ben battery yi sonuna kadar izlerim aga. güzel çıktı.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
2016 - Yaz
- Genel Yönetici
Planetarian MUKEMMEL!
vn sinin 10 da biri olsa yeter zaten. umarım sonunu değiştirmemişlerdir.
- Genel Yönetici
https://streamable.com/56gn
kendi kendini düzgünce açıklayan anime =)
:P :P :P
- 2 hafta sonra ...
91 days cok iyiymis.
Ben bu sezon 91days harici bir seye baslayamadim nedense. Dun uncensored bisi vardi bolum 4 baktim nedir diye. Eleman kizin memeleriyle oynayip bisiler yapti kiz savasa döndu lol :)
Handa-kun çok iyi, tavsiye ederim. Barakamon diye bir anime vardı, onun prequel'i
ilk bmölümünü izledim çok alakasızdı.
iki anime arasında hiçbir ortak nokta yok gibi bişi ama komedi seviyorsanız akıyor.
komedi için Saiki Kusuo no Psi Nan var bu sezon. top tier.
- 2 hafta sonra ...
days izliyormusunuz? çok kötü olmasına rağmen izliyorum durduramadım kendimi.
tek güzel yanı 1 maç için topla koşarak dünyanın yuvarlak olduğunu ıspatlamıyorlar bize.
tek güzel yanı 1 maç için topla koşarak dünyanın yuvarlak olduğunu ıspatlamıyorlar bize.
91 days izliyok
91 days i herkes izliyor tabi güzel anime.
ama days böyle salakça, çok bariz salak şakalarına gülüyorum ama kötü bir şekilde izlemek istiyorum.
ama days böyle salakça, çok bariz salak şakalarına gülüyorum ama kötü bir şekilde izlemek istiyorum.
- Genel Yönetici
Days fena degil, ortalama alti degil yani ama ortalama ustu demek de zor. Ortalamanin %10 ustu diyelim =)
Sezon ortasinda en izlenesi animeler sunlar derim bu sezondan: 91 Days, Alderamin, Tales, New Game, Amanchu, Mob, Sweetness&Lightning
Sezon ortasinda en izlenesi animeler sunlar derim bu sezondan: 91 Days, Alderamin, Tales, New Game, Amanchu, Mob, Sweetness&Lightning
days iyi ya kaptan bullshit baya kıkırdatıyo
bi 3 bölüm izledim onu, biraz meh ama toparlar belki.
new game eğlendiriyor evet, kon rezaleti ile shirobako epicliğinin ortasında. cute girls doing cute games but they actually do stuff between cuteness.
zestiria zaten süper adaptasyon oldu.
zestiria zaten süper adaptasyon oldu.
mob bayağı iyi gidiyor ya.
- Genel Yönetici
Tales'in ortasindaki hikaye Tales'den daha guzeldi. Isini de gordu, o oyunu alirim ben cikinca.
Bu sezon dakikasina simulcasti bekledigim Re:ZERO, 91 Days ve Alderamin var sadece ama.
Planetarian: The Reverie of a Little Planet cok iyiydi ama, onu kacirdiysaniz kesin bakin. 5 tane normalden kisa bolum sadece zaten.
Bu sezon dakikasina simulcasti bekledigim Re:ZERO, 91 Days ve Alderamin var sadece ama.
Planetarian: The Reverie of a Little Planet cok iyiydi ama, onu kacirdiysaniz kesin bakin. 5 tane normalden kisa bolum sadece zaten.
Öne çıkan mesajlar