Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:

Gomis nedir abi allah belanı versin dursun... Gittin 31 yaşında adama bastın parayı.

Edıt: Resmi degilmiş

31 bile değil, adam 32 yaşında oynamaya başlayacak eğer gelirse. bence de olur adam iyi ama 2+1 yerine 3 senelik kontrat istiyor diyorlardı o baya gerizekalılık olur.
Mesaj tarihi:
Gomis kalp rahatsızlıgı da olan bir oyuncu. kaç sene için o parayı verecekler? 32 yaşında adam. tudor koşan oyuncu istiyor . 1 sene sonra sahada yürüyor olacak. abubakar gibi git kirala birtane en azından iş görür.
Mesaj tarihi:
Adam senelerdir fransa'da oynuyor . Ingiltere'ye bedava transfer oldu gitti yine marsilya'ya kiralandi. Uyum sagliyip,sagliyamiyacagi muamma. Kalp rahatsizligi mi bilmiyorum ama küt diye bayılıyodu maclarda bir ara.
Mesaj tarihi:
Adamın kalbi delik.

32 yaşında.

3 yıllık oldukça dolgun sözleşme istiyor.

Bonservis ücreti var.

Şu 4 maddenin 2li kombinasyonlarının tamamı Galatasaray'ın transferden vazgeçmesi için yeterli.
Mesaj tarihi:
kalbi delik nedir abi sdfsdfsf yalnız tam kokocu tip var cidden
5m bonservis 3 yıl 3m saçmalık olur tabi, bir de bu herifin oyun stili eren gibi değil mi tudor daha hareketli bir adam istiyordu
Mesaj tarihi:
"Certain triggers cause his heart rate to slow, which leads to a drop in blood pressure and him fainting when there is a lack of blood flowing to the brain. Sufferers regain consciousness when they fall to the floor, as blood flow to the brain is restored."

Gomis tweeted after the game to confirm he had recovered. "I wanted to reassure you concerning my health, it actually looks much more scary than physically dangerous and I am feeling well now," he posted via his account, @BafGomis.
Mesaj tarihi:
Hala transfer politikamız 5 büyük ligde gözden düşen adamlar, 30+ yaş, en az 2.5 milyon euro maaş, sakatlık geçmişi sağlam şeklinde.

Bu tanıma uyup da bizim ligde form tutan çok forvet oldu son senelerde; Demba, Gomez, Eto, Love, Adebayor vs. ama Gomis direkt bizi yolmaya geliyor çok belli. Bir de Gomis hiçbir zaman bu seviyelerin adamı olmadı, en iyi dönemindeyken bile bu para verilmezdi
Mesaj tarihi:
özeti yeni izledim de, bruma apaçisi bi an bilerek döndü sandım sonra tekrarda izleyince lul dedim. bilerek olsa efsane olurmuş, dünyada öle hareket yok lan çünkü. ilk olurdu.
gerçi hala %1 falan ihtimal var bilerek yapmış olması için :P
Mesaj tarihi:
Bu araç, villa, uçak vs. benefit dediğimiz yan hakları zaten çoğu takım yabancılarına veriyor. Maliyeti şişirmek için yazmışlar. Zaten adamın arabası Garenta'dan, villası Nef'ten, uçak biletleri THY'den eşantiyon olacak. Bunları toplasan yılda 100.000 USD dolar anca eder. Asıl maaşa bakmak lazım. Bruma'nın bonservisi böyle salak şeylere harcanacaksa bari satmayalım adamı
Mesaj tarihi:
abi araba maraba hadi tamam da sadakat bonusu ve imaj hakkı beni bitirdi sfsf bonusların da bokunu çıkarmış adam yıllığını 4,5-5m'a getiriyor nedense ve asla bir top class forvet değildi, olamayacak
Mesaj tarihi:
ha 10 temmuz'da uefa maçına çıkacak gs'nin çok bir tercih edilebilirliği yok o yüzden bokunu çıkarıyorlar isteklerin. tamam kardeş kabul ettik gel desen işi yokuşa sürüp eylül'de gelir sfdsdf
Mesaj tarihi:
sabonis said:

özeti yeni izledim de, bruma apaçisi bi an bilerek döndü sandım sonra tekrarda izleyince lul dedim. bilerek olsa efsane olurmuş, dünyada öle hareket yok lan çünkü. ilk olurdu.
gerçi hala %1 falan ihtimal var bilerek yapmış olması için :P

bruma'nın ability o zaten abi, heyecanlanıp adam geçiyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...