Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 neyse dick en azından devre arasına kadar kovulmamayı garantiledi sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 he tamam ultraslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 kayseri bu sene kesin duser. ama yine de zaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Ozan alper stoch volkan sen Yok boyle bi intihar ehe. 11 kisi belki saglam ofans gucu olurdu ama 10 kisi bu kadro 1 puani opsun basina koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Kamu spotu gibi mesajlar başladı, yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Dur bi daha zaaaaalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 pereira maçı izlediyse götüyle gülüyordur, 3 gol yediler ben 3 golü 10 maçta yiyordum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 bizim kadro bir kaç yıla ancak düzelir.volkan ölmüş, kurtarış yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Zazazazazazazza ZAAAAAAAAAAAAA zazazaaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 fenerzaahcelilere gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 ahahhahahahahhhhh lan gs balı olsa su macı alırdı. fener su cabaya nerdeyse macı verıyordu. Ama gene de zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 off bu haftayı zaa lamadan mı kapatıyoruz diye düşünüyodum ki fb beni üzmedi tişikkirler fb zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 applev0dka said: bu arada max 60.dk kayseri de 10 kişi kalır bir kadıköy klasiği fenerden atıyorsan rakipten de atacaksın Bir apple klasiği, "sallarım ya tutarsa"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 benjani said: bizim kadro bir kaç yıla ancak düzelir.volkan ölmüş, kurtarış yapamıyor. öldüyse oynatmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 zaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 hepinizi şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 fener berabere kalmış hemen beyaz futbol açayımda ahmet çakar dinleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 http://www.fanatik.com.tr/2016/08/28/rose-bertram-dan-serkan-cinar-a-tepki-1250053 ahahahahhahaA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Yine fener bali proclamis ya son dakikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 aziz bir gitsin artik ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Cq-ZFyIXYAAyovs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 baba üzgün, baba düşünceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 hadi iyisiniz 18. olmak da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Ya... Duran top "ortamları" nedir allaşkına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 2 haftada Fener'den 1000TL kaybettim. Tutsa geleni demiyorum. Senin gibi takıma... Dick'ın boktan hoca olacağını, takımı bok edeceğini bilyiordum da 10 kişiye rağmen şu Kayseri'ye puan vermek, az daha yenilecek olmak cidden büyük başarı ya hem de içeride... Kayseri tahminen önümüzdeki 6 haftada maks 2 puan falan ancak alabilir fikstüre bakınca, çıkıp şuradan puan alması muazzam cidden muazzam ya... Alper de kanatta heba edilmesinden mi yıllardır bilmiyorum ama tam Anadolu takımı çöpüne dönmüş. Zamanın en potansiyelli orta sahasından şu hale gelmesi, pas alma konusunda bu kadar gerilemesi muazzam ya. Mental gerileme yaşamış adam resmen kanattayken belli olmuyordu da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar