Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Ben anladım ki o hareketlere/mimiklere animede katlanabiliyormuşum sadece, fma yı 15. dakikada kapatmak zorunda kaldım.

asdsdf ben yine full izledim.

anime başlığına yazmıştım gerçi de evet, yani sevdim ben garip şekilde ama bayağı kötü. zaman geçirtiyor ya boşunuz çoksa. ama sonradan altta brotherhood'u gördüm.

baştan bi ona başlayacağım, unuttum zaten çoğunu tatlı olur. buna vesile oldu film işte yeterli benim için asdf
Mesaj tarihi:
allah cezasını versin bunların.

1 haftadır tv'de filmler falan fullscreen olmuyor. müşteri hizmetlerini aradım, çözemediler. amerikadan aradılar 1 saat de onlarla denedik onlar da çözemediler.

ya altta ve üstte siyah şerit oluyo, ya da dört köşesinde birden oluyo. altered carbon'u ne güzel fullscreen bitirdik, deneyeyim diye bi açtım o da aynı.
Mesaj tarihi:
filmlerde zaten alt üst çizgi olması lazım aspect ratio'su farklı dizilere göre. ama aynı diziyi tekrar açınca çizgi varsa bi sıkıntı var senin tv'nin ratio'da.
Mesaj tarihi:
tv'de her şey fullscreen, diğer tüm appler full olarak açıyor (ör. digiturk play) netflix'in main screen de full screen ama işte daha önceden full screen izlediğim herhangi bir şey (sense8, altered carbon) artık olmuyo. tv'nin ayarlarında da aspect ratio ayarlama menüsü kapanıyo netflix'i açınca
Mesaj tarihi:
eregorn said:

Disney dün atak yapmış. Star warslar, Marvel filmleri falan go go go

Disney yakın zamanda kendi platformumu kuracam Netflix'ten de çekecem her şeyi demiyor muydu ya? Vaz mı geçti? Yoksa geçici mi doldurdu kendi platformunu kurana kadar.
Mesaj tarihi:
eregorn said:

TV de netflix app mi yoksa pc ile bağlı mı?

Nerflix app’i abi. Hatta benim tvnin kumandasinda direkt Netflix tusu var, oradan giriyorum. Tv Netflix gomulu geldi.

Daha gecen haftaya kadar yoktu boyle bi sey.
Mesaj tarihi:
aga dünyanın en saçma olayı bu netflixin saçmalıkları. bizim dandik vestel tv'nin hdcp desteği yokmuş, o yüzden ne mac'i tv'ye bağlayıp, ne de Apple TV üzerinden netflix izleyemiyorum. geçen dizi izlicez tam netflixi açtım alet hata verdi. mecbur gidip dizimag'den izledik.
  • Yeni Oluştur...