Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Stringray said:

dursun oyuncularla görüşmeden vermiş sanıyorum.

Yok artık. E görüşmüşlerdir bi zahmet dedim. Uydurma haberdir o diye tam yazıyordum. Sonra bi anda başkanımızın Dursun Özbek olduğu geldi.

Olur mu olur.. Yapmışlardır estebanlar.

valla çok güvenilir değil fanatik haberi ama menajerin ağzından yazmışlar, twitter'da gs oyuncuları ikna edemezse kafa başı 1m daha ödeyecek diye de dolaşıyordu tweet'ler.

http://www.fanatik.com.tr/2016/06/22/bilal-kisa-galatasaray-dan-ayrilmak-istemiyor-1239517
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Tyrion said:

DarKRideR said:

Fabiano ve Ba sdfsad
Bazen çok kırıcı olabiliyorsun asdfgh

Yav Jardel'e karşılık Mpenza, Horvath bi oyuncu daha vardı adını düşündüm düşündüm bulamadım.

Bu 3 oyuncu toplamda 3 ya da 5 maçta oynamışlardı öyle bişe.

cok komik bir olay olmuştu. Yanılmıyorsam bu 3 oyuncuda oynamadı (bilinçli) gs serbest bıraktı geri döndüler takımlarına.
Sosyal ağlarda paylaş

Taraftarlık askıya alınamıyor yav. Yani ne kadar sövsen de başarısız olacağını bilsen de olmuyor. Ha sonuçta haklı çıktığın zaman içten içten "Ben demiştim" diye mutlu oluyosun ama takımın iyi oynayıp başarılı olması apayrı bir şey.

Ben demiştim demektense şunu tekrar yaşamak çok daha güzel. Ama işte gel gelelim senin benim gördüğümüz şeyleri Bakkal ve veleküenta göremiyor.

Sosyal ağlarda paylaş

terim'in 4. gelişi olacak di mi bu ?

o zaman bu kötü dönemi olacak. 1 iyi 2 kötü 3 iyi 4 kötü. sene sonu istifa eder devre arası kovulabilir. ha olaki yine geldi o gazla şampiyon olduk. ee sonra ? yine aynı döngü. 1-2 kupa alıp yine bırakacak. kısa vadeli planlar günü kurtarma çabaları.

bu adam aysal'ı indirdi. takımı bırakıp milli takıma gitti. sonra kendi yerine hamza'yı gönderdi.milli takım başarılı olsa da olmasa da turnuvadan sonra geri döneceği kesindi. hani iyisiyle kötüsüyle ferguson modeli olsa galatasaray için yine saygı duyardım. ama böyle keyfine göre git gel galatasaray'a zarar artık. gitsin fener'i çalıştırsın. onlara 4. yıldızı alsın ama galatasaray'a gelmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Hamite sabit ucret verilmiycek deniyordu sadece mac bası paraya oynayacak.

takasta problemler ortada kalkmıs diyolar. iyi bari.

Kap a acıklama yapılana kadar bilmiyor olucaz ama suana kadar yazılanlardan

Serdar Aziz 4m +3 oyuncuya geliyor (Bursa 3 oyuncu transferi icin bize 500k veriyomus niyeyse)
3 oyuncu dan 2.7m euroluk maas yuku kurtarıyoruz
Serdar Aziz de ya 1.3m ya da 2m euro alıyor.

Eger Serdar ı 1.3 e ikna ettilerse bildigin 2.5m euroya almıs oluyoruz . Gayet iyi. Ama hic inanmıyorum hala. Kesin bir mallık cıkıcak ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

yıllık 300k rızık + 20k maç başı diyorlardı twitter'da hamit için en son. rızıksız olmaz abi adam nasıl ekmek götürecek sofraya. en kötü gym, spa ve fizik tedavi merkezi olarak kullanır gerçi kulübü sdfs.

haberi de buldum: http://www.hurriyet.com.tr/galatasaray-hamit-altintop-ile-prensipte-anlasti-40121423

pic related

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...