Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 selam beyler. geleneksel fantasy ligimizi kurdum. katılmak isteyenleri bekleriz. http://eurofantasy.uefa.com/ lig kodu: 27711MGL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Team Mormont olarak katıldım Umarım Ronaldo sağlam kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 blackwing fc olarak geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Cukubik United olarak katıldım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 saat kaça kadar takım kurabiliyoruz? işteyim de öğle arasında bakıcam hala vaktimiz kaldıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 10 saat 29 dakika kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ben de müthiş bi takım kurmuştum başta ama sonra ronaldo uğruna yaktım. bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Bu seneki takımım zayıf benim. Aceleye geldi, kadroları inceleyemeden kurdum. Bakalım nasıl olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 lig nerden kuruluyor arkadaşlar arasında bir lig kurayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 geldim bende "seek team" ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 totemic athletic fc olarak katıldım. süpriz peşindeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 hadi yaw daha çok katılım olsun, heycan artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 oh.hatali post.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Ronaldo uğruna ne ocaklar sönüyor ya rab, o kadar boktan bir grup ki Ronaldo çoşmazsa büyük ağlanılır sdafasd FikretOrmanSahurÖzel benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 oha bir tek ronaldoyu ben almadım galiba asdfdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Katıldım lige pussylover benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 totemic said: oha bir tek ronaldoyu ben almadım galiba asdfdfas Bütün isimlere tek tek baktım da fantasy değeri bu kadar net olan tek adam Ronaldo ya, içimden bir ses Griezzman'ın da çoşacağını söylüyor gerçi ama ikisine para yetmiyor arkaları kıssak bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Ben de girdim bakalım bir değişiklik olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 aym in. Ronaldo portekizde performansı muallak olan bir adam. Griezmann ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 kaleye de gea'yı falan aldıysanız çıkarın beyler. kadrodan çıkarılmış. otomatik çıktıysa da yerine birini koymanız gerekir herhalde ben almamıştım bilmiyorum durumu. said: İspanya Milli Takımı'nın kalecisi David de Gea hakkında 2012 yılında yaşanan bir olaydan dolayı cinsel istismar suçlamasıyla dava açıldı. Athletic Bilbao'nun forvet oyuncusu Iker Muniain ve David De Gea'nın için bulunduğu bir cinsel istismar dosyasının detayları İspanyol El Diario gazetesinde yayınlandı. İddiaya göre, 2012 yılında Madrid’deki bir otelde David De Gea, Athletic Bilbao’nun futbolcusu Iker Muniain ve adı açıklanmayan bir İspanyol futbolcu, küçük yaşta kızların olduğu bir partiye katıldı. De Gea’nın burada genç bir kıza zorla tecavüz ettiği belirtildi. wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ulan zorlamadan 1.4 milyon civarı genç kız kendi istekleriyle gelir zaten zorla tecavüz ne top kek, rip kariyer+life gerçekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 bugün başlığı görünce öyle yıllar sonra bi çırpıda takım toplayıp katıldım ben de. Allahless benim takım dsf heralde en garip kadrolardan birine sahip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Orta sahaya üç türk koydum ben daha garip olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Lan benım kaleci de gea nasıl cıkarıcaz??? Tamam hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Ronaldo'yu almak mı kumar yoksa almamak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar