LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 la o kadar mal getirdin, garantisi benim dedin, şimdide yurtdışına kaçıyosun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 diger basligi gorunce aklima geldi de burasi daha ciddi gibi, tef'e girmis olan var mi aranizda, delf dalf'a kiyasla nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Merhaba patiler. Kanadaya gidemedim. Vize vermediler. Paran yok dediler. Kız arkadaşıma "seçtiğin okulun yaptığın işle bir alakası yok" dediler. Bizi hor gördüler. Bendi kendime ofis açtım. Merak edenler varsa tecrübelerimizi aktarabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Aktarsana, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 ne ofisi açtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Merak +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 vize danışmanlığı açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 ne yaparsaniz vize alamazsiniz onu anlatiyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Ya ben turistik fidicem kanadaya vize alıcam sitesi bok gibi bişey anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 adam kendine vize alamayip vize almak isteyenler icin danismanlik sirketi mi acmis? sdfsdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Asteroth said: Aktarsana, merak ettim. cok akilliyiz biz. daha sormadan anlatiyoruz insanlara falan sdfgh bundan sonra her sorunuzu bi bucuk iskender karsiliginda cevaplicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Abuse ederim. Cok degil 3 gune yuvarlanarak gelirsin bulusmalara. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 biri bana gavurlandte iş bulma rehberi hazırlasın AÇIZ İŞŞİSİZ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Ama senko cok zormus oralarda is bulmak. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 senko said: biri bana gavurlandte iş bulma rehberi hazırlasın AÇIZ İŞŞİSİZ :( ben tr'de işsiz kalmışım gavurland'de işsiz kalmak bişeymi come bro play hardcore, everyday a new khk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Senelerdir soyluyorum dinletemiyorum ama bi daha deneyeiym; Issiz kalan hazir bosken baslasin bi yandan freecodecamp'e. Cok degil 6 aya ufak tefek biseyler yapmaya baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 benim için diyorsan hani çok iyiyim vs diye demiyorum da, orası basic benim seviyem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Sana yillarca dil doktum bisey degismedi olm. Sana niye anlatayim? scorch icin dedim. Ha bunlar bana basic dedigin seyleri otur bana say, concept'leri anlat neyi nasil kullanirsin desem sayamazsin o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Tim said: Abuse ederim. Cok degil 3 gune yuvarlanarak gelirsin bulusmalara. :horace: valla hic umrumda olmaz camis gibi yerim dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Tim said: Senelerdir soyluyorum dinletemiyorum ama bi daha deneyeiym; Issiz kalan hazir bosken baslasin bi yandan freecodecamp'e. Cok degil 6 aya ufak tefek biseyler yapmaya baslar. ty.baktım buna. 6 aya ilk uygumalamaı yaparsam adını tim koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 TV/Sinema sektöründe ünvanlarımızın yurt dışında bir denkliği yoktu, geçen ay sendika hükümetle 1 yıldır falan yürüttüğü görüşmelerde standartları belirledi ve artık batı da bir denkliğimiz var "meslek" olarak. 2nd AD'yim mesela, bunu kullanarak kaçmak istiyom. Birde bu sene içinde abd'ye falan gidersem, kanadaya geçip sığınma bile istemeyi düşündüm, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 second AD'de ne orta yol titleı ya sdf. ne oyuncuya ne sete sözün geçiyo anca haydi arkadaşlar bıdı bıdı diye bağırılıyo sdfdsf. 2nd AC olsan daha kıymetli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 TR'de ki ismi "reji koordinasyon". Genelde set ile bir bağlantısı olmuyor. Söz geçirmesi gereken 1st AD ile 2nd 2nd AD. Koordinasyon tanımlarından biri de oyuncularla iletişim. Söz dinlerler o yüzden çünkü çekim programını koordinasyon yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 ha ben seni dizi sinema işindesin sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar