Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlerite

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yanlış bilmiyorsam bi dmg treshold'u var (40 falan olması lazım) o dmg'ı yersen heal almadan. Total health'inden gidiyor. Onu takım arkadaşın heal ederek geri alamıyorsun. Sadece ortadaki orb + green orb'lardan geri alabiliyorsun.
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben yanıt vereyim 1.5 gbmış steamde.

ben 2-3 saattir oynuyorum. özlemişim türü ya.

biraz piştim ranked girmeye başladım. pestilence mi neyse onunla kanser ediyorum.

var mı gelecek.
Mesaj tarihi:
20 liraya aldım ya helalinden. öyle dedicated bir şekilde oynamasam bile 9 saat soluksuz oynattı.

pestilus'dan sonra polomaya döndüm. 80% falan gidiyorum bakalım nereye kadar gidecek. gold'a geçtim şimdi.
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
https://www.gameitems.com/get-your-battlerite-free-steam-access-1195.html

said:

Battlerite Lite gives players access to six champions while the rest cost Battle Coins (or real currency) to unlock. The rest of the game works exactly the same and someone playing Battlerite Lite can opt to purchase the full Early Access package at anytime they wish during Early Access on the landing page.

beleş key var.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
moba-like mod duyurdular. 3v3'den de yan cizmeye calisiyorlar ama eski communityi elde tutmak icin o sicisi tamamlayamadilar. bekledigimden de kotu gidiyor.

uzerine kisisel olarak eski mainimi release oncesi eklemedikleri icin kirginim.
Mesaj tarihi:
balance ve battlerite sistemi degisiklikleri arena kalitesini acayip arttirmis. (tu)

queue'yu bolmese 10/10 yama aslinda. umarim kimse oynamaz o spastik modu da bos islerle ugrasmazlar.
  • Yeni Oluştur...