Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşımlan beraberis hep sıqıldım

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Bölümde odalarımız yanyana, her an birbirimize gidip gelebiliyoruz. Takıldığımız noktalarda birbirimize danışıyoruz sıkça.

abi belki kiz senin "butun gun isyerinde beraberiz" olarak gordugun seyi "isyerinde calismaktan dogru duzgun konusamiyoruz" ya da "yalniz kalamiyoruz" olarak goruyordur. isyerindeki hayrunnisa hanim/haydar bey iliskisi baska, evdeki pambik tenlim/pofuduk ayim iliskisi baska

ya da bilmedigin bi derdi vardir, konusmak istiyodur fakat ne zaman konusmak istese mesgulsundur vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi derdim oyun oynamak değil bir de, herkes öyle düşünmüş sanırım. Dediğim gibi boş otursam bile yetiyor. Kafamı dinlemek istiyorum, meditasyon gibi bir şey işte. Kitap da okuyorum, oyun da oynuyorum, enstrüman da çalıyorum. Ama bunları yaparken o süre içerisinde yalnız olmak istiyorum.

Yoksa arada ben oyun oynarken o kitap okuyor, dizi izliyor falan aynı yerde, ona zaten okey diyor. Benim hayvanlığım yalnız kalmak istemem günün bir kısmında. Hani bazen kalabalık bir ortamda tuvalete gidip "OH" dersiniz ya, onun daha uzun vadelisi işte arzu ettiğim.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ya abi derdim oyun oynamak değil bir de, herkes öyle düşünmüş sanırım. Dediğim gibi boş otursam bile yetiyor. Kafamı dinlemek istiyorum, meditasyon gibi bir şey işte. Kitap da okuyorum, oyun da oynuyorum, enstrüman da çalıyorum. Ama bunları yaparken o süre içerisinde yalnız olmak istiyorum.

Yoksa arada ben oyun oynarken o kitap okuyor, dizi izliyor falan aynı yerde, ona zaten okey diyor. Benim hayvanlığım yalnız kalmak istemem günün bir kısmında. Hani bazen kalabalık bir ortamda tuvalete gidip "OH" dersiniz ya, onun daha uzun vadelisi işte arzu ettiğim.

ya kitap okurken omzunun üstünden, arkadan kafasını sokup okumaya mı çalışıyor abi nedir yani? Kitap zaten tek okunan bir şeydir. O da yanında dursun işte ne olacak. Ders veya iş yaparken ya ad oyun gibi full konsantre olman gereken durumlarda odada tek kalmak mantıklı da onun dışında kalsın o da işte.

Kedin, köpeğin olsaydı napacaktın.
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır birlikte yaşıyoruz zaten, istediğin kadar ay bekle. çocuk denkleme girmediği sürece bir şey değişmez. kendi kötü deneyimini evrensel doğruluk kabul etmeyin abi. sen hanımdan oyun oynayacağım diye izin alıyorsun diye bütün düzenler böyle değil yani. tabii ki eşine "benimle ilgilenmiyorsun" dedirtmeyeceksin. o zaten ilişkinin temeli. ben ev içinde geçirilen zamanda oyun oynamanın bir sorun olması ve çözülmesi gerektiğinin düşünüldüğü senin o düştüğü acındırma-kabul ettirme durumundan bahsediyorum. vebayı gösterip, aslında ölüm o kadar kötü değil dediğin durumdan bahsediyorum.

ben bunları evlilik öncesi yaşadım, duruşumu sergiledim, itiş kakış oldu sonunda kalibre olundu. bir şeyleri sonradan kurmaya çalışınca düştüğünüz duruma düşüyorsunuz. başından renginizi belli edecektiniz kızı elde tutmak için şirinlik yapayımden ziyade.

o halinle seni aynı evde, aylarca deneyim ediyor ve sorun olarak görmüyorsa sorun olmadan önemini yitirmiş, hayat tarzı haline gelmiş demektir zaten.

haa kadın milleti "değiştiririm" güdümüyle umutlanıyor ama beni sorsan bir an bile gaming'i bırakacağımı düşünmez yani çocuk olmadığı sürece. o zamanda ılıklaştrır der.

kişiliğinizin bir parçasıysa ve zevk alıyorsanız bunu diğer özelliklerinizi nasıl assert ediyorsanız bunu da BAŞINDA assert edecektiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar said:

deadwoll said:

Bölümde odalarımız yanyana, her an birbirimize gidip gelebiliyoruz. Takıldığımız noktalarda birbirimize danışıyoruz sıkça.

abi belki kiz senin "butun gun isyerinde beraberiz" olarak gordugun seyi "isyerinde calismaktan dogru duzgun konusamiyoruz" ya da "yalniz kalamiyoruz" olarak goruyordur. isyerindeki hayrunnisa hanim/haydar bey iliskisi baska, evdeki pambik tenlim/pofuduk ayim iliskisi baska

ya da bilmedigin bi derdi vardir, konusmak istiyodur fakat ne zaman konusmak istese mesgulsundur vs vs

Öyle görüyor zaten ama bol bol beraberiz iş dışında da. Zaten 5'te falan çıkıyoruz, 8'e kadar beraberiz her türlü. Sonrasında yine vakit geçiriyoruz ama ben en kötü 9 - 10'dan sonra falan eğer bir şey yapmayacaksak kendime vakit ayırmaya çalışıyorum. Zaten kendisi de evde çalışmayacaksa dizi falan izliyor ya da kitap okuyor o saatlerde ama aynı odada olmak istiyor bunları yaparken.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ya abi pc ni götürsene sen de tv odasına madem. neden kasıyorsun ki. gelip rahatsız mı edecek.

Az gönlünü al, sonra tekrar olmuyor böyle hayatım de düzelt. Inadın neden.

Abi bak mesela oyun diyorsunuz, hadi diyelim oyun oynamak için her şeyi söktüm, sadece bilgisayarı götürdüm salona. Bu sefer diyecek ki "kulaklık tak, dizi izleyemiyorum". Onu yaptım, "klavye çok takırdıyor, değiştir". "E sen oyun oynarken konuşuyorsun da?". Tavizin sonu yok. Bir kez kendimden bir şeyleri feda etmeye başlarsam sonu gelmez. O yüzden mancave'imden vazgeçmem.

Ha bu arada kedim var, kediyi de almıyorum o süreçte odaya sdf. O alıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

birinin yanında oyun oynamak ne değiştiriyor anlamadım. zaten kulaklık takacaksın. bir şeyin ortasındayken sana bir şey söyleyecek, duymayacaksın veya o an ilgilenemeyeceksin. o da anlamayacak. tatsızlık çıkacak. hiçbir katkısı da olmayacak.

bizim 2 yıldır salonda pc ve ps düzeni. pişman olduk. ev tutarken "sana mancave yapmazsak bu iş olmaz" diye sadece 3 odalı evlere baktık.

ayrıca eve arkadaşları falan geliyorsa sıkıntı. iki kız kıkır kıkır dedikodu yaparken gidip yanlarında pc başına oturamıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben isyerinde oyun oynayabilen sansli insanlardan biriyim ..ha tutup aksiyon oynanmiyor tabi..turnbased filan anca..

aksam da evde oyun filan oynamiyorum..salonda tv ye bagli bilgisayar..indirilecek birsey varsa bakilacak birsey varsa ona bakiyor kanali cevirip tv seyredip kitap okuyup cocuklarla bogusuyorum..

hani o mu bu mu ayrimina gelmeden ..ailen en onemli seyindir diyorum..bilgisayar oyun tv hepsinin cehenneme kadar yolu var aile varken..
Sosyal ağlarda paylaş

söylenmiştir belki ama şu;

kendine yeni skiller edinmelisin.

- dinlerken dinlememek

- dinlemezken bile doğru kelimelerle cevap verme skilli (evet, hayır, doğru söylüyorsun, haklısın, hmm, ilginç, o ne demiş?, bakarız, düşünelim, gideriz vb.) bu trait'ini keşfedince kadın kendince yöntemlerle senin devreleri yakmaya çalışıyor hazırlıklı olacaksın, misal bizim hanım bi anda 4x7 vs matematik soruları soruyor muhabbetin orta yerinde ki kendi yörüngesinden uzaklaşmayayım.

bu ikisini profesyonellikle yaptığın zaman, oyunda oynarsın, kafanı da dinlersin, kitabını da okursun.

önemli kısmı, ona da zaman ayırmanın yolunu bulacaksın ki, senin onu idare etmediğini, kendi özel anındayken bile onu yine de bir şekilde önemsediğinin hissiyatını vermiş olursun

sende mutlu, o da mutlu gül gibi geçinirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

söylenmiştir belki ama şu;

kendine yeni skiller edinmelisin.

- dinlerken dinlememek

- dinlemezken bile doğru kelimelerle cevap verme skilli (evet, hayır, doğru söylüyorsun, haklısın, hmm, ilginç, o ne demiş?, bakarız, düşünelim, gideriz vb.) bu trait'ini keşfedince kadın kendince yöntemlerle senin devreleri yakmaya çalışıyor hazırlıklı olacaksın, misal bizim hanım bi anda 4x7 vs matematik soruları soruyor muhabbetin orta yerinde ki kendi yörüngesinden uzaklaşmayayım.

bu ikisini profesyonellikle yaptığın zaman, oyunda oynarsın, kafanı da dinlersin, kitabını da okursun.

önemli kısmı, ona da zaman ayırmanın yolunu bulacaksın ki, senin onu idare etmediğini, kendi özel anındayken bile onu yine de bir şekilde önemsediğinin hissiyatını vermiş olursun

sende mutlu, o da mutlu gül gibi geçinirsiniz.

ahaha işte evli adam eauheuhauheauheauha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...