Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 çok mu kalpli böcekli izleyecme de korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 hiç değil tam tersine baya gergin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 konu çok tırt diye bakmamıştım ama iyiyse başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 baya tirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 evine perde takmayan kızla, stalker çocuğun hikayesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 perdesiz ev başörtüsüz kadına benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2019 you bayağı güzel, netflix'in en iyi yapımları psikolojik dram gerilim türü oluyor zaten, kız balık etliden hallice olmasına rağmen izliyorum o derece lel aksiyon sevenler için de berlin dogs bayağı sürükleyici, bir de türkler falan da var işte izleniyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Ayfon said: photographer said: Birdbox'ı sevenler A Quiet Place'e bayılacaklar. Evet onu da begendim. Bunun da sonu iyi degildi ama gayet de izlettirdi. Akşam bunu izlemek için girdim kalkmış. Hereditary'e bakayım dedim o da kalkmış. Parayla zorla izleyemiyoruz arkadaş gittim içeri pcden indirip harddiske atıp geri televizyona taktım izledim. İyi ki Netflix üyeliğim var. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 You'da adamın anlatımları çok güzel. Epey bir şey anlatıyor herif. Korkunç, rahatsız edici ve gerçek. Audiobook'u da varmış, arkadaşım önerdi hatta. 11 saat sürüyormuş. Denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Norak said: o degilde, bir kac gune soyle bir film geliyor: https://www.youtube.com/watch?v=_2PyxzSH1HM - https://www.youtube.com/watch?v=YES0lLXIIz4 Çok güzeldi bu. Netflix'in sjw kaktırmalarından sonra adam akıllı kaliteli birşey izledim uzun zaman sonra. Birbirinden bağımsız 6 ayrı hikaye. Hepsi çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Tampere said: Ayfon said: photographer said: Birdbox'ı sevenler A Quiet Place'e bayılacaklar. Evet onu da begendim. Bunun da sonu iyi degildi ama gayet de izlettirdi. Akşam bunu izlemek için girdim kalkmış. Hereditary'e bakayım dedim o da kalkmış. Parayla zorla izleyemiyoruz arkadaş gittim içeri pcden indirip harddiske atıp geri televizyona taktım izledim. İyi ki Netflix üyeliğim var. (facepalm) Kalkmadan önce haber verseler iyi olacak aslında. Bir sürü şeyi sonra izlerim deyip bakmıyorum, sonra kalkmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 var mıydı a quiet place? BluTV'de var mesela kalkmak üzere olanlar diye bir satır, keşke söylese bunlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 business model olarak uygun degil dediginiz "yakinda kalkacaklar" kismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 netflix üyeliği için şu an bir kampanya, indirim, fırsat vb bilen var mı? enpara, cepteteb, vodafone kampanyaları geçti heralde hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 4 kişi birlikte danaya girer gibi giriyorsun ayda 40 lira kelle başı 10 lira ediyor. En güzel kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Quiet place izledim dünden önce, MEH. Yani fena değil de, meh sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 enpara devam ediyor %50 xaty said: netflix üyeliği için şu an bir kampanya, indirim, fırsat vb bilen var mı? enpara, cepteteb, vodafone kampanyaları geçti heralde hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 mani said: Norak said: o degilde, bir kac gune soyle bir film geliyor: https://www.youtube.com/watch?v=_2PyxzSH1HM - https://www.youtube.com/watch?v=YES0lLXIIz4 Çok güzeldi bu. Netflix'in sjw kaktırmalarından sonra adam akıllı kaliteli birşey izledim uzun zaman sonra. Birbirinden bağımsız 6 ayrı hikaye. Hepsi çok güzeldi. bunu ben de çok sevdim ya özellikle altın avcısı amca <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 son hikaye hariç güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 You'yu bitirdim net iyidi. Yani tek solukta izlenebilen bir dizi. Hani hikaye çok orjiinal değil ama sürükleyici. Kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Sonunda kiza kayiyo mu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 ya öyle sorulur mu, iğrenç. sizin gibi tipler yüzünden erkekler hep zan altında kalıyor.... ama kesin kaymıştır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 https://hugelolcdn.com/i/572109.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2019 Mortis said: You'yu bitirdim net iyidi. Yani tek solukta izlenebilen bir dizi. Hani hikaye çok orjiinal değil ama sürükleyici. Kesinlikle tavsiye ederim. gossip girl izlememiş olanlar izleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Ödeme planını değiştiremiyorum. Üyelik alırken haftalık özel olanı seçmişim, aylık olana çeviremiyorum. Planı değiştir gibi bir seçenek yok hesap ayarlarında. Nedir bunun çözümü? İlla müşteri hizmetlerini mi aramam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar