Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 sıkıntı yok bneyler sormamıs farzedin. izlinecek gibi dielmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 days e bi şans verin bu arada 1-2 bölüm klişe bullshitleri atladıktan sonra açılıyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Relife 13 bölümü üstüste izledim, çok sevdm yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 relife güzeldi 2. sezon gelmesine bi iki sene vardır mangası o kadar ilerde değilmiş. biraz sıktı manga ama bakalım düzelir belki. arslan senki başladı 2. sezon enteresan twistlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 tales'in ilk bölümü baya iyiydi. berserk'in bütün sezon bütçesi kadar gitmiştir herhalde ilk bölüme. unlimited budget works. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Arslan güzel başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 linke basmadan önce dedim "kesin son post başlığı olan bir seri hakkında". (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 bu da mı gol değil be sam ustaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Relife cok tatli olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 arslan'i begendim. yalniz arada bi' seyler oldu da ben mi kacirdim ya? etoile etoile ile arslan'in sahnesi ne alaka? hangi bolumde oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 normal flashback o sadece. son bölümün aftermath'ini gösterdiler işte. 8 bölüm olacakmış sadece ondan tempoyu hızlandırmışlar. birde konusuna yazın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Xenus said: tales'in ilk bölümü baya iyiydi. berserk'in bütün sezon bütçesi kadar gitmiştir herhalde ilk bölüme. unlimited budget works. zestiria süper olmuş, prologue'u izleyin izlemediyseniz geçen yıl çıkmıştı. keşke xillia'yı da çekselerdi önce. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Cok fazla zamanim olmadigindan hepsini deneyemiyorum, bu sezondan mutlaka izlenmesi gereken neler var simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Fazla bakamadim daha. Cikanlarin yarisini filan izledim. Ama... sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, swee... Yok boyle bir sey. Inanilmaz iyiydi. ReLife cok iyi sonra. Binge yapilacak ama o, tum bolumleri birden cikti Netflix usulu. Days sonra duzgun spor animesi, futbol hakkinda. New Game yeni is yeri animesi ama moe tonlu. Yeni Tales animesi de epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 yenilerden Amaama to Inazuma, Tales of Zestiria the X, Orange, Relife iyi. Fukigen na Mononokean da hoşuma gitti. natsume gibi bi tonu var. komikli anime olarak Saiki Kusuo no Psi Nan baya iyiydi. hafta içi hergün olacakmış 4'er dklık bölümler şeklinde. days meh geldi bana, bi haikyuu ya da kuroko değil. geri kalan şeyler shit tier direk. hafta tamamlansın detaylı bi şekilde listelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, swee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Taboo Tatoo da güzele benziyor. bi izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 baya generic ve sıkıcı o. yalnız allah'ını seven animasyonun suyundan berserk'e döksün biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Berserk'e ayıp etmişler o grafiklerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Abi relife... böle bisi olmasını beklemiyorum. Bu kadar iyi işlenmesin hiç beklemiyodum. Karakterler falan baya şahaneydi. Genel olarakda produksyonda baya uygundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 days'in yazarı override'ın yazarıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 GERGE said: sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, sweetness & lightning, swee... /summon babacummostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 yanlış. bu sezonun babacum animesi new game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Yeni Tales'in CGI cok iyi geldi bana. Guzel yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ufotable döktürmüş evet, bir sonraki indirimde alırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar