Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanada'ya taşınma çalışmaları ve yardım

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhaba patiler. Kanadaya gidemedim. Vize vermediler. Paran yok dediler. Kız arkadaşıma "seçtiğin okulun yaptığın işle bir alakası yok" dediler. Bizi hor gördüler. Bendi kendime ofis açtım. Merak edenler varsa tecrübelerimizi aktarabilirim
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

Aktarsana, merak ettim.

cok akilliyiz biz. daha sormadan anlatiyoruz insanlara falan sdfgh
bundan sonra her sorunuzu bi bucuk iskender karsiliginda cevaplicam
Mesaj tarihi:
senko said:

biri bana gavurlandte iş bulma rehberi hazırlasın

AÇIZ
İŞŞİSİZ

:(

ben tr'de işsiz kalmışım gavurland'de işsiz kalmak bişeymi

come bro play hardcore, everyday a new khk
Mesaj tarihi:
Senelerdir soyluyorum dinletemiyorum ama bi daha deneyeiym;

Issiz kalan hazir bosken baslasin bi yandan freecodecamp'e. Cok degil 6 aya ufak tefek biseyler yapmaya baslar.
Mesaj tarihi:
Sana yillarca dil doktum bisey degismedi olm. Sana niye anlatayim? scorch icin dedim.

Ha bunlar bana basic dedigin seyleri otur bana say, concept'leri anlat neyi nasil kullanirsin desem sayamazsin o ayri.
Mesaj tarihi:
Tim said:

Senelerdir soyluyorum dinletemiyorum ama bi daha deneyeiym;

Issiz kalan hazir bosken baslasin bi yandan freecodecamp'e. Cok degil 6 aya ufak tefek biseyler yapmaya baslar.

ty.baktım buna. 6 aya ilk uygumalamaı yaparsam adını tim koyucam
Mesaj tarihi:
TV/Sinema sektöründe ünvanlarımızın yurt dışında bir denkliği yoktu, geçen ay sendika hükümetle 1 yıldır falan yürüttüğü görüşmelerde standartları belirledi ve artık batı da bir denkliğimiz var "meslek" olarak.

2nd AD'yim mesela, bunu kullanarak kaçmak istiyom.

Birde bu sene içinde abd'ye falan gidersem, kanadaya geçip sığınma bile istemeyi düşündüm, o derece.
Mesaj tarihi:
TR'de ki ismi "reji koordinasyon".
Genelde set ile bir bağlantısı olmuyor. Söz geçirmesi gereken 1st AD ile 2nd 2nd AD.
Koordinasyon tanımlarından biri de oyuncularla iletişim. Söz dinlerler o yüzden çünkü çekim programını koordinasyon yapar.
  • Yeni Oluştur...