Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 adam baltayi oyle guzel hazmetti ki, cikarip harbiden 800 lira verip enayi denmesini tanklamak istedim. steam hesabini kaca satarsin dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 oo beybi steam hesabım çok dolu benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 adam oyunların düz indirimsiz fiyatlarını toplayıp hesaplayıp, o miktardan komple accountu mu satıyor lan? doğru mu görüyoruz. asdfhuasdhfuahds muhteşemmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 yok abi yanlış görüyorsun. indirimsiz fiyatların toplamı bu. ben ağzımı ordan açtım. konuşarak indirelim. 800 veren zaten çıkmaz, bunun bilincindeyim. edit: abiler - ablalar ve gençler. Benim mesai biter. Sabah gelir bakarım neler yemişim balta olarak. Go go go... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Balta vurasım bile gelmedi o kadar kötü satış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 baltaya yazık olur sapıyla vurulabilir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 "Ağzımı 800 den açtım, bi keriz bulursam veririm o paraya. Eğer keriz bulamazsam 300-500 ne tutturursam" demek istiyor sanırım op. Hani şu dükkanlara gezip matkap satmaya çalışan tipler varya ağzını 129837192837 milyondan açıyor ama 30-40 liraya bırakıyor. Aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 itelemek deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ederi 125 lira o hesabın dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 cidden 125 etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 hesabin yarısı on the house free oyunlari. Diğer yarısı 2liralik Humble bundle. bence az bile baltalandi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 15-20 liraya alınabilecek oyunları, 15€ diye itelemeye çalışmak falan :D tam turistik yerlerdeki çomar esnaf hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 adam belki oyun değil de bir çeşit experience satıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 olm kitleyin şunu lan. bu kadarı cidden ayıp yani. baltalara ayıp demiyorum he yanlış anlaşılma olmasın, millete bu derece kallavi kazık atmaya çalışmak ve çakallık ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 satılık origin şarabı diye okudum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 50tl ye alırım. Bu fiyat iyi mi beyler yoksa daha düşeyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Bu hesaba göre şu forumun %90ının steam hesapları falan +2k tlden başlar temiz. Edit hatta ne 2bini yav, adam 23 humble dumble oyununa 800 tl istemiş, bende bu oyunlar artı üstüne 80 extra oyun var. 5k direkt kemiksiz. İyi para valla. Alacak keriz bulsak da satsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 benim steam 15 milyar ediyormuş şahinle takas olur https://steamdb.info/calculator/76561197991217931/?cc=us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 steam vs gibi hesaplar benim için daha çok manevi öneme sahip. ara ara bakıp ne oyunlar oynamışız bea demekten öteye gitmez değeri =) 60 dolar verdiğimiz oyunlar 1 sene sonra 1 dolarlık bundle olunca normal bu süreç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Madcat said: adam baltayi oyle guzel hazmetti ki, cikarip harbiden 800 lira verip enayi denmesini tanklamak istedim. steam hesabini kaca satarsin dostum? kesinlikle katılıyorum. 400-400 kırışalım mı, bi ay sen bi ay ben oynarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Cokomantis said: Madcat said: adam baltayi oyle guzel hazmetti ki, cikarip harbiden 800 lira verip enayi denmesini tanklamak istedim. steam hesabini kaca satarsin dostum? kesinlikle katılıyorum. 400-400 kırışalım mı, bi ay sen bi ay ben oynarız? 800'ü sen ver, enayi aggrosunu ben çekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ahhahha aylık vault alınca yine para ödüosun demiş haahhaah normal oyunvarsa sana öneriyor istersen bedava delux yapıyım diyor sen halen paralı oyun diosun :) vault taki tüm oyunlar ücretsiz oynayabiliyorsun 21 tane oyunvar al bende satıom 300 e ;) http://resim.patifile.com/2016/05/04/Origin_2016-05-04_01-28-06c7ff6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 kank 75 tl eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Abi neredeyse hepsi 1 dolara satıldı, bir kısmı da bedavaya dağıtılan oyunlar, ne pis satışmış. 15 TL veririm, ilgilenirsen pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 satılık muayyer hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar