Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Bi de ben hdp liyi olm. Turkbukunden hdpye basan tek adam benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 yoldaş rıdvana sahip çık geri gelsin esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 belediyede adam gercekten basarilidir hangi parti olduguna bakmadan oyunu veririsin. genel secimlerde adam tbmmye gidip el kaldiriyor. ve dis politikayi yönlendiriyor. bugün senin otelin bossa bunun nedeni yanlis uygulanan dis politikadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Esh said: Ya menderes turel de kotu herif degil Neyle kıyaslıyorsun bilmiyorum ama yavşak bir herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Yavsak olmayan yok abi siyasette. Bi elin parmaklarini gecmez duzgun insan sayisi cunku sistem duzgunu degil parasi olana calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 di said: Beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Llama said: yoldaş rıdvana sahip çık geri gelsin esh Ridwan icimizde olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Seele said: belediyede adam gercekten basarilidir hangi parti olduguna bakmadan oyunu veririsin. genel secimlerde adam tbmmye gidip el kaldiriyor. ve dis politikayi yönlendiriyor. bugün senin otelin bossa bunun nedeni yanlis uygulanan dis politikadir. abi şu nasıl bir anlayış ya. Akpden aday olan adam sanki kendi iradesi ile yönetebiliyor belediyeyi. Antalyada menderes türel göreve gelir gelmez october festivali kaldırdı. Çünkü tayyip bunu bekliyor. Chp zamanında şehrin havası değişmişti. Sanatsal, kültürel faaliyetler artmıştı. Sunay akın, fazıl say filan geliyordu. Şimdi nihat hatipoğlu geliyor. Ayrıca şehir şantiyeye döndü. Şehrin doğal yapısı bozuluyor. Yıllar içinde falezlerden kopmuş denizin içinde büyük kaya parçaları var. Geçen gördüm bir tanesinin üstüne beton dökmüşler. Düz zemin olmuş. Dalgıçlık firması gibi birşeye kiraya vermişler. http://www.fotografturk.com/upload/fotograf/2011/2/15/7664-kutlualtay-antalya-falezler-2583-950px.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 dun arkadas adana grosseri de,ben sampuan bolumundeyim o bira bolumunde bagiriyor kanka aksam icekmi diye?aha dedim ilk dayak geliyor malin yuzunden.ekmek reyonunda calisan cok pis pis baktida bisey olmadi ucuz yirttik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 masa said: Seele said: belediyede adam gercekten basarilidir hangi parti olduguna bakmadan oyunu veririsin. genel secimlerde adam tbmmye gidip el kaldiriyor. ve dis politikayi yönlendiriyor. bugün senin otelin bossa bunun nedeni yanlis uygulanan dis politikadir. abi şu nasıl bir anlayış ya. Akpden aday olan adam sanki kendi iradesi ile yönetebiliyor belediyeyi. Antalyada menderes türel göreve gelir gelmez october festivali kaldırdı. Çünkü tayyip bunu bekliyor. Chp zamanında şehrin havası değişmişti. Sanatsal, kültürel faaliyetler artmıştı. Sunay akın, fazıl say filan geliyordu. Şimdi nihat hatipoğlu geliyor. Ayrıca şehir şantiyeye döndü. Şehrin doğal yapısı bozuluyor. Yıllar içinde falezlerden kopmuş denizin içinde büyük kaya parçaları var. Geçen gördüm bir tanesinin üstüne beton dökmüşler. Düz zemin olmuş. Dalgıçlık firması gibi birşeye kiraya vermişler. http://www.fotografturk.com/upload/fotograf/2011/2/15/7664-kutlualtay-antalya-falezler-2583-950px.jpg antalyaya geçen 2 sene içinde 2 haftada bir çok gittin geldim. her gelişimde yeni bir alt geçit yeni bir köprü vardı. En hızlı iş yapan belediye olarak gözüktü gözüme. Antalyalı değilim, antalyanın gerçek ihtiyacı nedir bilmiyorum ama dışardan bakan birisi olarak belediye baya güzel işler yaptıydı. Tatilci olarak hoş gözüktüydü gözüme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 hükümet arkanda olursa yaparsın. ama chpli belediye olsaydı 1 km yol bile yapılmazdı. ha belediye kendi imkanlarıyla yapabilirdi ama o zamanda başına çevre ve şehircilik bakanlığı, kültür ve turizm bakanlığı biniyor tatil yerlerinde yok imar izni, yok tabiat varlıkları vb. gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 belediye parayla çalışıyor arkadaşlar suyun başından para gelirse iş yaparsın suyun başından para gelmezse ancak iş çevirmeye çalışırsın bu kadar basit yani hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 eğer mualif belediye isen valla paran olsa da yapamıyorsun bıngıl, dediğim gibi hükümet biniyor tepene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 https://twitter.com/f_cayan/status/741167154440081408 ankara kazanmis sayiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Reverse gamgbang abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ilgili haberi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 En efsanesi buydu ya. Arkadaş hatırlattı. Adana'da "güneşe" silah sıkan iki kişi gözaltına alındı http://www.netinternethaber.com/adana-da-gunese-silah-sikan-iki-kisi-gozaltina-alindi/198862/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Adeta 2000BC güneşi çeken at arabasına atarlanmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Seele said: https://twitter.com/f_cayan/status/741167154440081408 ankara kazanmis sayiliyor mu? çoktaan atıldı dayak istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Oce4n@ Evet akp şehrin çehresini değiştirdi. Yürüyen merdivenli üst geçitler, parklar, süs havuzları vs bir turizm kenti görüntüsü oluştu. Ama iyi bir yönetici geleceğe yönelik kararlar alıyor olmalı. Örneğin chpli bedeliye atık su arıtma tesisi yapmıştı. Bu tesis parklar, süs havuzları gibi göz önünde olmadığından insanlar hala chp belediyesi çalışmadı diyebiliyor. Ayrıca belediyenin aldığı ödenek çok önemli. Akpli belediye sokaktaki üst geçitleri yürüyen merdivenli yapmıştı. Seçimi kaybettikten sonra chp geldi, chp belediyenin elektrik borcu yüzünden yürüyen merdivenleri çalıştıramadı bile. Gene aynı şekilde altın portakal film festivali bütçesi chp zamanında 3/1 kadar ödenek alabildi geçen yıla oranla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Seele said: https://twitter.com/f_cayan/status/741167154440081408 ankara kazanmis sayiliyor mu? Bu gerçek olsa yandaşlar "Ateist Terörü" diye manşet atar yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 zaytungdaki haberler ülkede yaşanan saçmalıklardan daha mantıklı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 https://eksisozluk.com/beyoglunda-tasli-sopali-ramazan-linci--5132715?a=popular aha şu olay bulunduğum yerin bi paralelinde oldu, ordan kaçan bi kızı sakinleştirdik falan kızcağız boğazkesen'den galatasaray'a geri çıkmaya korktu eşlik ettim falan (gittiği yere çağırmadı ama olsun) sinir oldum gece gece ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 bende bunu yazmaya geldiydim. böğrümüzden cıktı ilk ağır dayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ramadan the möbarrak,silkelediğimin müslümanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar