Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türk CC ile kaydolunca fişlemiyorlar mı ben de merak ediyorum bunu. sadece cookie silip kanada vpn ile alıyorsak ne ala.

ikincisi böyle daha hızlı ileri geri almamızı sağlayan ince config ayarları buffer hileleri falan var mı merak ediyorum. 10 saniye geri alınca bazen 10 saniye load ediyor falan. bunu da çözsek süper olur.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Türk fiyatlandırma geliyor sanırım. Yerli dizi işine de girebilirler, yurtdışında epey izleniyorlar.
Mesaj tarihi:
yerli dizi işine girseler iyi olur, tl fiyatlamayla. Bu sayede burada acayip yayılırlar. Bu sayede de tr ye daha çok yatırım ve daha güzel diziler gelir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
En düşük fiyatlar Kanada ve Brezilya ile, onların seviyesibe düşer işte. HD paket 19,99TL olur tahminim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Fiyatlandırma ya da Türkçe site olsa niye gelsin? Zaten Türkiye arşivinin neredeyse hepsi altyazılı oldu, %80 filan oran şu anda. Yerli yapım dışında bir şey gelmiyor aklıma buraya gelmesine neden.

Reklam yapmaları gerek, insanlar Netflix ne diyor hala, ama bunun için de gelmez.

Ne olabilir ki başka?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ABD'de yapmaya başladılar onu. En son Star Trek dizisi ABD'de normal CBS'den yayınlanacak, global yayın hakkını da Netflix aldı. Bunu her ABD dizisinde yapmak istiyorlar deniyordu.

BluTV gibi şeyler sadece yerli içerik, Netflix kalan her şey olabilir ilerde. Global servis + yerli servis sistemi iyi bence zaten.
Mesaj tarihi:
ben şimdi 1 ay ücretsiz üye oldum. kendi dizilerinde görüntü kalitesi harikulade fakat bir kaç film açtım onların kalitesi 720p bile değildi neredeyse.
tüm filmler diziler 1080p değil galiba ?
bir de görüntü kalitesini ayarlama olayı yok değil mi ?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
1080p olmayanlar var ama az. Veriyolu seçmeden kontrol et, hangilerine baktığını da söyle buradan bşz de bakalım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
LG'de yapamadim ben. PC'den profil ayarlarina girip oradan kontrol edebilirsin HD olmasin istiyorsan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Air'i sirf monitoru icin degistirmek zor geliyor bana, onun disinda performansi tamamen yeterli benim icin.
Mesaj tarihi:
İzlerken bir yandan internet kullanıyorsan sıkıntı oluyor.

4K çekmeye çalışıyor ama bir yandan internet arada kullanıldığı için sürekli çekemiyor 4K bu yüzden kalite değişiyor izlerken.

Bunun önüne geçmek için internet kullanıldığı zaman 1080 veya 720ye sabitliym, en azından dalgalanma olmasın diye düşünüyorum.

Tabi sürekli hesaba girip güncelleme yapacaksam onunla uğraşmam.
  • Yeni Oluştur...