Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 yok abi defansın, CDM eksikliğinin faturası kesildi ceju'ya yabancı olduğu, sözleşmesi bittiği için. sonra adam küstürüldü falan, isteksiz oynadı bu sene oynadığında. bi nevi mobbing. adam başakşehir'de yardırır kesin.
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 stoper çöğlüğü olmasa şu an kadro, beşitaşta şenol buffıyla gayet oynardı çeju. ya da rotasyonda hiç sırıtmaz bence. beşiktaşa başakşehir tarifesi uygulamazlar tabii ama değerlendirilebilirdi. başakşehir için hem iyi hem de doğru transfer.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Chedjou hep sevdiğim adam. Ara ara bi temassızlık yapıp saçmalasa da genel itibariyle taş gibi stoperdi. Şu anda GS'nin elindeki en sağlam adamdı o bölgede, gidişi kötü oldu.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 gönderilmek istendi maaşı yüzünden, gitmedi. daha iyi sözleşme bulamadı. karşılıklı feshte anlaştılar işte devre arası bjk ile anlaştı prensipte gs duyunca bırakmadı. şimdi böyle gönderiliyor işte. avcı geçen gün 2 senedir 3'lü defansa geçmeye çalışıyorduk ve oyuncu tercihlerimizi buna göre yapıyorduk transferlerde, chedjou'da buna çok uygun bir oyuncu ve bu yüzden aldık demişti. başakşehir seneye de çok can yakar. Avrupa'da bu kadro yapısında 3-5-2 ile pek şans yok ama ligde bayağı bayağı bu seneden de iyi olurlar. Çünkü daha 4-5 transfer yapacaklar, bunların doğru adam seçme ve işleme oranı TR'deki net şekilde en iyisi, ardından gelene 5 boy falan fark atıyor.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ceju'nun kaderi basaksehir zira buyuk takimda bir-iki tik ustu vereyim elde tutayim desen kabul etmez. 1.5-2'den asagi oynayacagina risk alir ve sonunda 800k'ya basaksehir'de oynar. aciktan para veriyorlar midir onu merak ediyorum. egemen'e, bekir'e degil de mesela emre'ye.
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 arcane said: ceju'nun kaderi basaksehir zira buyuk takimda bir-iki tik ustu vereyim elde tutayim desen kabul etmez. 1.5-2'den asagi oynayacagina risk alir ve sonunda 800k'ya basaksehir'de oynar. aciktan para veriyorlar midir onu merak ediyorum. egemen'e, bekir'e degil de mesela emre'ye. gerek kalmıyordur emre'ye para vermeye. zaten topbaş ailesiyle birlikte ticari ortaklıkları var diye biliyorum. o yüzden ibb'den dolaylı olarak zaten iyi kaymak yiyordur. saha dışında futboldan çok daha fazla kazandığı kesin. adam futbolu zevk ve gelecekteki prestij için oynuyor işte.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Chedjou'nun maaşa çok denilmiş de. Fransa'da o dönem Lille'de baya piyasa yapmış ve alındığı dönemde 28 yaşında olan adama 2.2 milyon bağlanırdı. Başakşehir üstünü dışardan tamamlamıştır belki. Benim bildiğim devre arası BJK anlaşıyordu, yıllık 1,5 m civarı bir rakamla. Kaldı ki Mancini'nin bir dönemi hariç Chedjou'dan hiç yararlanamadık; kalitesini herif çok belli ediyordu ama o kadar rezil kademe hataları yaptı ki tam sevmeye başlıyorduk adamı bir anda sıfırlıyordu imajını. FB maçında ayağıyla uzaklaştıracağı yükseklikteki topa bodozlama kafayla girmesi ve eline çarptırıp yaptırdığı penaltı ders konusudur. Fakat yine de Melo olduğu dönemde bile orta sahanın kolay geçilmesi ve partnerlerinin Semih, Koray, Dany vs. olmasının payı büyük.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 bein sağlam yapıştırmış diyorlar, sırf basket bile izleyeceksen hepsi spor pakedinde varmış , aylık 99 tl cik... ayrı ayrı alamıyormuşsun.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 bakalım kaçtan satıcaklar internet paketlerini
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Keşke böyle uçuk fiyatlar yaptığında üye sayısı 100 bin falan azalsa da bıraksalar böyle seyirciye saplamayı. Kulüplerin pastasını büyütmek için taraftarı zaten soydular bayadır, şimdi iyice gırtlağına dayanıyor izleyenin.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 akbil parasıyla clichy almak said: Medipol Başakşehir yöneticileri, Gael Clichy'nin transferi için Londra'ya gitti. (beIN SPORTS)
fenn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Alayim diye dusunuyordum , hic almam aylik 100 tl ye
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Jeremy Menez Antalyaspor'da. https://twitter.com/Antalyaspor/status/873209216764440576
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 yeni sezonu açında orada konuşalım
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Osmanlı, Badou Ndiaye'i 10 milyon euro'ya EPL'ye okutmuş diyorlar. Çocuğun olsa Ndiaye koyacaksın adını, feci keramet var
calimero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 al işte, badou'yla sözde devre arasında sezon sonu anlaşmıştık biz. alıcan abi bunları, badou'su aminou'su her türlü satarsın bu haber gerçek olmasa bile.
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 şu herif her gol attığından sonra kartal işareti yapıyor, ön sözleşme felan imzaladı osmanlı bir türlü satmadı bize çok para istiyor o haberin doğru olduğunu sanmıyorum gerçi
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 elia zu başakşehir başka bir harika transfer
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 başakşehir cenk şahin'i st. pauli'ye satmış. 1.75m euro alacaklarmış. sessiz sedasız çok temiz kazanmışlar valla. 1 milyonu elia'ya gitti bile gerçi de daha satarlar, alırlar zaten. avcı kalp ben
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 elia geldiğine göre cengiz mi gidici acaba yoksa visca mı?
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Başakşehir 1-2 içersinde şampiyon olur, at fav'a bekle.
calimero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 DarKRideR said: avcı kalp ben ŞG ye neden salladığın belli oldu Sdf
enrique Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 bence başakşehir maksimum gelebileceği noktaya bu sezon geldi. Önümüzdeki sezon ligi yine de uefa potasında bitirir. bjk şampiyonluklarıyla silkelenen gs-fb ve tsyi geçebileceklerini zannetmiyorum. 5 sene içersinde de geçmişteki sivasspor gibi azalarak biteceklerini düşünüyorum. ps: abdullah avcı nereye kadar?
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 avcı -> milli takım terim -> gs olsun da bir rahatlayalım ya sdfsd
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Stringray said: elia zu başakşehir başka bir harika transfer hayat çok garip abi. bi yerlerden birileri elinizden tuttugunda olmayacak yerlere gelebilirsiniz. https://i.hizliresim.com/GPl45b.jpg
Öne çıkan mesajlar