Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 dreagloth said: Ben anladım ki o hareketlere/mimiklere animede katlanabiliyormuşum sadece, fma yı 15. dakikada kapatmak zorunda kaldım. asdsdf ben yine full izledim. anime başlığına yazmıştım gerçi de evet, yani sevdim ben garip şekilde ama bayağı kötü. zaman geçirtiyor ya boşunuz çoksa. ama sonradan altta brotherhood'u gördüm. baştan bi ona başlayacağım, unuttum zaten çoğunu tatlı olur. buna vesile oldu film işte yeterli benim için asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 fma'de cgi'ın annesini ağlatmışlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 DarkC1oud said: Bu hafta çıkıyormuş. https://www.youtube.com/watch?v=ni6XhVBAhDA traileri editleyen mousea dokunamaz umarim daha? abi hepsini izledik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Ben filmi izledim siz izlemeyin yazık zamanınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Disney dün atak yapmış. Star warslar, Marvel filmleri falan go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 sanssizsansli said: Ben filmi izledim siz izlemeyin yazık zamanınıza. MUTE dan mı bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 allah cezasını versin bunların. 1 haftadır tv'de filmler falan fullscreen olmuyor. müşteri hizmetlerini aradım, çözemediler. amerikadan aradılar 1 saat de onlarla denedik onlar da çözemediler. ya altta ve üstte siyah şerit oluyo, ya da dört köşesinde birden oluyo. altered carbon'u ne güzel fullscreen bitirdik, deneyeyim diye bi açtım o da aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 filmlerde zaten alt üst çizgi olması lazım aspect ratio'su farklı dizilere göre. ama aynı diziyi tekrar açınca çizgi varsa bi sıkıntı var senin tv'nin ratio'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 tv'de her şey fullscreen, diğer tüm appler full olarak açıyor (ör. digiturk play) netflix'in main screen de full screen ama işte daha önceden full screen izlediğim herhangi bir şey (sense8, altered carbon) artık olmuyo. tv'nin ayarlarında da aspect ratio ayarlama menüsü kapanıyo netflix'i açınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 televizyona format at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 attım abi. o da olmadı. amarikadan arayanlar da son çare onu yaptırdılar zaten, işe yaramayınca 3 hafta sonra yine ararız dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 TV de netflix app mi yoksa pc ile bağlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 pcde acinca da ayni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Başka bir hesapla aynı pc de açmayı denedin mi yada aynı hesabı başka pc de? Sorunun nereden olduğunu anlamaya yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 eregorn said: Disney dün atak yapmış. Star warslar, Marvel filmleri falan go go go Disney yakın zamanda kendi platformumu kuracam Netflix'ten de çekecem her şeyi demiyor muydu ya? Vaz mı geçti? Yoksa geçici mi doldurdu kendi platformunu kurana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Disney onu diyor zaten. Disney filmleri de Netflixde bayağıdır var. Türkiye Netflixe yeni geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 eregorn said: TV de netflix app mi yoksa pc ile bağlı mı? Nerflix app’i abi. Hatta benim tvnin kumandasinda direkt Netflix tusu var, oradan giriyorum. Tv Netflix gomulu geldi. Daha gecen haftaya kadar yoktu boyle bi sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 aquila said: pcde acinca da ayni mi? Sunu denemedim evdeki makinalarda deneyeyim bi bakalim ne olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 büyük ihtimal tv ile alakalı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 aga dünyanın en saçma olayı bu netflixin saçmalıkları. bizim dandik vestel tv'nin hdcp desteği yokmuş, o yüzden ne mac'i tv'ye bağlayıp, ne de Apple TV üzerinden netflix izleyemiyorum. geçen dizi izlicez tam netflixi açtım alet hata verdi. mecbur gidip dizimag'den izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 netflix ile ne alakası var o senin dandik tv’nin yetememezliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Bende de kenarda beyaz çizgi sorunu vardı (Laptop->Edge->TV). Scaling ile alakalıymış, düzelttim. https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/platform/issues/14740505/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 ultra hd almak mantıklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 4k tvn var mi? 4k izletecek baglantin var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar