Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Xenus said: josue'i kıralıyormuşuz. İyi de bu adam da ön libero oynamıyor ki benim bildiğim? Göbekte anca Selçuk'un mevkisinde oynar, hala ön liberoya bi dalak ciğer lazım.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Sinan Gümüş dışında sağda başka winger yok aslında. Podolski ile Bruma'yı aynı anda oynatınca mecburen biri asıl mevkiisi olmayan sağa geçiyor. Jouse safkan sağ winger, Sneijder'i de yedekler. Yasin'den falan iyidir benchte böyle bir adamın olması. Ayrıca ilerde Eren-Podolski'li bir 4-4-2 düşüncesi mevcut Riekink'in. Bu durumda da sağ kanat için birinci tercih olur. Ama DMC gelmedikçe bu hamlelerin hepsi yalan.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Hangi sistemi kurarsan kur, 4-1-3-2 gibi FM taktiği falan olmadıkça Podolski Sneijder ve Bruma'yı aynı anda sahaya süreceksen birinin sağ kanada geçmesi şart. En uygunu Poldi - Bruma'nın sürekli maç içinde değişimli sağ-sol gitmesi. Evvelki sene Bayern'deki Ribery-Robben misali.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Bruma'nın solda kalması gerekli. Podolski kaleye güdümlü bir adam olduğu için sağa atınca çok büyük bir kalite düşüşü olmuyor ama Bruma'nın sağdaki performansı direkt kaynak israfı. Bir de Carole ile uyumları iyi solda. Aslında hücum anlamında Podolski, Bruma, Sneijder, Yasin, Josue, Sinan vs. müthiş bir rotasyon. Bu bölgede rakiplerin Aras, Kerim, Olcay, Q7, Aatıf, Volkan Şen, Stoch ile falan kadro kuruyor. Ama işte o beklenen DMC hamlesi gelmedikçe insan heveslenemiyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 aktiftablet said: applev0dka said: fenn said: Melo gelsin !. Kombine olayında Antalya bile geçmiş bizi. Konya tarihi fark atmış hatta katlamış kaç kere, Bjk bizi kaç kere katlamış hesap edemedim Beşiktaş 33000 Konyaspor 26700 Fenerbahçe 9200 Antalyaspor 7900 Galatasaray 6700 Bursaspor 5380 Kayserispor 2170 Medipol Başakşehir 1350 Çaykur Rizespor 1345 Kardemir Karabükspor 840 Gençlerbirliği 520 Alanyaspor 465 Adanaspor 260 Akhisar Belediyespor 50 TOPLAM 95880 Bizim o 33k 3 senedir satılanların toplamıdır. Hala kombine satılıyor mu, yoksa daha fazla satmayacaklar mı ? Stad acilmadan bitti kombineler. 20.000 falan satilmisti. Bursa maci oncesi 13k daha satildi bitti acilistan once o gunden beri satılmıyor. Seneye artik alamadim ben de :(((
demode Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Kabzımal Dursun bütçemiz doğrultusunda 2-3 oyuncu daha transfer edeceğiz dedi. Asın bayrakları. Diarra için Fransa'ya gitmiş Mehmet Özbek ve Cenk Ergün hadi Bismillah.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Yalnız takımın scouting vizyonu muhteşem. Yerli şartı yokken peşinden koştuğumuz adamlar ya yerli ve gurbetçi adamlar, ya bizim ligde oynamış yabancılar, ya da daha önce kiraladığımız adamlar. Scouting'de bir dünya markasıyız :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 bütçemiz doğrultusunda beni transfer edebilirler
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 scouting vizyonu bir yana dursun sanıyorum madem ffp'yi yedik bu sene iyice bokunu çıkarayım transferin, ertesi yıl bonservis yasağı gelirse kadro boşalmasın diye düşünüyor. aklınca o dönemde transfer yapmak için oyuncu satabilecek. ne kadar do you math bro bir başgan.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Rewendor said: Yalnız takımın scouting vizyonu muhteşem. Yerli şartı yokken peşinden koştuğumuz adamlar ya yerli ve gurbetçi adamlar, ya bizim ligde oynamış yabancılar, ya da daha önce kiraladığımız adamlar. Scouting'de bir dünya markasıyız :) Terim tarzı transferler hep işte. 25-35 yaş arası, TR ligi tecrübesi olan yerli ve yabancı adaylar.
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Rewendor said: Yalnız takımın scouting vizyonu muhteşem. Yerli şartı yokken peşinden koştuğumuz adamlar ya yerli ve gurbetçi adamlar, ya bizim ligde oynamış yabancılar, ya da daha önce kiraladığımız adamlar. Scouting'de bir dünya markasıyız :) Abi daha önce yazmıştım. Bu yaz yapılan işlerin scout ekibiyle alakası yok. Yani öyle Serdar Aziz diye bir stoper var kesin alalım başkanım durumu yok. İyi işler yapıyorlar, önerdikleri adamlar alınmıyor. Mesela adamlar geçen sezon devre arası Kaputska'yı önerdi ancak rakipler sağolsun muhabbet zaaaa Kapuska seviyesine gelince transfer edilmedi ve bu yaz Leicester'a gitti. Yahut Menuier'i de önerdiler olmadı. En bombası ise Emre Mor'u öneriyorlar ve Denizli alınmasını istiyor. Hatta 3 milyona kadar çıkılıyor ama kulübü teklifi kabul etmiyor. Kısacası ekip buluyor bulmasına ama sözünü dinleyen yok.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 TR de bu yönetimler ve adamcı teknik direktörler varken scout işi sadece dostlar işte görsün diye var.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Adı kapuskaya benziyor diye adam almayan yonetimin kapuska kadar akli yoktur. Gs"yi twitter yonetiyor sanirim. Daha once de twitter tepkisine gore aldiklari kararlar vardi
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Josue ile ilgili rakamlar dogruysa (500kira+3.5 bo + yıllık 800k) fena gozukmuyor ama yine 4m + 2m yıllıga baglarız heralde.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Ligtv said: Galatasaray, Josue için Porto'ya kiralama bedeli ödemeyecek. 1 yıllık anlaşmada satın alma opsiyonu da bulunmuyor. Galatasaray'ın Josue'ye yıllık 700 bin euro ödemesi bekleniyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 applev0dka said: Adı kapuskaya benziyor diye adam almayan yonetimin kapuska kadar akli yoktur. Gs"yi twitter yonetiyor sanirim. Daha once de twitter tepkisine gore aldiklari kararlar vardi Juventus da zamanında Kaka'yı ismi yüzünden almamıştı. Hatta Buffon da yönetimle dalga geçmişti, "Benim adım da Buffon (italyanca saray soytarısı), bende sorun olmamış iyi ki" diye.
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Diarra için ciddi ciddi Fransa'ya uçmuşlar. Giderken reklam yapıp eli boş dönerlerse ağır küfür yerler.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 hangi diarra bu ya. bildiğimiz lassana diarra mı ? conçeçayo etkisi yapar sdfs. yani sıfır etki.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 totti firlatti kalbimi Messi ustunu cignedi Cazorlaaa gecer dedi Lassana diarra..
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Diarra nın 10m cezası varmış. İnşallah bizimkiler o kadar temizlik yaptıktan sonra ihaleyi yanlışlıkla üstlerine almazlar adasdasd.
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Red said: hangi diarra bu ya. bildiğimiz lassana diarra mı ? conçeçayo etkisi yapar sdfs. yani sıfır etki. he yav. Bildiğimiz lassana diarra. 31 yaşındaki, kariyeri ciddi anlamda düşüşe geçmiş adama yıllık 5 (yazıyla beş) milyon yurodan imza attırcaklar diyolar. Korkuyorum.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ne 5 i abi naptiniz. Olmaz oyle sey:)
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Medyada 4.5 ve 5 rakamını yazıyolar sadece. Hürriyet 4.5 demiş, Milliyet 5 demiş... Hem de tahmin edeceğiniz üzere 1-2 yıllık falan değil ha. Sonuçta Galatasaray gelenekleri kazık girdimi 3 ya da 4 yıllık süre boyunca girmesini gerektirir.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Bu Lass Diarra 1 sene boyunca boş gezenin boş kalfası olmadı mı evvelki sene? 1 sene futbola ara vermiş adamdan ne cacık olacak yahu?
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Diarra bu takımın orta sahasına çağ atlatır da alamayız.
Öne çıkan mesajlar