cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 BonePART said: ben bizim hatunla tanıstıgımda haftada 6 nargile içen adamdır 6 gece lan 6 gece yankı ulaş gibi adamlarla nargile içip kağıt oynayıp wow oynuyodum zor zamanlarındaki dostun batağı kingi bir kız için mi sattın yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Esh said: böyle ilişkiler mümkünmü yazısı hepimizin hayalindeki ilişkiyi 100 yıl önce yaşamışlar lan Valla karimi baskalariyla paylasmak gibi bi hayatim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 cicibeybe said: BonePART said: ben bizim hatunla tanıstıgımda haftada 6 nargile içen adamdır 6 gece lan 6 gece yankı ulaş gibi adamlarla nargile içip kağıt oynayıp wow oynuyodum zor zamanlarındaki dostun batağı kingi bir kız için mi sattın yazıklar olsun tabi lan bi an bilşe düşünmedim ulaşla tanışsanız sizde düşünmezdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 thats not the point. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Komodo said: Esh said: böyle ilişkiler mümkünmü yazısı hepimizin hayalindeki ilişkiyi 100 yıl önce yaşamışlar lan Valla karimi baskalariyla paylasmak gibi bi hayatim yok. Koskoca Sartre godoşmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Hacım mevzu şöyle oluyor 2 gün kendi evlerinizde kalın 3. günü sen gidersin ne zaman geleceksin demeye. test ettim onayladım en azından benim için durum böyleydi sonra anladım ki ne onla ne onsuz gel kız buraya moduna girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Black-ice said: ilişkiden umudumu kaybettim abi seksten değil. hakkaten isteyip istemediğimden de emin değilim zaten. en son ciddi ilişkim dört sene önce oldu, unutması beş sene falan sürecek diye umuyorum. belki seneye bakarız işte. introvert, iliski isteyip istemediginden emin olamayan adam. oglum biz seninle kac sene oldu konusmayali, bir haftasonu seslen cok ortak noktamiz var lan, bi dertleselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Black-ice said: ilişkiden umudumu kaybettim abi seksten değil. hakkaten isteyip istemediğimden de emin değilim zaten. en son ciddi ilişkim dört sene önce oldu, unutması beş sene falan sürecek diye umuyorum. belki seneye bakarız işte. ilişkiyi napcan zaten, götüne mi sokcan pompala çoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Madcat said: introvert, iliski isteyip istemediginden emin olamayan adam. oglum biz seninle kac sene oldu konusmayali, bir haftasonu seslen cok ortak noktamiz var lan, bi dertleselim. biz bitmişiz panpa dertleşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 benimle de hiçbi ortak noktan yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 göbüşlere bebişler levela geçcez ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 2016 uğurlu olsun göbüşlerinize bebiş dolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Hormonlar delirdi ya, öyle çocuk bebek görüp birşey hisseden de bi adam değildim de son 1-2 yıldır bebek görünce içimden 20 türlü ibne tepki fırlıyor "BU NE, BÖYLE İNSAN MI OLUR, YUVARLANIR BU YATAKTA" diye dolasıyosun sonra bi dakka lan noluyo diyosun sonra anlıyosun ki vakti gelmiş usta. Hatun zaten 20 türlü koreli bebek instagramı takip eder oldu zırt pırt dürtüyo oyun oynarken "AMİT ŞUNA BAKSANA TİPE BAK AMİT", eskiden "Ha tatlıymış diyip geçtigin şey birden "OHA AYAKLARA BAK, ISIRILIR. GÖTE BAK, KEMİRİLİR. BOGUMLARA GEL KOLDAKİ." OLUYOR. RIP bekarlık sultanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 AMİT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 xunn bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 zaten bayadır mesajlarına resim de koymuyor. belliydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ben de dun teklif ettim lan, paticik harbiden ibne yuvasiymis. basliginiz yuzunden evlencem ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Komodo said: Esh said: böyle ilişkiler mümkünmü yazısı hepimizin hayalindeki ilişkiyi 100 yıl önce yaşamışlar lan Valla karimi baskalariyla paylasmak gibi bi hayatim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Evlenmek tam ibnelik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 barbu said: zaten bayadır mesajlarına resim de koymuyor. belliydi bu. Abi ofise taşımadım henüz arşivi, yeni pc toplatıyorum o gelsin yagdırıcam yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 xunn said: Evlenmek tam ibnelik ya. http://static3.fjcdn.com/thumbnails/comments/Radarr+rolled+a+random+image+posted+in+comment+539+at+_83a4232a840a808dd586956d3f1307ab.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ginaly said: misal ben evlilik arifesindeyim, ikimiz de personal space'in olmasından yanayız. hatta sırf bu yüzden evliliğe ok dedim sdfs 3+1 bakıyoruz, bana bir mancave, ona bir bağımsız film odası. Keşke toplum şöyle uygar evliliklerle şekillense. Yeminle muasır medeniyetler seviyesine çıkarız çiftler birbirinin başının etini yemese Yanlış anlaşılmasın, herkes kpnuşarak problemlere çözüm bulabilsin anlamında dedim, her çift 3+1e çıkıp at koştursun değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 xunn said: RIP bekarlık sultanlık. http://i.imgur.com/HG2ZuCe.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 adam 3+1de mancave yapabilmeyi düşünüyo abi sdfgs olm diger oda 2. ay "aa berke ben hamileyim" cümlesi için var lan mancave için değil. eger mancave ile kandırıdıysan çabucak kendine gelmeni dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 i am truley sorry for your lots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar