Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

game of thrones ile ne yapayım ?

Zyrobod

Öne çıkan mesajlar

kitap var, dizi var. kitabı okumamışım. diziyi 1.sezonun ilk iki bölümü kadar izlemişim. izlerken aklıma geldi. önce ilk kitabı okuyup sonra ilk sezonu mu bitirsem diye. aklıma gelme sebebi de arkadaşımın got kitapları var evde, yoksa gelmez. her neyse. hiç bi şey yapma, kötü kitap, kötü dizi diyenlere de açığım. daha önce got a başlamıştım ve yine ilk iki bölümde bırakmıştım. feci sıkılan bir insanım. ama bugün izleyince güzel geldi gözüme.
Sosyal ağlarda paylaş

diziyi izle önce.sonra baktın hoşuna gitti lore,setting,karakterler vs.kitapları oku.böylece kitabı okuyup ''oha ya nası piç etmişler şurayı'' demessin.

dizide saçma gelen şeylere de çok aldırma.dizideki özürlü senaristlerin bok yemesi.kitapta plot hole falan yok.tadın kaçmasın oyüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Kitaplari okuma. Diziyi izle.

2016 olmus hala fantastik kitap oku diyenler... Dunyada binlerce kaliteli kitap var. Got okuyacagina onlardan bir kacini okumus olursun.(got kalitesiz bir edebi yapit denemedim) Ama binlerce kaliteli dizi yok.

Boylece hem kaliteli dizi hem de kaliteli kitap okumus olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

2016 olmus hala fantastik kitap oku diyenler... Dunyada binlerce kaliteli kitap var. Got okuyacagina onlardan bir kacini okumus olursun.(got kalitesiz bir edebi yapit denemedim) Ama binlerce kaliteli dizi yok.

bunu diyen adam sanal kart oyunu oynuyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

sparkın tespiti doğru. ben de bu mantıkla okumadım bu zamana kadar. şimdi vaktimi harcadığım türlü gereksiz işten alıp asoiaf'a verdim iyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

GoT okumasın ne okusun mesela. Fantastikler çok çöpmüş ya merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...