Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Yaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
^ One punchman hobi olarak yapıyordu sonuçta, daha sonra murata nın tekrar çizmesiyle kazanıyor muydu birşey ama dergide yayınlanan tek mangası bu.

Ayrıca konsept olarak karakterin güçlü olması dışında pek bi benzerlik yok gibi.

edit

Karakterin saitama gibi -_- şeklinde dolaşmasının sebebi

duygularını bastırmaya çalışması

Mesaj tarihi:
doğaüstü canavarları yokeden aşırı güçlü ve aşırı relaks adam, urban superhero setting

neredeyse birebir aynı konsept yani gördüğümüz ilk bölümde.

yani o dediğinden ötürü olabilir, öbür setting'e oturtamadığı şeyleri geyiğine oraya dökeyim demiştir ama inanılmaz örtüşüyor birbiriyle. opm sevdirdiği için kendini sorun değil ama.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben bu sezon 91days harici bir seye baslayamadim nedense. Dun uncensored bisi vardi bolum 4 baktim nedir diye. Eleman kizin memeleriyle oynayip bisiler yapti kiz savasa döndu lol :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

days izliyormusunuz? çok kötü olmasına rağmen izliyorum durduramadım kendimi.
tek güzel yanı 1 maç için topla koşarak dünyanın yuvarlak olduğunu ıspatlamıyorlar bize.

Days'i sevmeye sevmeye izliyorum, futbol animesine hasret kalmışız
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Days fena degil, ortalama alti degil yani ama ortalama ustu demek de zor. Ortalamanin %10 ustu diyelim =)

Sezon ortasinda en izlenesi animeler sunlar derim bu sezondan: 91 Days, Alderamin, Tales, New Game, Amanchu, Mob, Sweetness&Lightning
Mesaj tarihi:
new game eğlendiriyor evet, kon rezaleti ile shirobako epicliğinin ortasında. cute girls doing cute games but they actually do stuff between cuteness.

zestiria zaten süper adaptasyon oldu.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tales'in ortasindaki hikaye Tales'den daha guzeldi. Isini de gordu, o oyunu alirim ben cikinca.

Bu sezon dakikasina simulcasti bekledigim Re:ZERO, 91 Days ve Alderamin var sadece ama.

Planetarian: The Reverie of a Little Planet cok iyiydi ama, onu kacirdiysaniz kesin bakin. 5 tane normalden kisa bolum sadece zaten.
  • Yeni Oluştur...