Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EuroLeague Final Four 2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wowowowowow...
Teo'yu almak yok. Ligi bozar. Hile açmak yok. Ayrıca hakem gayet iyiydi.

Bir de Euroleague'in bu formatında F4'ü kazanmak değil, F4'e kalmak önemli olan.(Ha gelecek senenin F4'ü de dandik ama o ayrı konu) F4 kendi aralarında sadece 1'er maçla ayrılıyor. Ben Fenerli değilim. Maçta da açık açık söyleyeyim CSKA'yı tuttum. Ama F4'e kalmış bir takımın şampiyon olması ya da olmaması arasında hiç bir fark yok. Şampiyon sayabilirsiniz. Şu an Avrupa'nın en iyi 4 takımından birisiniz. Baskomia'ya yenilseniz de en iyi 4'ten biri olacaktınız.

Ben kıskandım valla.
Mesaj tarihi:
Teoyu 3 4 sezon once aliyodukta direkten dondu diye hatirliyorum. Bu kere tesebbus ettiysek aliriz, futboldan aliskanlik. :)

Eger yanlis hatirliyorsam da fark etmez yine almamiz lazim :p
Mesaj tarihi:
eldar said:

Abi böyle güzel bir maçın ardından hakem konuşulmaz, ben de bu polemiklere girmem. Keşke cahil basketbol yorumcularının gazına gelmesek.

Murathanoğlu ve Didin basketbol cahilimi
Mesaj tarihi:
S-H said:

obra gitmez umarım.

1 sene sözleşmesi daha var diye biliyorum. Tam emin değilim gerçi. Aziz hazır her şey güzel giderken yürüyen tekere çomak sokmaz.

Sokabilir de aslında. Bilemedim.
Mesaj tarihi:
Hakemin 1-2 hatası var ama taraf tuttu demek biraz abartı olur. İlk yarı yada uzatmada konsantre olsaydı fb, bu maçı çok rahat alırdı.
Ben fbyi elden geldiğince tutmaya çalışsam da (not:ksk) takımda doğru düzgün bir Türk olmaması ister istemez soğuttu beni. Bir an önce altyapı-kadro bütünlüğünü kurup yerli oyunculara da tecrube kazandırmak lazım.
Yoksa final oynayıp da milli takıma oyuncu yetiştirmemenin ülke basketine hiç bir faydası yok.
Mesaj tarihi:
ilk kez feneri bu kadar destekledim. olmadı. sonda 1-2 düdük çok leşti ya. köşeye sıkıştırmışken gelen faul falan.

yalnız bi pozisyonda ne olduğunu anlamadık barda izlediğimiz için. ekpe udoh sanki boyalı alandan hookshot'ı soktu gibi geldi bize ama pota altından cska başladı oyuna sayı vermediler. ne oldu orada?
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

eldar said:

Abi böyle güzel bir maçın ardından hakem konuşulmaz, ben de bu polemiklere girmem. Keşke cahil basketbol yorumcularının gazına gelmesek.

Hayır sadece cahil, hakemler hakkımızı yiyor, türkleri sevmiyor, lobimiz yok efsaneleri geçmişte kaldı.
Mesaj tarihi:
yeahh1986 said:

Hakemin 1-2 hatası var ama taraf tuttu demek biraz abartı olur. İlk yarı yada uzatmada konsantre olsaydı fb, bu maçı çok rahat alırdı.
Ben fbyi elden geldiğince tutmaya çalışsam da (not:ksk) takımda doğru düzgün bir Türk olmaması ister istemez soğuttu beni. Bir an önce altyapı-kadro bütünlüğünü kurup yerli oyunculara da tecrube kazandırmak lazım.
Yoksa final oynayıp da milli takıma oyuncu yetiştirmemenin ülke basketine hiç bir faydası yok.

bir iki hatası var dediğin adamın çaldığı 10 düdükten 9 u yanlış kardeş, onlar da yetiyor böyle bi maçta.
Mesaj tarihi:
Abi basketbol tam olarak öyle altyapı ile olmuyor ya.

Al Ömer Faruk Yurtseven var , bugün redditte NBA subredditinde hayvan gibi upvote aldı , 91 sayı atmış u-18 maçında 38 dakikada. Siz başka bir yerde haberini okudunuz mu?

Türkiyede hemen başarı gerekiyor , hatta avrupada hemen başarı gerekiyor. Öyle rebuilding falan yapmaya kalkarsan kan alırlar adamdan kan. Doğal olarak dur şu 17 yaşında ki çocuğa biraz zaman veriim max 10 dakika olabiliyor o da eğer çok muhteşemse. Zaten hali hazırda iyi oyuncuları alıp buralara gelmek daha kolay oluyor açıkcası.

He yapılabilir mi? Yapılır ama bence gereksiz ve saçma olur. Lüzum yok. Zaten altyapıda oynayanlar iyi olursa kalıyor zamanını yavaş yavaş arttırıyor , olmayanlar royal halıya falan gidiyor adfasd.
Mesaj tarihi:
Abi spikerler dakika birden sonuna kadar hakem asagi hakem yukari abv..

Tiksindim murattan.

Vesely tek bir tane fazla atsa mac bizim, 21 sayidan geri gelirken hatta one gecerken farkli hakemler mi vardi beyler ya..

Cok uzucu ama soyle kaybetmek..
Mesaj tarihi:
21 sayı gerideyken hakemleri konuşmadık ki, maç sonunda yaptığı kritik hatalar resmen maçın kaderini değiştirdi, onları söylüyoruz zaten.
Mesaj tarihi:
eldar said:

Bonjo said:

eldar said:

Hayır sadece cahil, hakemler hakkımızı yiyor, türkleri sevmiyor, lobimiz yok efsaneleri geçmişte kaldı.

Cahil demek doğru olmaz maçın gazıyla belki biraz abarrtılar ama Yavor pek temiz gelmedi bana ruslardaki para kimsede yok paranında satın alamayacağı hiç bir şey yok.
  • Yeni Oluştur...