Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Uydunet kullanıyorum. Malum şu netmaster zamazingo wifi modeminden dolayı ruh ve sinir hastalıkları bölümüne yatırılma ihtimalim var. Bundan dolayı evde Wifi Repeater ihtiyacı doğdu. Ev yaklaşık 170m2. Uydunet kablosuz modem evin tam merkezindeydi fakat wifi saçmalığından dolayı live stream izleyebilmek için salona yani tvnin yanına koydum. Şimdi arka odalarda çekmiyore. Merkeze bir tane repeater monte etmem lazım ki arka odalar öksüz kalmasın. Sizce ne aliyim? Siz ne kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ups konuyu açmadan aşağılara baksaydım varmış böyle bir şey ama neyse ki diğer konu çok dandik buradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 http://www.hepsiburada.com/dark-wrn330p-300mbit-802-11n-2xrj-45-access-point-router-repeater-dk-nt-wrn330p-p-BD803923 bunu al hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 hmm başka model yok mu buna direkt wifi to wifi yapabiliyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 evet. hep netmaster yüzünden bu delilikler valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 hahahahha:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 şu yukardaki modelden daha iyi bir model tavsiye edecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 birbirlerine kabloyla bağlamanı tavsiye ederim. onun dışında içindeki cipset zaten conextant realtek falandır standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 kabloyla bağlarsam netmaster modemin yanında olacak. peki arka odalarda bundan verim alabilecek miyim? bir de wifi to wifi dağıtımı verimi nasıl düşürür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 niye modemin yanında dursun ki? al 25 metre kablo içeriye bi yere çek ya da power line tarzı bi ürün dene kablo çekmek istemiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Ben nasıl yaptım anlatayım sana. Ev 140 metre civarı 3+1, koridorda dairenin tam ortada Uydunet Docsis 3.0 Motorola 6120e + Linksys E900 Wi-Fi router. Bağlantı hızı 50 mb download - 4 mb upload 250 gb Akk. Salon ve Yatak odasında birer adet şundan var http://www.hepsiburada.com/dark-rangemax-300mbit-802-11n-wifi-kablosuz-menzil-genisleticisi-adaptorsuz-tasarim-dk-nt-wrt340-p-BD500889 En arka odada bir adet şundan: http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr710n-150-mbps-n-wan-lan-usb-portlu-kablosuz-client-repeater-ap-wisp-mini-client-router-menzil-genisletici-p-BD303851 Router kendisi zaten ufak odaya ve mutfağa bakıyor. Onlara gerek yok. Desktop PC ufak odada, kablo ile routere bağlı, Salonda TV nin altında TV ye bağlı bir PC var, O TV PC yukarıdaki bir adet Dark WRT 340 a kablo ile bağlı, ama o Dark WRT 340 routerden repeater modunda wirelles i alıyor ve kablo üzerinden TV PC ye veriyor, Aynı zamanda da Wireless dağıtıyor balkon ve salona. Yatak odasında bir Dark WRT 340 ve arka Oda da Tp link WR710n, her ikisi de router den Wi-Fi repeater modunda direk prize takılı Wi-Fi dağıtıyor. Her yerden aldığım hız wi-fi üzerinden 25 mb ile 35 mb civarı . Bu da gayet yeterli. Tv nin altında PC yi açınca direk online Dizi ,filim vs.vs, Twitch üzerinden 1080p yayın yapan Dota turnuvalarını takılmadan rahat seyrediyorum. Hanım da Laptop la , ipad le , telefonla ortalıkta geziyor. Toplam evde wireles olarak 2 laptop, 3 telefon, 2 ipad, 1 pc, 1 adet Printer Epson L365 wifi üzerinden. Dekstop PC de kablo ile bağlı. Gelen misafirler de var arada. Gayet hızlı dertsiz kullanıyoruz. Durum bu, bildiğin tutorial yazdım sana. Kolay gele. Al üstteki modeli bak keyfine. Priz de kaybetmezsin. Zamanında onu almaya niyetlendim, daha çıkmamıştı satışa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 bunlar repeater sadece. powerline al eğer stream video izleyeceksen. çoğu kit satılıyor zaten. wi-fi lı olanlardan alırsın. ethernetleri de var. 50mbit uydunet kullanıyorum ben de. modemden yanındaki powerline a ethernetle bağlıyım. aynı odanın içinde başka bi 3lü uzatmada başka bir powerline var yatağın ayak ucunda wdtv live la dizi/film izliyorum. salonda 2 tane powerline var. 1 tanesi tv'nin arkasında. bundan 8 port switch'e gidiyor bi ethernet kablosu. buradan NAS, TV, HTPC, PS4, PS3, 2. WDTVLive bağlı. Ayrıca wi-fi ı kullanılıyor telefon tablet vs. Onun dışında Yemek masasının yanında da var bi tane powerline. Bundan da ethernet kablosu çekiyorum laptopla oyun oynayacağım zaman. Powerline için elektrikli ev aletleri çalıştığı zaman parazit yapabilir derler ama bunlar teoride tabi. Oturduğum apartman 50 senelik apartman elektrik tesisatı da baya eskidir. Zerre sorun çıkmadı ki mikrodalga falan kullanan bir insanım. Salondan her iki powerline üzerinden de 5 - 5.2mbit download hızı gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Üstte verilen modeller sadece repeater değildir. Aynı zamanda router ve access point olarak ta kullanılır. Üstünde yazıyor zaten Router , Access Point, Repeater Wi-Fi extender diye. Yani modeminde Wi-fi yoksa bunları, rahat bir şekilde wi-fi router olarak kullanabilirsin. Ayrıca wan ve lan ehternet girişi üzerinden kablolu da bağlarsın. Edit: Tabi hiç bir şeyin reklamını yapmıyorum. Tercih tamamen senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Hi, şu aleti alacam, yalnız bende SOL adsl modem var. uyumsuzluk ya da SOL'un repeate izin vermemesi gibi bir olayı yok di mi? plug & play kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ben bunu sipariş ettim dün indirimde görünce zaten ihtiyaçtı http://www.hepsiburada.com/asus-rp-n12-n300-roaming-ozellikli-evrensel-menzil-arttirici-medya-koprusu-access-point-p-BD803561 hiç araştırmadan aldım direkt umarım patates değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ben dark tavsiye etmem çalışmıyor düzgün ya. ilk anda calıssa bile sonra saçmalıyor alet. Huzuru şunda buldum ben. Modemden modeme görede degisiyor düzgün calısmaları bu aletlerin http://www.hepsiburada.com/asus-rp-n12-n300-roaming-ozellikli-evrensel-menzil-arttirici-medya-koprusu-access-point-p-BD803561 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ben sırf modem asus diye aldım bunu. dark ne abi zaten hayatımda ilk defa duydum. fiyatları da aynı sayılır. roaming assist olayı baya iyi bu arada efektif çalışır mı bilmiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 TP link nasıl? http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wa854re-300-mbps-n-kablosuz-wall-plug-kolay-kurulumlu-evrensel-menzil-genisletici-p-BD501264 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ginaly iki linklediğin alette yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paraya kıyıp değiştirilebilir antenli bişiler alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ok asus'a asılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 http://www.teknosa.com/urunler/125430345/tp-link-tl-wa850re-300mbps-range-extenderrepeater Ben şu tp link'in işe yaramaz dediğiniz aletini kullanıyorum 2 aydır. Mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 gud for yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Selamisahin said: http://www.teknosa.com/urunler/125430345/tp-link-tl-wa850re-300mbps-range-extenderrepeater Ben şu tp link'in işe yaramaz dediğiniz aletini kullanıyorum 2 aydır. Mis gibi. yengeyi bosamistin en son. yeniden evlendin mi? yoksa tam bir gamer mi oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar