Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Böyle adamları alıyoz, sonra youtube da bir iki videosunu izleyeyim diyorum. İki üç pozisyondan sonra adamı geçtiği ama faulle düşürüldüğü pozisyonları koymaya başlıyorlar ya bi gülme geliyo amk. Pozisyon fakiri adamlara promo videosu yapmayın işte zorlamayın. Fena değil gibi gerçi bu görelim bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Fistan said: https://twitter.com/onlinespor/status/817068468449198084 instagram hızına yetişememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Akhlaur said: Böyle adamları alıyoz, sonra youtube da bir iki videosunu izleyeyim diyorum. İki üç pozisyondan sonra adamı geçtiği ama faulle düşürüldüğü pozisyonları koymaya başlıyorlar ya bi gülme geliyo amk. Pozisyon fakiri adamlara promo videosu yapmayın işte zorlamayın. Fena değil gibi gerçi bu görelim bakalım nasıl olacak. adam hızlı ve çelimsiz. son vuruşu da yok diolar. ama hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Bruma ? Keita ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 podolski gibi bir adam yerine atanamamış bruma'nın atanamamışını getirmek saçmalık olmuş. podolski özellikle tr ligi için çok uygun ve genel olarak underrated bir adam bence. bu tip biri alınamıyorsa o paranın iyi bir defans için harcanması daha mantıklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Akhlaur said: Bruma ? Keita ? keita'nın bitirici vuruşları inanılmaz kötüydü. finishing 20 üstünden 5 falandı. bruma da öyleydi baya kendini geliştirdi ama arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Keita'nın bitirici vuruşa ihtiyacı yok zaten, onsuz da gayet müthiş adamdı. Podolski gerçekten GS için çok iyi ve skor/puan katkısı çok yüksek adam, yaşı itibariyle iyi bonservis gelirse satılması normal, ama olur da yeri olmazsa (hele Yasin de kızağa çekilmişken) çok aratır kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 30 yaşındaki adamdan para kazanıyorsan satmamak enayilik kusura bakmayın. Hatta geri zekalılık. 30 yaşındaki adamın yerini dolduramıyorsa kulüpler zaten yol alıp gitsinler. Konuşmaya gerek yok. Bruma'nın da bitiriciliği halen leş. Geliştirdiği bir şey yok yapmayın etmeyin. Bitiriciliği geliştirmiş olsaydı zaten ceza sahası alanına bu kadar dribbling yapmışken en az 10 gol falan daha atar, o hayali 20 milyon euro haberleri de devre arasında gerçekleşirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Bu gelen parayı gidip jem, ontivero gibi oyuncu alacaksak hiç satmasaydık Podolski yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 DarKRideR said: Bruma'nın da bitiriciliği halen leş. Geliştirdiği bir şey yok yapmayın etmeyin. Kimle karşılaştırdığına bağlı değişir. Polski'yle, Gomez'le, Jardel'le karşılaştırırsan elbette leş. Ligdeki diğer kanat oyuncularıyla karşılaştırırsan gaayet yeterli. Ayrıca yılın başında Bruma'nın Beşiktaş'a attığı golde "Bruma'nın son vuruşu çok iyiydi" yazdığını da hatırlıyorum. Şimdi arattırma bana. Gel gelelim.... Biz Galatasaray'ız dark. Bizde transfer takımın kalitesi artsın diye yapılmıyor. Birileri cebine para cukkalasın diye yapılıyor. Polski'den gelen parayla Serkan Çalık'ın transfer edilmeyeceğinin garantisini verebilir misin bana? Ha Ahmet ha Serkan. İkisi de çalık sounçta. Ya da yarın "Garry Rodriguez'den vazgeçtik, 32 yaşındaki genç siyahi kanat oyuncusu Papa Waigo gelecek" deseler şaşırır mısın? Bizim yönetim alenen yalan söyleyen aşşşşağılık, hırsız topluluğu olmasa eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 DarKRideR said: 30 yaşındaki adamdan para kazanıyorsan satmamak enayilik kusura bakmayın. Hatta geri zekalılık. 30 yaşındaki adamın yerini dolduramıyorsa kulüpler zaten yol alıp gitsinler. Konuşmaya gerek yok. Bruma'nın da bitiriciliği halen leş. Geliştirdiği bir şey yok yapmayın etmeyin. Bitiriciliği geliştirmiş olsaydı zaten ceza sahası alanına bu kadar dribbling yapmışken en az 10 gol falan daha atar, o hayali 20 milyon euro haberleri de devre arasında gerçekleşirdi. adam podolski oynatırsan-oynarsa satılmaz asla. 30 yaş ne ya, 33 yaşındaki adamı da satmazsın eğer orayı dolduramayacaksan. ahanda gomez, gomez'in bonservisi bizde olsa 7-8 m euro verseler satacak mıydık? satmak intihar olurdu ki oldu. yaşla falan alakası yok bunun, o adamı sattığın paranın yarısına ona yakın performans verecek adam bulabilecek misin, bir sonraki sene satma şansın var mı vs. birçok etmen giriyor burada devreye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Aceace said: DarKRideR said: Bruma'nın da bitiriciliği halen leş. Geliştirdiği bir şey yok yapmayın etmeyin. Ayrıca yılın başında Bruma'nın Beşiktaş'a attığı golde "Bruma'nın son vuruşu çok iyiydi" yazdığını da hatırlıyorum. Şimdi arattırma bana. Tam olarak öyle değil, attığı dribblingden ziyade son vuruşu daha iyiydi, topun gittiği yer kusursuza yakın demiştim. Orada herkes dribblingine övgü sunuyordu ama ciddi anlamda vuruşu, attığından daha zor ve kalite işti. Bitiriciliğini eskiye nazaran geliştirdi zaten ama halen genel vasıflarının yanında inanılmaz zayıf, leş ağır olmuş olabilir ama sıfırdan %40'a falan çıkardı diyelim. Halen çok yetersiz yani. Yani ligdekilerinde altında bana kalırsa kanatlarda. Mesela ligin en çok ceza alanına giren kanat oyuncusu yanılmıyorsam, ligin en fazla başarılı dribbling yapan adamı ki 76 dribbling bu da yanılmıyorsam; bunların karşılığı gol istatistiği çok düşük. 20 maçı var bu sene 5 gol 5 asist. Sıradan bir kanat oyuncusu için harika bir tabela katkısı denilebilir acımadan ama Bruma-vari yetenekleri ve o yetenekleri sahaya pozitif uygulayabilen bir oyuncu için gayet yetersiz tabela. Zaten aradıkları teklifi halen bulamadı Marco Kırdemir, 15 civarında bir şeye kitleyip para kaldırmak istiyor söylendiğine göre ama 10'u bile daha görememişler. Sezon sonu için umut var. GS'de de kalırsa eğer kulüpten garanti 3-3.5 milyon euro civarında para istemişler. O da GS'yi aşıyor gibi şuan falan. Ama geleceği ve gerçek ederi sezon sonu belli olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Bu arada Garry Rodrigues'i bizim Yunanistan bölgesi çocuklara sordum. Bruma'nın şuan ki hali ile pek farkı yok dediler. Gelişimi burada durmuş bir Bruma hayal edin, GS tam olarak onu alıyor demişlerdi. Bruma'nın gidişine karşı bir B planı olarak bana kalırsa maliyetine oranla çok iyi sayılabilecek bir iş olacak. Oyuncuyu kişisel olarak bilmem ama genel olarak bu doğrultuda iyi iş diyorlar bizimkilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 calimero said: adam podolski oynatırsan-oynarsa satılmaz asla. 30 yaş ne ya, 33 yaşındaki adamı da satmazsın eğer orayı dolduramayacaksan. ahanda gomez, gomez'in bonservisi bizde olsa 7-8 m euro verseler satacak mıydık? satmak intihar olurdu ki oldu. yaşla falan alakası yok bunun, o adamı sattığın paranın yarısına ona yakın performans verecek adam bulabilecek misin, bir sonraki sene satma şansın var mı vs. birçok etmen giriyor burada devreye. Yani istisnalar kaideyi bozmaz tabii diye düşündüm de işte bana 7-8 milyon euroluk teklif gelse ve gitmek de isterse oyuncu ne bileyim yollardım. Oyuncunun burada görüşü de önemli. Gitmek istiyorsa gider. Kalmak istiyorsa zaten göndermek istesen de gönderemezsin. Quaresma'ya yazdan beri 10 civarı teklif gelmiş mesela, 4 tane Çin'den çok sağlam teklif var ki bir tanesini benim menejer yamağı arkadaşım söyledi işte 10 milyon euro diyordu. Quaresma gitmek istemiyorum, yeni sözleşme verin dediği için olmuyor mesela. Bu durumda gelecek parayı reddetmek saçmalık çünkü FM'den bize az gibi gelse de 7-8 milyon euro ciddi anlamda müthiş bir para, Podolski için mesela 10 milyon euro konuşuluyor. GS'yi nasıl rahatlatacak bu, ha keza Gomez'den 7-8 alsak bizi ne rahatlatırdı. O paraya 4 tane genç alırsın düzgün atıp iki tanesi tutsa her şekilde yine kar yazarsın vs... Bu arada Gomez de yani 1.5 milyon euroya transfer oldu. Tamam başka etkenler vs. vardı da yaşın ederi bu yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Zaten aynı bu adam gibi demek için yazdım o isimleri. Yani benzer özellikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 DarKRideR said: calimero said: adam podolski oynatırsan-oynarsa satılmaz asla. 30 yaş ne ya, 33 yaşındaki adamı da satmazsın eğer orayı dolduramayacaksan. ahanda gomez, gomez'in bonservisi bizde olsa 7-8 m euro verseler satacak mıydık? satmak intihar olurdu ki oldu. yaşla falan alakası yok bunun, o adamı sattığın paranın yarısına ona yakın performans verecek adam bulabilecek misin, bir sonraki sene satma şansın var mı vs. birçok etmen giriyor burada devreye. Yani istisnalar kaideyi bozmaz tabii diye düşündüm de işte bana 7-8 milyon euroluk teklif gelse ve gitmek de isterse oyuncu ne bileyim yollardım. Oyuncunun burada görüşü de önemli. Gitmek istiyorsa gider. Kalmak istiyorsa zaten göndermek istesen de gönderemezsin. Quaresma'ya yazdan beri 10 civarı teklif gelmiş mesela, 4 tane Çin'den çok sağlam teklif var ki bir tanesini benim menejer yamağı arkadaşım söyledi işte 10 milyon euro diyordu. Quaresma gitmek istemiyorum, yeni sözleşme verin dediği için olmuyor mesela. Bu durumda gelecek parayı reddetmek saçmalık çünkü FM'den bize az gibi gelse de 7-8 milyon euro ciddi anlamda müthiş bir para, Podolski için mesela 10 milyon euro konuşuluyor. GS'yi nasıl rahatlatacak bu, ha keza Gomez'den 7-8 alsak bizi ne rahatlatırdı. O paraya 4 tane genç alırsın düzgün atıp iki tanesi tutsa her şekilde yine kar yazarsın vs... Bu arada Gomez de yani 1.5 milyon euroya transfer oldu. Tamam başka etkenler vs. vardı da yaşın ederi bu yani :( abi tamam da o yaşı ederi o değildi, gomez tipi itibariyle underrated yani pivot santrafor dünya da underrated şu dönemde saçma bir şekilde. bir de almanya'da adamın yeteneğini küçümseme falan var, çılgın gol atmış olsa da, ya neyse. diyeceğim gomez'i 7-8 m euro'ya satmak enayilik, hatta gerizekalılık olurdu gomez kalmak istese. çünkü şu anda 15 puan fark atmış olurduk ve muhtemelen şl'de de devam ediyor olurduk. sadece şampiyonluk geldiğinde getireceği para zaten adamı sattığın bonservis ücreti olurdu. ayrıca takımdaki birçok bu nası oynuyo la bu sene dediğimiz adamların değerlerine de min +5m Euro katardı kişi başı. zorla giden ve zorla kalan adama bir şey diyemezsin. ama normal pro adam her yaşta satılır ve her yaşta tutulur bunda koşullar önemli. öyle 30 yaşındaki oyuncu her daim satılır şu para verilirse diye bir kaide yok, koşulları değerlendirirsin satarsın. Ha bence poldi'ye 10m veriyorlarsa gs şu koşullarda satsın. çünkü gs poldi'yi oynatamıyor, yıllık ücreti de yüksek sanırım. ama işte o parayı çarçur etme riski falan da var, gs olduğu düşünülünce. zor durum. dipnot: higuain 90'a gitti. hani o yaşın değeri o geyiği noktasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Carcur edilmiyor merak etme o kadar salak degil yoneticilerimiz, en guzel sekilde cebe indiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Yasin'e 300-400 zam yapıp affedecekler gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 yasin yönetimi affetmiş olur o durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 dsadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 poldi'yi satıp yasin'e zam şaşırtmaz sdfs. yeni gelen eleman iş yapar mı yapmaz mı bilemem ama poldi yerine forvet alınmaz ise gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Al wattıfaq 2-0 Galatasaray Daha 25. dakika. El habibler akıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 hazırlık macında super akıyoruz. Savunma ayrı hucum ayrı fenalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Podolski ancak almanya milli takımında oynar arkadaşlar; başkada reale koysan bile sırıtır; Evet efsane bitiricilik; efsane fırsatçılık, pozisyon alma 10 numero; ancak; Yavaş, Orta Karar Pas, Adam geçme yok, Eski dayanıklılığı yok; istek yok; 4 3 3 e olmaz, 4 1 2 2 1 e olmaz 4 2 1 2 1 e olmaz; aha belki 4 4 2 onda da adamın kendi ağızından açıkmalası var ben kanadım diye onda da sırıtır. Podolski günümüz futbolu için vasat bir futbolcudur; istediğin kadar kas bir cacık olmaz. Yerin dibine soktuğumuz Yasin'in katkısı podolskiden bir milyon kat daha iyidir. O sebeple 10m değil 1m ye satabilirsen sat kurtul; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Alfred said: Evet efsane bitiricilik; efsane fırsatçılık, pozisyon alma 10 numero; tr liginde şu yetiyor zaten bunları iyi yapan bir adam varsa otobüs çekilen çoğu maçı alıyorsun. gs'de bu adam podolski ssdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar