Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

GERGE

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Ben anladım ki o hareketlere/mimiklere animede katlanabiliyormuşum sadece, fma yı 15. dakikada kapatmak zorunda kaldım.

asdsdf ben yine full izledim.

anime başlığına yazmıştım gerçi de evet, yani sevdim ben garip şekilde ama bayağı kötü. zaman geçirtiyor ya boşunuz çoksa. ama sonradan altta brotherhood'u gördüm.

baştan bi ona başlayacağım, unuttum zaten çoğunu tatlı olur. buna vesile oldu film işte yeterli benim için asdf
Sosyal ağlarda paylaş

allah cezasını versin bunların.

1 haftadır tv'de filmler falan fullscreen olmuyor. müşteri hizmetlerini aradım, çözemediler. amerikadan aradılar 1 saat de onlarla denedik onlar da çözemediler.

ya altta ve üstte siyah şerit oluyo, ya da dört köşesinde birden oluyo. altered carbon'u ne güzel fullscreen bitirdik, deneyeyim diye bi açtım o da aynı.
Sosyal ağlarda paylaş

tv'de her şey fullscreen, diğer tüm appler full olarak açıyor (ör. digiturk play) netflix'in main screen de full screen ama işte daha önceden full screen izlediğim herhangi bir şey (sense8, altered carbon) artık olmuyo. tv'nin ayarlarında da aspect ratio ayarlama menüsü kapanıyo netflix'i açınca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...