Sotto Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Spehar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Aceace said: Stringray said: dursun oyuncularla görüşmeden vermiş sanıyorum. Yok artık. E görüşmüşlerdir bi zahmet dedim. Uydurma haberdir o diye tam yazıyordum. Sonra bi anda başkanımızın Dursun Özbek olduğu geldi. Olur mu olur.. Yapmışlardır estebanlar. valla çok güvenilir değil fanatik haberi ama menajerin ağzından yazmışlar, twitter'da gs oyuncuları ikna edemezse kafa başı 1m daha ödeyecek diye de dolaşıyordu tweet'ler. http://www.fanatik.com.tr/2016/06/22/bilal-kisa-galatasaray-dan-ayrilmak-istemiyor-1239517 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Sakuteriden beklenecek bir hareket olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Aceace said: Tyrion said: DarKRideR said: Fabiano ve Ba sdfsad Bazen çok kırıcı olabiliyorsun asdfgh Yav Jardel'e karşılık Mpenza, Horvath bi oyuncu daha vardı adını düşündüm düşündüm bulamadım. Bu 3 oyuncu toplamda 3 ya da 5 maçta oynamışlardı öyle bişe. cok komik bir olay olmuştu. Yanılmıyorsam bu 3 oyuncuda oynamadı (bilinçli) gs serbest bıraktı geri döndüler takımlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 serbest kalma bedeli ödedi gs bi de üzerlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 CAS reddetmiş, cezayı çekeceğimiz garantilenmiş. Zaten herkes bunu bekliyordu laf olsun diye itiraz edilmişti de resmiyete döküldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 İmparatore gelmiş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Milli takımda aday kadro açıklanırken daha Serdar Aziz - Galatasaray diyordu, oradan yapmışlar gafı demek ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Bu arada şöyle de bir şey var? https://twitter.com/NAmrabat53/status/745667911595941888?ref_src=twsrc%5Etfw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 5 milyon bonservis verip alalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Ft gelirse ben taraftarlığımı askıya alıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Taraftarlık askıya alınamıyor yav. Yani ne kadar sövsen de başarısız olacağını bilsen de olmuyor. Ha sonuçta haklı çıktığın zaman içten içten "Ben demiştim" diye mutlu oluyosun ama takımın iyi oynayıp başarılı olması apayrı bir şey. Ben demiştim demektense şunu tekrar yaşamak çok daha güzel. Ama işte gel gelelim senin benim gördüğümüz şeyleri Bakkal ve veleküenta göremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Ace'e katılıyorum kısmen, bu sezon bu duyguyu birebir yaşadım ben mesela. Ha, ne oldu, maçları izlemeyi bıraktım bi yerden sonra, eskisi kadar ilgi göstermedim, ama oturup FB derbisi var dediklerinde satın alıp izedimy ine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Amrabat iftara gelmiş tercümanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 O diil de sizin ft nin 3m eurosunu verecek paraniz var mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Feda yapacağız, bileklik var almaz mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Esh said: O diil de sizin ft nin 3m eurosunu verecek paraniz var mi lan Hamit'in yıllık parasını direkt Terim'e transfer ediyoruz işte, bütçede açık oluşmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Terim geldikten sonra o acik olsucak zaten 15 tane sarpla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 O kadar abartmayın, şu anki GS yönetiminin 15 tane Mustafa Sarp transfer etmek için Fatih Terim'e ihtiyacı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Serdar Azize yıllık 1.3 verilcek diye yazılmıs bugun. Ama takasta kullanılan oyuncularla konusulmamıs hakkaten aushdaushf. Kesin patlayacaz bu transferde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 terim'in 4. gelişi olacak di mi bu ? o zaman bu kötü dönemi olacak. 1 iyi 2 kötü 3 iyi 4 kötü. sene sonu istifa eder devre arası kovulabilir. ha olaki yine geldi o gazla şampiyon olduk. ee sonra ? yine aynı döngü. 1-2 kupa alıp yine bırakacak. kısa vadeli planlar günü kurtarma çabaları. bu adam aysal'ı indirdi. takımı bırakıp milli takıma gitti. sonra kendi yerine hamza'yı gönderdi.milli takım başarılı olsa da olmasa da turnuvadan sonra geri döneceği kesindi. hani iyisiyle kötüsüyle ferguson modeli olsa galatasaray için yine saygı duyardım. ama böyle keyfine göre git gel galatasaray'a zarar artık. gitsin fener'i çalıştırsın. onlara 4. yıldızı alsın ama galatasaray'a gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Rewendor said: Esh said: O diil de sizin ft nin 3m eurosunu verecek paraniz var mi lan Hamit'in yıllık parasını direkt Terim'e transfer ediyoruz işte, bütçede açık oluşmuyor :D radyoda hamitle 1+1 yıllık anlaşılmış diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Hamite sabit ucret verilmiycek deniyordu sadece mac bası paraya oynayacak. takasta problemler ortada kalkmıs diyolar. iyi bari. Kap a acıklama yapılana kadar bilmiyor olucaz ama suana kadar yazılanlardan Serdar Aziz 4m +3 oyuncuya geliyor (Bursa 3 oyuncu transferi icin bize 500k veriyomus niyeyse) 3 oyuncu dan 2.7m euroluk maas yuku kurtarıyoruz Serdar Aziz de ya 1.3m ya da 2m euro alıyor. Eger Serdar ı 1.3 e ikna ettilerse bildigin 2.5m euroya almıs oluyoruz . Gayet iyi. Ama hic inanmıyorum hala. Kesin bir mallık cıkıcak ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 yıllık 300k rızık + 20k maç başı diyorlardı twitter'da hamit için en son. rızıksız olmaz abi adam nasıl ekmek götürecek sofraya. en kötü gym, spa ve fizik tedavi merkezi olarak kullanır gerçi kulübü sdfs. haberi de buldum: http://www.hurriyet.com.tr/galatasaray-hamit-altintop-ile-prensipte-anlasti-40121423 pic related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar