Seru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 yazi boyutunu daha dogrusu interfacei buyutecek birsey yok mu? 5 de ayari vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 aslına bakarsanız oyunda ai sorunu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Aceace said: Civ 5'te şehir dışında yapacağın orman katliamında çok düşük production alıyordun. Üstüne workerın katliam yapması ciddi zaman alıyordu. Burda öyle bişe yok. Sınır dışında da full production alıyorsun. Lambur lumbur girişmek serbest. :) bu analiz yeteneğiyle nasıl bu kadar boktan bir noktaya gelebiliyorsun anlamadım. tamam anladık civ6'da kurallar farklı. ona göre oyna sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Almanya 12. turnde savaş açtı 5 warriorla asdasdad nasıl iğrendiyse artık benden belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 paylasildi mi bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 terazine bastım karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 kaç gb oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 4.83 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 huun said: Aceace said: Civ 5'te şehir dışında yapacağın orman katliamında çok düşük production alıyordun. Üstüne workerın katliam yapması ciddi zaman alıyordu. Burda öyle bişe yok. Sınır dışında da full production alıyorsun. Lambur lumbur girişmek serbest. :) bu analiz yeteneğiyle nasıl bu kadar boktan bir noktaya gelebiliyorsun anlamadım. tamam anladık civ6'da kurallar farklı. ona göre oyna sen de. Huun anlamamışsın sen ne demeye çalıştığımı. Multiplayerda etrafında fazla forest olan çooook büyük avantaj sağlıyor. Şey gibi düşün. Sc oynuyosun. Sende 6 mineral patch var. Rakipte 8 mineral patch var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 oyunda bile hızlı bina yapıcam diye ağaç kesiyorsunuz, shame on you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 yalnız bir kütüphane yapmak 200 yıl sürerken dikilen ağaçların anında büyümesi topkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 ya sam, mantık arıyorsan, gidip kendin sıfırdan kütüphane yapsana. yok işte oyunda reason namına birşey. anladık kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Sam haklı yalnız, bi katapult yapıyorsun iki şehir arası yolu 300 yılda gidiyor. Nesilden nesile mi geçiyor bunların katapultçuluğu? İlk oyundan itibaren bu açıklar var, 25 yıl geçti hala düzeltemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 işte haklı olmaya bi doyun ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 mantık zaten aranacak bir durum yok oyunda da eskiden turnler süren improvementların instant hale getirilmesinin yolaçtığı absürdlükler var ki gameplay olarak da absürd, yukarıda konuşuyorsunuz işte instant prod boostlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 tüketicisi belirliyor işte biraz da. malum son 20 senedir, birşey hemen olursa daha makbulmüş gibi oturmuş bir saçmalık var. her sektörde geçerli. hemen olsun, hemen farm olsun, hem upgrade, hemem HMEHMEHEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Civ7de constucter diye ünite koyarlar center ve district binalarını tek turnde dikeriz artık Oyunu non-steam game olarak steame tanıtan oldu mu bu arada? In-house streaming yapayım dedim ama paso çöküyor steamden açınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 non-steam game olarak big pictureda gabepadle oynadım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 şu amenities konusunda kafası benim gibi karışık olanlar için, kaç luxury kaç amenity hesabı https://www.reddit.com/r/civ/comments/58vmu8/extra_luxury_resources_dont_give_amenities_to/d93w3yc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 great artistleri nasıl kullanıyoruz? michelangelo geldi ama eser yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Ilham perisi basmalisin once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 ilgili district'e götürmen ve aksiyonuna basman lazım, onu seçtiğinde nerelerde kullanılabileceğini beyaz highlight ile gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 mac appstore da oyun 159 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Gilganin açılışı op hadi anladıkta. .. şaka nedir öle ya ayarsız op saka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Ben oyunu almadım, 1 sene daha almam muhtemelen DLC'leri ve patch'leri ve Steam'de sağlam bir indirim gelene kadar. 54 sayfa yazılmış, takip ediyorum da, şu nedir aga; http://www.pcgamesn.com/civilization-vi/civ-6-exploits-bugs said: Credits to Redditors RandomMagus, who discovered this, and Drogzar, who popularised it. RandomMagus reports buying a Battleship armada for about 3,500 gold, and selling it for 6,495, banking nearly 3,000 gold in one transaction! Drogzar corroborates, having profited 3,300 out of a Destroyer armada. With such huge quantities of gold available so readily, there is almost nothing in the game you can't do; you can instantly buy any unit or building, or bribe the AI to give away anything they own except their capital city. The only reason we can see that this doesn't totally ruin any game you play, is that the ability to form armies and armadas is only unlocked with the Mobilization tech, which is relatively late-game. Bir de buna şunu ekle; said: Say you're fighting someone, it’s the end of your turn, and all your units have moved. It’s usually obvious which ones are faced with losing fights. Why do anything other than sell them? You’ll get back a fair amount of money in each case and deny the enemy a kill and possible promotion. Bas orduyu gir istediğine. Yenersen ne ala, yenilecek gibi olduğunda sat üniteleri, daha büyük ordu basıp yine gir. Saka'yı alıp, sürekli Horse Archer basıp silerek bütün imparatorluğu (binalar, settler & worker, yeni şehirler) finanse etmenin önüne geçen nedir bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar