khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 tarihteki karadan denize karşı ilk savunmayı osmanlı tarafından yapmak istedim CcC kafasından değil ama sonuçta denize anzak olarak çıkıp kazanamayız herhalde tarihin gerçekliğini değiştirmemişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 yoo taraflardan bırı o olcak işte AS AS AS BAYRAKLARI AS Karda savasıcaz mesela kafkas cephesınde, donarak olmedıgın alternatıf bı kasfkas cephesi düşün misal Osmanlı vs rus olucak bu sonra osmanlı vs eng olan çöl savaşları var balkanlarda savaş var üfff valla baya güzel oyun olacak bu . HYPE TRAIN Özellikle çanakkale gibi kıyı vs deniz olanlar baya eğlenceli olacak gibi. Uçaklar patates diye biliyorum o dönemde, yani en azından osmanlıda yok uçak falan anca gözcü mözcü var. Ha oyunda eklerler belki ratatatat diye tararız. Bol bol top, artilleri ve makinalı ateşi olacak. Hatta makinalı en op şey olmalı oyunda, bakalım siper savaşına zorlayacaklarmı Helinin olmaması kötü tabi Gemi savaşları baya güzel olacak, http://www.ataturkhakkinda.com/wp-content/uploads/2015/03/12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Esh said: Osmanlida silah mi var abi? Adam makinali tufekle gelcek biz sungulu karabiner. Bari ulti koysalar god power diye de basinca hp ler iki kati olsa da denge gelse savasa Evliyalar olarak oynuyoruz abi. Gece AI'nin ruyasına girip suray amayın atı dicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bu oyunda 2 görev osmanlı tarafında geçse ccc satış rakamlarından sonra bir sonraki oyun çanakkaleyi konu alır taam işte bizim milletin zayıf noktasını keşfedecekler bu oyunla, oyun satılmayan memleket flagship market olacak yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Abi olması lazım zaten. Kendimiz beceremiyoruz bari yabancılar yapsın Türkiye ile alakalı başarılı yapıtlar her dalda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Suark said: yoo taraflardan bırı o olcak işte AS AS AS BAYRAKLARI AS Karda savasıcaz mesela kafkas cephesınde, donarak olmedıgın alternatıf bı kasfkas cephesi düşün misal Osmanlı vs rus olucak bu sonra osmanlı vs eng olan çöl savaşları var balkanlarda savaş var üfff valla baya güzel oyun olacak bu . HYPE TRAIN Özellikle çanakkale gibi kıyı vs deniz olanlar baya eğlenceli olacak gibi. Uçaklar patates diye biliyorum o dönemde, yani en azından osmanlıda yok uçak falan anca gözcü mözcü var. Ha oyunda eklerler belki ratatatat diye tararız. Bol bol top, artilleri ve makinalı ateşi olacak. Hatta makinalı en op şey olmalı oyunda, bakalım siper savaşına zorlayacaklarmı Helinin olmaması kötü tabi Gemi savaşları baya güzel olacak, http://www.ataturkhakkinda.com/wp-content/uploads/2015/03/12.jpg Osmanlı da uçak var diye biliyorum ben hatta Çanakkalede de kullanılmıştı yanılmıyorsam. Gerçi Çanakkale de kullanılan uçakları yanılmıyorsam Almanlar idare ediyordu da Araplara karşı kullanılmıştı onu biliyorum. Alternatif tarih dediğimiz işte WW1 cephelerinde geçecek ama modern savaş gibi olacak tahminen. Siper savaşı olmayacak işte herkesin random takıldığı mekan olacak vs... gibi. Tarihin akışı da bu tip oyunlarda önemli değil ki. 1942 de Omaha Beach'te Almanlar ile savunma yapıp, yenilmeyince akış çok mu değişiyordu sdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Bundan sonraki bf 2 türkçe olarak çıkar zaten öyle bir reklam kampanyası olursa fm gibi inanılmaz satışlar görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=l20il6AHlWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 khalad said: Bundan sonraki bf 2 türkçe olarak çıkar zaten öyle bir reklam kampanyası olursa fm gibi inanılmaz satışlar görür. 80€ ya babayı görür anca. ben yine de gelibolunun aynı normandiya gibi dizayn edileceğini düşünüyorum. savunma tarzı bişi olur osmanlı açısından. bizdeki uçak handmade ve sadece scout olarak kullanılıyo, air superiority değil yani. hazır uçağa girmişken vecihinin de hikayesini okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 vecihi hurkus adamdir. neler cektirmisler lan adama, gozlerim dolduydu okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Esh said: khalad said: Bundan sonraki bf 2 türkçe olarak çıkar zaten öyle bir reklam kampanyası olursa fm gibi inanılmaz satışlar görür. 80€ ya babayı görür anca. ben yine de gelibolunun aynı normandiya gibi dizayn edileceğini düşünüyorum. savunma tarzı bişi olur osmanlı açısından. bizdeki uçak handmade ve sadece scout olarak kullanılıyo, air superiority değil yani. hazır uçağa girmişken vecihinin de hikayesini okuyun Aynen sonuçta savaşın en önemli cephelerinden birisi normandiya gibi olabilir. Uçak olarak o sıra var bir iki tane sanırım sadece scout olarak değil ama koyarlar mı bilmem. Bizim olayımız süngü kullanmak ve topları efektif olarak kullanmak üzerinde kurulacaktır. Süngü savaşları filan olursa efsane olur ayrıca. Ortadoğu savaşlarınında zevkli olacağını düşünüyorum sonuçta orada İngiliz-Osmanlı-Alman-Fransız kapışması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 evet scout olması lazım sadece ıste eng tarafı cıkarma yapar bızım tarafta savunma olur phase phase olur bıde gemı fazı cıkarma fazı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Bu arada bizimde çıkartma yapacağımız cephelerin olması lazım mesela 2 tane süveyş kanalı harekatı var Osmanlı'nın en basit olarak. Ayrıca Kafkasya cephesi var ciddi başarıların elde edildiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Cuce said: ben sey istiyorum. oyun calıssın bide birini vurunca vuralım. devamında allahın izliyle yaparlar 5-10 yıla sdfhjsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 haha trailerdaki atlılar kesin osmanlı :D https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Bundesarchiv_Bild_146-1970-073-17%2C_T%C3%BCrkische_Kavallerie_s%C3%BCdlich_von_Jerusalem.jpg bu arada osmanlıda da varmış 2-3 uçak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bunlar yemen'deki birliklerdir kesin agnksdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 http://i.imgur.com/iZN1vse.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 sadece bızde yokkı TEEEE 1939 da bıle polonyalılarda atlılar var ya KillJoy said: haha trailerdaki atlılar kesin osmanlı :D https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a7/Bundesarchiv_Bild_146-1970-073-17%2C_T%C3%BCrkische_Kavallerie_s%C3%BCdlich_von_Jerusalem.jpg bu arada osmanlıda da varmış 2-3 uçak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ASASAASASA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 yalnız birinci dünya savaşında atlılar tüm devletlerde aktif askeri unsurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 khalad said: Bundan sonraki bf 2 türkçe olarak çıkar zaten öyle bir reklam kampanyası olursa fm gibi inanılmaz satışlar görür. Bu oyun türkçe çıkacak zaten. Osmanlı campaigni filan kesin olur. Ww1 direk bize karşı çıkıyor zaten. Bizim olmamamız imkansız. Olmazsak ayıp asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 tamam biz varız tamam TAMAM LAN TAMAM. yA TAMAM VARIZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ben olsam tukrlere gıcıklık olsun diye osmanlıyı oynatmam heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 IRÇINI SATIP OSMANLI HARİCİ FACTION OYNAMAK YOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 balkona bayrak asan adam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar