bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 hayır ağız rahatlığıyla küfürde edemiyoruz. NEREDEN VURDU OÇ diyemiyorsun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 akşam bakarım gördüğüm gibi joinlerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ben öldüğüm herkese hile diyorum mesela, bizdense anlamsız oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 abi mantikli olan ayni server a girip sonrasinda ayni takimlara gecmeye calismak :P Sonrasinda total dominasyon iste. ayni voipde farkli takimlara gectik dun, cok tatli olmuyor :) Dun de War Pigeon modu oynadik: https://www.twitch.tv/sereglin/v/96942189 eglenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 dreagloth said: -Deno- said: dreagloth said: lan tamam alıcaz susun alalım mı hadi aldım gitti. iniyor, gece akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 progamer said: ahahahaah lan hadi erkekler bekleniyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Abi girmiyor mu şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 erkekler takımından korktular serverları kapattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 arkadaş listesinden join server vs gibi bir seçenek yok mu oyunda? bi katılamadım arkadaşın yanına. anca şu no'lu server'a gireceğiz diyip anlaşarak girebiliyoruz. ben mi bulamadım nasıl olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 df said: arkadaş listesinden join server vs gibi bir seçenek yok mu oyunda? bi katılamadım arkadaşın yanına. anca şu no'lu server'a gireceğiz diyip anlaşarak girebiliyoruz. ben mi bulamadım nasıl olduğunu? Oyuna başlamadan ana ekranda Sağ altta 5 kutucuk var. İlk kutuda sen varsın. İkinci boş olana tıkla Arkadaşı grubuna davet et Sen lidersin Bir sunucuya gir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ilk onu denemiştik olmamıştı ama lider değil de 2.kutudaki arkadaş girmiş olabilir dikkat etmemiştik. sonra da olmuyo diye denemedik daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Yine serverları ağlattığımız bir akşam oldu. Üzdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Directx hatalarından gına geldi ^_- birkaç farklı hata veriyo, bir sürü çözüm buldum hiçbiri işe yaramadı :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 sonunda loading e quit koymuslar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 üç madalya ve üstü patiler eqLesin originID: kinetica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Şu oyuna platoon niye koymuyorlar anlamıyorum. 64 kişilik haritalar yapıyorsun, ulan aklına gelmiyor mu insanlar 5 kişiden fazla grup kurmak isteyeceği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 İki tane 4 kişilik grup yapıp değiştirerek spawn olamıyor musunuz, yok mu squad interface'i oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 serverlar patlak ben dün akşam yine giremedim. "go online" çıkıyor onlinemamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 SRC sınıfı tank ehliyetim var. heavy tank landship vs baya frag alırsınız ideal manevralarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 gece akıyoruz, dün geç geldim sabaha karşı bir oyun attım onun da sonunda server gitti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 online services ı düzeltmezse basacaklar ofisi yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 en ucuz şu an nerede bu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 captain_logarr ekleyin benide loo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar