Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization VI

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Civ 5'te şehir dışında yapacağın orman katliamında çok düşük production alıyordun. Üstüne workerın katliam yapması ciddi zaman alıyordu. Burda öyle bişe yok. Sınır dışında da full production alıyorsun. Lambur lumbur girişmek serbest. :)

bu analiz yeteneğiyle nasıl bu kadar boktan bir noktaya gelebiliyorsun anlamadım. tamam anladık civ6'da kurallar farklı. ona göre oyna sen de.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

Aceace said:

Civ 5'te şehir dışında yapacağın orman katliamında çok düşük production alıyordun. Üstüne workerın katliam yapması ciddi zaman alıyordu. Burda öyle bişe yok. Sınır dışında da full production alıyorsun. Lambur lumbur girişmek serbest. :)

bu analiz yeteneğiyle nasıl bu kadar boktan bir noktaya gelebiliyorsun anlamadım. tamam anladık civ6'da kurallar farklı. ona göre oyna sen de.

Huun anlamamışsın sen ne demeye çalıştığımı.

Multiplayerda etrafında fazla forest olan çooook büyük avantaj sağlıyor. Şey gibi düşün. Sc oynuyosun. Sende 6 mineral patch var. Rakipte 8 mineral patch var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunu almadım, 1 sene daha almam muhtemelen DLC'leri ve patch'leri ve Steam'de sağlam bir indirim gelene kadar.

54 sayfa yazılmış, takip ediyorum da, şu nedir aga;

http://www.pcgamesn.com/civilization-vi/civ-6-exploits-bugs

said:
Credits to Redditors RandomMagus, who discovered this, and Drogzar, who popularised it. RandomMagus reports buying a Battleship armada for about 3,500 gold, and selling it for 6,495, banking nearly 3,000 gold in one transaction! Drogzar corroborates, having profited 3,300 out of a Destroyer armada. With such huge quantities of gold available so readily, there is almost nothing in the game you can't do; you can instantly buy any unit or building, or bribe the AI to give away anything they own except their capital city.

The only reason we can see that this doesn't totally ruin any game you play, is that the ability to form armies and armadas is only unlocked with the Mobilization tech, which is relatively late-game.

Bir de buna şunu ekle;

said:
Say you're fighting someone, it’s the end of your turn, and all your units have moved. It’s usually obvious which ones are faced with losing fights. Why do anything other than sell them? You’ll get back a fair amount of money in each case and deny the enemy a kill and possible promotion.

Bas orduyu gir istediğine. Yenersen ne ala, yenilecek gibi olduğunda sat üniteleri, daha büyük ordu basıp yine gir.

Saka'yı alıp, sürekli Horse Archer basıp silerek bütün imparatorluğu (binalar, settler & worker, yeni şehirler) finanse etmenin önüne geçen nedir bu durumda?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...