aldı. Bunu her ABD dizisinde yapmak istiyorlar deniyordu. BluTV gibi şeyler sadece yerli içerik, Netflix kalan her şey olabilir ilerde. Global servis + yerli servis sistemi iyi bence zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ben şimdi 1 ay ücretsiz üye oldum. kendi dizilerinde görüntü kalitesi harikulade fakat bir kaç film açtım onların kalitesi 720p bile değildi neredeyse. tüm filmler diziler 1080p değil galiba ? bir de görüntü kalitesini ayarlama olayı yok değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 hangi filmde yoktu hd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 hd olmayan film olmaz orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ctrl alt shift s ile açılan menüden bitrate en yükseği seçebilirsin. d ile de o anki değerleri gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 1080p olmayanlar var ama az. Veriyolu seçmeden kontrol et, hangilerine baktığını da söyle buradan bşz de bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 TV'den yapılmıyor değil mi kalite ayarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 LG'de yapamadim ben. PC'den profil ayarlarina girip oradan kontrol edebilirsin HD olmasin istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ne ayarı yapmaya çalışıyorsunuz ki? adaptive çalışıyor zaten ayarlık bir şeyi yok. hızın yetmediği kaliteyi izleyemezsin, hızın yetti kalitenin altına neden düşesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 720p TV'de 1080p izlemek buyuk veriyolu kaybi, ondan PC'de hep yapiyorum ben, Macbook'um 720p hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 abi sene 2016, lütfen 720 monitor ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Air'i sirf monitoru icin degistirmek zor geliyor bana, onun disinda performansi tamamen yeterli benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 İzlerken bir yandan internet kullanıyorsan sıkıntı oluyor. 4K çekmeye çalışıyor ama bir yandan internet arada kullanıldığı için sürekli çekemiyor 4K bu yüzden kalite değişiyor izlerken. Bunun önüne geçmek için internet kullanıldığı zaman 1080 veya 720ye sabitliym, en azından dalgalanma olmasın diye düşünüyorum. Tabi sürekli hesaba girip güncelleme yapacaksam onunla uğraşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar