sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Nerden aldınız oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Hahahah, helikopter olayına üzgünüm harbiden. Uzun yıllar helikopter görmeyiz artık herhalde. Origin'den alırsam erken girme olayı var ama öyle yapmayacağım sanırım, durmaplay'de fiyat iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Bence 10 tl daha ver cdkeys.comdan ya da g2a dan falan al. Durmaplay ne ya. Hic guven vermedi varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 onlarda sakat abi, aynı mantıkla çalışıyorlar zaten. doğrusu g2a da shield kullanırsan en azından paran içeride kalmıyor, durmaplay üzerine yatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Dün FB'de şöyle bir resim gördüm, infiale yürüdü post, http://i.hizliresim.com/oE5bVq.jpg 18 Eylül tarihli ama 528 tl nedir, nasıl bir fiyattır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 total fail üstüne tl amblemi de başa konuyo zaten. €200 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 ahaha 500tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 VEYA BU ÖZEL TEKLİF İLE BÜYÜK TASARRUF EDİN. 478 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 hayır kolektırs edişınsa ve AT veriyolarsa verelim o parayı da bu nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 olm bad company 2'yi 60'a almıştık lan zamanında kutulu çıktığında dnr'lardan falan. teeeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Demin origin den preorder yaptım, yapmadan önce origin acces varsa 13'ünde oynamaya başlarsın diyordu. Yaptıktan sonra 14'ünde preload yapabilirsin diyor. Origin üçkaat mı yapmaya başladı ben mi anlamadım bu işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 konsolun yari fiyatina oyun satiliyor canim ulkem <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?time_continue=111&v=uU73w3HVTaM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 belki helikopter yok ama güvercin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Dün bir kaç saat oynadım. Campaign Prologue'u çok iyi. Multiplayer'da çok keyifli, BF4'ü son zamanlarda oynayamaz olmuştum ben nedense, eski görünüyordu falan. Burda silahlar daha "tok", grafikler efsane. Yani sırf bir maç içinde öyle keyifli anlar yaşadım ki, muhtemelen birazdan origin üzerinden Ultimate'ı alacağım. Multiplayer maçta bir çok singleplayer deneyimini ayrı ayrı yaşadım resmen. Bir anda Saving Private Ryan'dan bir sahne, bir anda Band of Brothers'dan bir sahne falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 standart bile 60 yuro ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 60 çok. Overwatch bile 60dı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 standart alıp sonra mı ut almak lazım ? uk psn'de 54 euro standart ut 110 euro sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 durma playden alacagim basima bisey gelmeyecekse daha once kullanmis olan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 nasıl oynuyorsunuz ya bu kadar erken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 bu arada. ben originde SADECE VPN İLE İP DEĞİŞTİREREK. cookie bile silmeden 60€ yerine 60$ vererek aldım. deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 mafia 3 ve forza horizon port faciasından sonra iyi geldi bf. az önce single ve multi oynadım. baya stabil oyun. fps'te çok dalgalanma olmuyor. olduğu kadarı da stuttering vs yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 nasıl oynuyosunus? mega enlister ultimate origin access ötesi edition falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Önemli olan işlevi .. http://www.pcgamer.com/battlefield-1-features-one-of-the-smallest-guns-in-the-history-of-guns/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 origin access ile 10 saat trial oluyor çoğu oyun için. bunu da koymuşlar dün başladı. alman da gerekmiyor oyunu. henüz almadım ben. 2 singleplayer bölümü ve 5 map ile multiplayer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar