Zyrobod Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 kitap var, dizi var. kitabı okumamışım. diziyi 1.sezonun ilk iki bölümü kadar izlemişim. izlerken aklıma geldi. önce ilk kitabı okuyup sonra ilk sezonu mu bitirsem diye. aklıma gelme sebebi de arkadaşımın got kitapları var evde, yoksa gelmez. her neyse. hiç bi şey yapma, kötü kitap, kötü dizi diyenlere de açığım. daha önce got a başlamıştım ve yine ilk iki bölümde bırakmıştım. feci sıkılan bir insanım. ama bugün izleyince güzel geldi gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 diziyi izle iste kitapla kim ugrascak saatlerce okumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Abi kitap okumayi seven biriysen kitap oku, Dizi izleyerek görselden zevk alan biriysen dizi izle. Ne diyelim ki simdi? Sonucta ikisinin de seveni var sevmeyeni var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 diziyi izle önce.sonra baktın hoşuna gitti lore,setting,karakterler vs.kitapları oku.böylece kitabı okuyup ''oha ya nası piç etmişler şurayı'' demessin. dizide saçma gelen şeylere de çok aldırma.dizideki özürlü senaristlerin bok yemesi.kitapta plot hole falan yok.tadın kaçmasın oyüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 dizi daha güzel diziyi izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Kitabı okuduktan sonra dizi keyifsiz gelir, o açıdan önce diziyi izle sonra kitabı oku (bence). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Jon Kar. bırak. ayrıca affedersin de, vizyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 kitaplarin sonu olmayacak dizinin sonu olur muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 kitapları yırt diziyi de izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Çizgi romanları oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 kedi evi yap ben geçen yaptım çok güzel oldu oynuyolar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 kitabı oku, gel burda diziyi çok güzel bulan kasabalılarla dalga geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Bir kitabi bitirmek ile bir sezonu izlemek arasinda sure olarak pek fark olmaz bence. Kitap daha kisa surebilir hattam oyle agir ve edebi bir eser degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Kitaplari okuma. Diziyi izle. 2016 olmus hala fantastik kitap oku diyenler... Dunyada binlerce kaliteli kitap var. Got okuyacagina onlardan bir kacini okumus olursun.(got kalitesiz bir edebi yapit denemedim) Ama binlerce kaliteli dizi yok. Boylece hem kaliteli dizi hem de kaliteli kitap okumus olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Sparkcaster said: kitabı oku, gel burda diziyi çok güzel bulan kasabalılarla dalga geç This. Sadece bu sebepten ötürü kitaba basla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Aceace said: Kitaplari okuma. Diziyi izle. 2016 olmus hala fantastik kitap oku diyenler... Dunyada binlerce kaliteli kitap var. Got okuyacagina onlardan bir kacini okumus olursun.(got kalitesiz bir edebi yapit denemedim) Ama binlerce kaliteli dizi yok. Boylece hem kaliteli dizi hem de kaliteli kitap okumus olursun. bunu diyen adam sanal kart oyunu oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 sıkılan bi adamsan kitapları bitiremezsin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Aceace said: Kitaplari okuma. Diziyi izle. 2016 olmus hala fantastik kitap oku diyenler... Dunyada binlerce kaliteli kitap var. Got okuyacagina onlardan bir kacini okumus olursun.(got kalitesiz bir edebi yapit denemedim) Ama binlerce kaliteli dizi yok. Boylece hem kaliteli dizi hem de kaliteli kitap okumus olursun. sparkın tespiti doğru. ben de bu mantıkla okumadım bu zamana kadar. şimdi vaktimi harcadığım türlü gereksiz işten alıp asoiaf'a verdim iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 abi kitap okumaya niyetin olsa gelip burda sormazsın. Başla diziye. Sonrasında da küçük prens, cesur yeni dünya filan okursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Aceace said: Kitaplari okuma. Diziyi izle. 2016 olmus hala fantastik kitap oku diyenler... Dunyada binlerce kaliteli kitap var. Got okuyacagina onlardan bir kacini okumus olursun.(got kalitesiz bir edebi yapit denemedim) Ama binlerce kaliteli dizi yok. Boylece hem kaliteli dizi hem de kaliteli kitap okumus olursun. GoT okumasın ne okusun mesela. Fantastikler çok çöpmüş ya merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 hava atılacak içerik Jon Kar Uzunpençe'yi çekmek üzereyken, X diğer ağacın ucundan konuştu. Adamın kelimeleri kaba ve boğuktu ama Jon kelimelerin içindeki müziği duydu ve Eski Dil'i tanıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 haa o da var. orjinal dilinde tüketmiyceksen ikisine da başlama. sonra jon snowun vakti dolmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Jon Schnee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?16,2917340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 masa said: abi kitap okumaya niyetin olsa gelip burda sormazsın. Başla diziye. Sonrasında da küçük prens, cesur yeni dünya filan okursun. game of thrones okumak bunları okumaya engel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar