pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ya ona sey deniyor; parayi sonradan hasbelkader bulan adam gibi yozgatta arsa alip villa yaptirir ya, o hesap. adamlar 30 yıl sonra ust uste sampiyonluklar gorup biraz top oynayınca kendinden geciyor, dil pabuc oluyor sdf.
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Bir sene birinin evinde şampiyonluk KUPASI KALDIRIP ışıkları kapattırdık, polisle birbirlerine soktuk Başka bir sene diğerini kendi evinde yenip taraftarını sahaya indirdik. En son güvenliklerle sandalye fırlatıyorlardı birbirleirne. Ben boşu boşuna geçmişi unutmayın demiyorum. Galatasaray'da hiçbir başkan taraftara BEN NE DERSEM O SEVE SEVE KABUL EDECEKSİNİZ diye taraftara posta koyamaz. Galatasaray'da hiçbir başkan ve td şike şüphesiyle gözaltına alınmadı, kupası elinden alınmadı, ya da kulubünün kapısına İCRA KAMYONU getrirrmedi. En az ceza alan taraftar Galatasaray taraftarı, stadı en az kapanan Galatasaray. Taraftarının duruşu... Biz buna Avrupalı duruşu diyoruz. Beşiktaş duruşu başka bir şey. Fener duruşu Mehmet Topal'ın elle attığı gole çıkıp hiçbir FB yöneticisini bir şey dememesi. Aynı golü yese FB Aziz "BENİ KONUŞTURMASINLAAAR" diye bağırırdı. Aynı şeyi Fikret de yapardı. Dursun yapmazdı, yapamazdı o ayrı :D Geçmişinizi unutmayın, Galatasaray'a da saygı duymaktan kaçınmayın. Bunları yazdım çünkü bizden çok fbli ve bjkli arkadaşlar yardırmış burada hayırdır yani yeter sizin bu vesayetiniz bu forumda.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bu sayfa bayağı göz yaşı yapmış, rıdvan'ın banını açın denklemesi lazım.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Escape gs nin 14 sene şampiyon olmadigi zaman yasasa bogaz koprusunden kendini atardi 1.10 atmazdi 16.0
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Oha o taraftari siz mi soktunuz sahaya.. Ulan ben de bu fetocu 1453 kartallari neden 1 macta toplu bilet alip sahaya girip bir daha gorulmedi diye merak ediyordum..
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Sen bir Beşiktaşlı olarak kendini atmadıysan hala bu zamana kadar, ben kendime hiçbir şey yapmazdım merak etme :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 zaten köprüden atlamasa millet üstünde forma ile yakaladığınızda bıçaklıyorsunuz milleti öyle öldürüyorsunuz. her şekilde gg
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 maç 3-2 bitmiş ben 2-2 bitti sanıyordum sdfs. o zaman şampi diyelim. geliyoruz gümbür gümbür.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 escape said: Başka bir sene diğerini kendi evinde yenip taraftarını sahaya indirdik. En son güvenliklerle sandalye fırlatıyorlardı birbirleirne. şunu diyen adam normalde çiddiye alınmaz ama başkaları için açıkliyim. Bi kere orası evimiz değil olimpiyat stadıydı. Daha önemlisi o sahaya inen grup gezi zamanı akp/fetö nin işine yarasın diye akp gençlik kollarından falan kurulmuş, 1453 kartalları mı ne garip bi adı var, herkesin ne olduğunu bildiği bi gruptu zaten. O günlerden sonra gördün mü o grubu herhangi bir maçta bi daha? Tarih boyunca 2 takımda birbirini defalarca yendi, yenildi, sen sahaya inildiğini gördün mü? Daha kötüsü şu yazdığımı sen de biliyosun ama bunu da bile bile laf sokmak için kullanabilecek bi karakterin var
totemic Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bazen apple kızıyorum çok mu üstlerine gidiyor diye ama adam gayet haklı az bile yapıyormuş. seneye de böyle olursa buraları sel alır herhalde..
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 DarKRideR said: zaten köprüden atlamasa millet üstünde forma ile yakaladığınızda bıçaklıyorsunuz milleti öyle öldürüyorsunuz. her şekilde gg Ya zamanında akp/fetö nün yaptırdığı bişeyi laf sokmak için kullanan adam, gidip ultras forumlarında marko ivkovic'i nasıl bıçakladık diye de övünebilir, beklerim.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Ust uste gelen 2 şampiyonluğa sevinmek için onceden 20 tane daha olmasi gerektiğini söyleyen adamlara az bile yapıyorum...
enrique Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 hayir anlamiyorum mevcut durum itibariyle ligdeki en büyük rakiplerinden birini dün şansada olsa 3-2 yenmişsin, puan farkını 8 e çıkarmışsın ama hala bjk şöyle bjk böyle... Ha bide bjk 90+6da gol atıp kazansaydı şuan burda göz yaşlarından boğuluyorduk.
Wispy Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 escape said: Bir sene birinin evinde şampiyonluk KUPASI KALDIRIP ışıkları kapattırdık, polisle birbirlerine soktuk Başka bir sene diğerini kendi evinde yenip taraftarını sahaya indirdik. En son güvenliklerle sandalye fırlatıyorlardı birbirleirne. Ben boşu boşuna geçmişi unutmayın demiyorum. Galatasaray'da hiçbir başkan taraftara BEN NE DERSEM O SEVE SEVE KABUL EDECEKSİNİZ diye taraftara posta koyamaz. Galatasaray'da hiçbir başkan ve td şike şüphesiyle gözaltına alınmadı, kupası elinden alınmadı, ya da kulubünün kapısına İCRA KAMYONU getrirrmedi. En az ceza alan taraftar Galatasaray taraftarı, stadı en az kapanan Galatasaray. Taraftarının duruşu... Biz buna Avrupalı duruşu diyoruz. Beşiktaş duruşu başka bir şey. Fener duruşu Mehmet Topal'ın elle attığı gole çıkıp hiçbir FB yöneticisini bir şey dememesi. Aynı golü yese FB Aziz "BENİ KONUŞTURMASINLAAAR" diye bağırırdı. Aynı şeyi Fikret de yapardı. Dursun yapmazdı, yapamazdı o ayrı :D Geçmişinizi unutmayın, Galatasaray'a da saygı duymaktan kaçınmayın. Bunları yazdım çünkü bizden çok fbli ve bjkli arkadaşlar yardırmış burada hayırdır yani yeter sizin bu vesayetiniz bu forumda. Sizin esameniz bir süre daha okunmayacak. Öyle borsa oyunlarıyla, küçük yatırımcının bedduasını alan sermaye arttırımlarıyla Drogba'lar getirme dönemi bitti. Dua himmetle Galatasaray'ı ayağa kaldıracaklar da ortada yok. Göreceğiz sonra devlet eliyle yapılmış stadda 20bin kişiyi toplayabiliyor musunuz diye. Bugün günlerden Galatasaray diyenler hiç ortada gözükmüyor iki senedir. 29 şubatı mı Galatasaray günü ilan ettiniz yoksa sdfgh? Ha çıkar başkanınız 20 milyon Galatasaray taraftarı AKP'ye oy veriyor gibi açıklamalar yapar, eteğini öper tepedekinin, onun eteğini öperek yine himmetle ayağa kalkarsanız bilemem. Sonra şöyle onurluyuz böyle gururluyuz edebiyatı yaparsınız kim bilecek di mi ?
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 escape said: En az ceza alan taraftar Galatasaray taraftarı, stadı en az kapanan Galatasaray. Geçmişinizi unutmayın, Galatasaray'a da saygı duymaktan kaçınmayın. En az ceza almanız da muhtemelen federasyondaki fetöcü panpalarınızdandır, övündüğün şeye dikkat et.
enrique Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 olcan adın 14m tl'lik dava açmış gs'ye haksız fesih falan filan diye. podolskiyi neden apar topar sattılar belli oldu. Koskoca gs ne hale geldi hey gidi hey :((
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Wispy said: escape said: Bir sene birinin evinde şampiyonluk KUPASI KALDIRIP ışıkları kapattırdık, polisle birbirlerine soktuk Başka bir sene diğerini kendi evinde yenip taraftarını sahaya indirdik. En son güvenliklerle sandalye fırlatıyorlardı birbirleirne. Ben boşu boşuna geçmişi unutmayın demiyorum. Galatasaray'da hiçbir başkan taraftara BEN NE DERSEM O SEVE SEVE KABUL EDECEKSİNİZ diye taraftara posta koyamaz. Galatasaray'da hiçbir başkan ve td şike şüphesiyle gözaltına alınmadı, kupası elinden alınmadı, ya da kulubünün kapısına İCRA KAMYONU getrirrmedi. En az ceza alan taraftar Galatasaray taraftarı, stadı en az kapanan Galatasaray. Taraftarının duruşu... Biz buna Avrupalı duruşu diyoruz. Beşiktaş duruşu başka bir şey. Fener duruşu Mehmet Topal'ın elle attığı gole çıkıp hiçbir FB yöneticisini bir şey dememesi. Aynı golü yese FB Aziz "BENİ KONUŞTURMASINLAAAR" diye bağırırdı. Aynı şeyi Fikret de yapardı. Dursun yapmazdı, yapamazdı o ayrı :D Geçmişinizi unutmayın, Galatasaray'a da saygı duymaktan kaçınmayın. Bunları yazdım çünkü bizden çok fbli ve bjkli arkadaşlar yardırmış burada hayırdır yani yeter sizin bu vesayetiniz bu forumda. Sizin esameniz bir süre daha okunmayacak. Öyle borsa oyunlarıyla, küçük yatırımcının bedduasını alan sermaye arttırımlarıyla Drogba'lar getirme dönemi bitti. Dua himmetle Galatasaray'ı ayağa kaldıracaklar da ortada yok. Göreceğiz sonra devlet eliyle yapılmış stadda 20bin kişiyi toplayabiliyor musunuz diye. Bugün günlerden Galatasaray diyenler hiç ortada gözükmüyor iki senedir. 29 şubatı mı Galatasaray günü ilan ettiniz yoksa sdfgh? Ha çıkar başkanınız 20 milyon Galatasaray taraftarı AKP'ye oy veriyor gibi açıklamalar yapar, eteğini öper tepedekinin, onun eteğini öperek yine himmetle ayağa kalkarsanız bilemem. Sonra şöyle onurluyuz böyle gururluyuz edebiyatı yaparsınız kim bilecek di mi ? escape'in ne yazdığını okumadım ama senin yazdığın eminimki ondan daha leş. taraftar profiline bak argümanlara bak. yazık yani bi de paticik daha normal diyorsunuz. dünya düz diye iddia eden dayıdan farksızsın. koskoca galatasaray'ın başarılarını fetöcülüğe dualara indirgeyen adam kör cahildir.
Wispy Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Hadsiz hadsiz konuşanın anlayacağı dilden yazıyorum ben. Öyle başa böyle tarak.
Laraken Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 efendi beşiktaş taraftarı abi işte klasik, çok şey yapmayın.
Laraken Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bu adam applev0dka said: Ust uste gelen 2 şampiyonluğa sevinmek için onceden 20 tane daha olmasi gerektiğini söyleyen adamlara az bile yapıyorum... bunları enrique said: Olm bu kadar sıkıntı yaratmayın ya seneye haliyle tüm takımlar 0 puandan başlayacak, birkaç hafta rekabet olur yine. applev0dka said: Gs'nin uefa kupasi olduğu icin 10 puan onden baslasin. Boyle cok sıkıcı oluyor lig sevinmek zannediyor. gerçi yeni yeni şampiyonluk nedir ne değildir öğrendikleri için çok bişi dememek lazım. haydi üçüncü yıldızınız hayırlı olsun afacanlar.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Laraken said: efendi beşiktaş taraftarı abi işte klasik, çok şey yapmayın. Şunu dediğin zaman bana da "mühendis oktayı linç eden gs taraftarı işte klasik" deme hakkı veriyosun, farkında mısın?
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ya bırakacaksınız şu kelime oyunlarını afacanlar falan filan arkadaş gençliğinize gelen dönem Gs'nin altın dönemi olabilir ama şu 20 yıl öncesinde GS 1 yıldız takarken biz yine 2 yıldız takıyorduk. Şu forum ve topluluk 80 lerde olsaydı acaba ne konuşacaktınız 14 sene şampiyon olamamışsınız filan.
Wispy Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Sevinmeyi yavru aslanlardan öğreneceğiz di mi ? Hastasıyım bu kibrinizin. Bu kafada devam edin de 5 sene sonra "bizim 20 şampiyonluğumuz var sizin 18 ezikler sevinmeyin" dersin.
Wispy Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Laraken said: efendi beşiktaş taraftarı abi işte klasik, çok şey yapmayın. Katil Galatasaray taraftarı işte klasik, çok şey yapmayın.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Wispy said: Laraken said: efendi beşiktaş taraftarı abi işte klasik, çok şey yapmayın. Katil Galatasaray taraftarı işte klasik, çok şey yapmayın. Sonra gelip geçmişi unutmayın saygı duyun diyenler çıkıyo, e zaten gs yi sevmeyenler bilakis geçmişi iyi hatırlayanlar, şunu anlamıyolar.
Öne çıkan mesajlar