ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Fistan said: gülün gülün ben acı çekmiyom zaten 2 saattir mesaj yagdırıyom okuyo kapatıyo Baya iyi bir karar almış kız senden ayrılmakla,tebrikz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Gelmiş geçmiş olsun, bundan sonra yıl dönümü falan unutmazsınız artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Fistan kendine gel. Toparlan 24 saat sessiz sakin düşün ne diyeceksen tek cümle ile söyle. Baymışsındır şimdi bi' sakin olsa çocuk diyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Fistan said: gülün gülün ben acı çekmiyom zaten 2 saattir mesaj yagdırıyom okuyo kapatıyo Böyle söyleyince de içim bi cız etti lan öyle deme. Senin mesajın komikti ona şey etti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Fistan said: gülün gülün ben acı çekmiyom zaten 2 saattir mesaj yagdırıyom okuyo kapatıyo abi napıyon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ya oluyo işte bu zamanlarda bunlar 1-2 aya baskası gelir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Fistan said: gülün gülün ben acı çekmiyom zaten 2 saattir mesaj yagdırıyom okuyo kapatıyo Yol ver evinin onune benzinle seni seviyorum yazalim baskan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 eyv ben yazdım 2-3 gün beklerim sonra tam yol ileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Kıza da burada millete yazdığın gibi mi yazıyosun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 progamer said: facebook ta gördüm yıldönümleri diye. vay be 2 sene oldu mu dedim. sonra patiyi açıp direk bunu gördüm asdfg bide yapçak bişi yok. önümüzdeki yıl dönümlerine bakacağız de. Keşke facebook aynı güzelliği banada yapsaydı. Sabahtan beri facebooktayım bir kere hatırlatmadı şerefsizler. Orada görsem en azından sabah ayardım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ben de unuturum yildonumunu de, hatun oyle seyleri takan biri degil allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ama kesin takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Erkeğin yıldönümünü unutmasını kafaya takmayan kadın diye bir kadın yok. Kimse kendini kandırmasın. Olabilecek en mükemmel ihtimal , önemli değil diyip için için üzülen ama sana belli etmeyen kadın en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Naptin simdi? Takim elbiseyle salonda survivor mi izliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 o evlilikten hayır gelmez, sabahtan avukat armaya basla. hatta avukata gerek yok anlaşmalıya gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Abartma bence. 2. yılda unuttuysan daha çok unutursun. Bi de unutmak değil de bi sürü gün var, hepsi için özel bişey mi lazım. Özel günler dışında hiç mi bişey yapmıyosun? Benim yaptığım en büyük sürprizlerin hiç biri özel bi günde olmamıştır heralde. Diğer taraftan özel günlerden de boş geçen çok olmuştur. Deftere yazılıyodur belki, bilemem orasını, ama anlayışlı olmak lazım (sözüm meclisten dışarı). İnsanlık hali, unutulur yani. Geçen yıl da o unutmuş, hem de ilk senenizde. Olcak şey mi?! dedin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 geçen sene unutmuş işte, hediye almayı unuttum diye kandırmış seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ya bende topigi goster bak ne kadar ugrasiyorum diye tavsiye vericektim ama arkadaslarina pek anlatamaz onu diye sey yapmadim. Fistan gunu kurtardi desene Mithat said: Uzun uzun yazmıcam telefondayım bi cacık olduramadım. İlk hedef olarak takım elbisemi giydim kalk gidioruz dedim . Nereye diince evlendiğimiz yer oteldi oraya gidelim iki kadeh bişiler içelim , biliyorum affı olmaz ama en azından bugün boş geçmemiş olur illa ki affetmen için daha uzun zaman uğraşıcam ama şuan için ilk temeli lütfen böyke atalım dedim. Yarın iş var sen bana içmeye gidelimi saat 10da mı söylüosun diye çıkıştı bu seferde. Arada quel ile yazısıoduk ne yazıosun sen diye sordu burayı gördü 5. sayfaya kadar falan okudu. En çok kız arkadaşımdan yeni ayrıldım ama beterin beteride varmış dediydi biri , bu kadar sinir kozgınlık halinin ortasında ona bi yarıldı kahkaha attı resmen. İşte şimdilik bi tık daha sakinledi , elbette unuttu bitti gitti değil ama en azından benim pişman ve üzgün olduğumu gördü , bi nevi "your move" kıvamındayız , elinde ki kartın değerini bilio ve benim çabalamamı zevkle izleyecek bir müddet sonrada aynen hayata devam. La harbiden öldüren boşatan falan olmuş , iyi hoş ben malım unuttumda öyle boşancak kadarda hata değil la geçen senede o bana hediye almayı unutmuştu agaghaak biz genelde çift olarak hiiiç beceremioruz bu yıldonumu işini , daha birinci seneden hediye almayı unutan kadın ve ikinci seneyi komple unutan adam olarak evliliğimiz çok yakışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ya yeni okudum. 1.yildonumunu unutan kiz artislik yapmasin bosuna. mithat sen de pek sklemiyomussun zaten anladigim kadariyla. oturun konusup anlasin. birbirinize hatirlatirsiniz. cikar bi yemek yer icer gelirsiniz. ertesi gun 1e 1000 katarak anlatacak birseyiniz olur. kim hatirliycak kim hatirlamayacak derdiniz de olmaz. bosuna triplere gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mithat said: Bugün ikinci yıl dönümümüzdü hanımla. Hediye falan almış bu saate kadar çaktırmadı , ben bilgisayarda oturmuş oyun oynuyorum hiç salona bile geçmiodum geldi önüme koydu hediyeyi. Şimdi tabii sıçışlarsayım bi saattir çocuk gibi azarlıyo . Bi yolunu bulup affettirmem lazım kendimi , biri bana yardımcı olsun ne kadar hemen yapabileceğim bişi olursa o kadar harika. Yemek zaten yedik , bu saatten sonra napabilirim kurtarıcak? strapon keser anca. olm trollemeyin boyle, 2.yil donumunu unutmaz kimse, hani 7falan olsa neyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 dasaa öğrendi tabi yengenin burayı okuduğunu veriyor gazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mithat said: Uzun uzun yazmıcam telefondayım bi cacık olduramadım. İlk hedef olarak takım elbisemi giydim kalk gidioruz dedim . Nereye diince evlendiğimiz yer oteldi oraya gidelim iki kadeh bişiler içelim , biliyorum affı olmaz ama en azından bugün boş geçmemiş olur illa ki affetmen için daha uzun zaman uğraşıcam ama şuan için ilk temeli lütfen böyke atalım dedim. Yarın iş var sen bana içmeye gidelimi saat 10da mı söylüosun diye çıkıştı bu seferde. Arada quel ile yazısıoduk ne yazıosun sen diye sordu burayı gördü 5. sayfaya kadar falan okudu. En çok kız arkadaşımdan yeni ayrıldım ama beterin beteride varmış dediydi biri , bu kadar sinir kozgınlık halinin ortasında ona bi yarıldı kahkaha attı resmen. İşte şimdilik bi tık daha sakinledi , elbette unuttu bitti gitti değil ama en azından benim pişman ve üzgün olduğumu gördü , bi nevi "your move" kıvamındayız , elinde ki kartın değerini bilio ve benim çabalamamı zevkle izleyecek bir müddet sonrada aynen hayata devam. La harbiden öldüren boşatan falan olmuş , iyi hoş ben malım unuttumda öyle boşancak kadarda hata değil la geçen senede o bana hediye almayı unutmuştu agaghaak biz genelde çift olarak hiiiç beceremioruz bu yıldonumu işini , daha birinci seneden hediye almayı unutan kadın ve ikinci seneyi komple unutan adam olarak evliliğimiz çok yakışmış. olm okumadim tamamini da, bu gibi seylerde, gec saatte hazirlanmamis kadina "gel disari cikalim" denilmeyecegini ilkokul-4 hayat bilgisi sinavinda falan soruyorlardi sanirim. demeyin.. hazirlanmamis kadina hicbir zaman gel disari cikalim simdi demeyin.. turk kizi ise demeyin. oyle "bi jean ceker cikarim" guzelliginde degiller. o rahatlikta da degiller. ozel gunde zaten herhangi bi ulke kizina denmez. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ideal erkek dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 dasa ne zaman evlendi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar