cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 aboooo said: Haa elime cok fazla miktarda 'açan adam' olma sansıda geldi..ve ben lanet olsunlar cekerek bunları uzaklastırdım(ki tanıdıgım hic bir arkadas eline gecen bu sansı kacırmaz burda bu yazıyı okuyanlarda dahil)..yani hic bir kızın günahına girmedim..cunku bir kızın kadın olduktan sonraki gözündeki ışıgın nasıl söndügünü..nasıl cocukluktan ve masumluktan uzaklastıgını gördüm ve biliyorum..yıllarca bu islemi gecirmis kız arkadasların ne gibi evrelerden gectigini kac sevgili degistirdigini nasıl kaybolup gittiginide biliyorum(herkes kaybolcak demek degildir bu). Ben bu konuyu okumuştum da bu ikinci mesajı görmemişim yahu Bu nasıl bir hastalıklı zihniyet la Edit: Kız bakire olması gerekir çünkü eşşeğnzkinden dolayı diyen cahil kesiminden daha kötüymüş lan asdafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 @Dragonutopia içeriği Kafaya bakar mısın ya hjasdgj bir de kaç paragraf "aslında ben de sizden biriyim" temalı içerik var. Küçük dağları bu arkadaşlar yaratıyor hep işte, tehlikeli egolar. Dağılın ve arkadaşın önünde bakirelerinizi kurban edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 dragon utopya bir süredir atalete düşen listeyi canlandıracaktır. adam hem hasta hem de ego tavan. "açan adam" sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 o zaman bir güncelleyim ; T01 : Personal Epic Fail Threads (26) T02 : Pati Heritage Threads (11) T03 : Pati Wall of Shame (2) T04 : Pati Personal Drama Threads (5) Unlisted : (10) olmak üzere toplamda 54 başlık var. son güncelleme 8 mayıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 bir tane forum dışından bir adam gelip mayhemi soruyordu, parasını mı telefonu mu ne alamamış. Öyle bir topik var mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 vardı ama bulamadım. kaldırmışlar mı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 hahaha şey geldi aklıma GERGE dikkat https://forum.paticik.com/read.php?10,7330559,7330559 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 @grego banlist'teki raistlinthewiz benim eski nick, ozel mesajdan kufretmekten banlandıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Xenus said: hahaha şey geldi aklıma GERGE dikkat https://forum.paticik.com/read.php?10,7330559,7330559 şunu bi daha okudum, süperdi ya hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 lan o çizgi roman olayı çok iyidi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 bi de mutlu sonla bitiyo. spoilerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 ajhdsgfasdadadk trollse bile cogiyimis la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 bombilo said: @grego banlist'teki raistlinthewiz benim eski nick, ozel mesajdan kufretmekten banlandıydım. tamamdır ekliyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 gülme garantili video sahibi strikes back https://twitter.com/MntrAdam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Grego said: gülme garantili video sahibi strikes back https://twitter.com/MntrAdam :( Check out @MntrAdam's Tweet: https://twitter.com/MntrAdam/status/732489619741114368?s=09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 hortlatmayacaktım ama kanım çekildi ; Mantar Adam @MntrAdam May 9 #komik #istek #mizah Kobe Bryant'ı lütfen banka kobi reklamlarında oynatmayın. Adam emekli oldu dokunmayın ona uyusun o. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Olm yapmayın şöyle içimiz eziliyor Of dişlerim kamaştı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Öff bu nedir ya, hayırlı cumalar mesajı falan atmış, melisandre'ye "çok seksiyim, ölüyü diriltirim - gasilci melisandre" yazmış. Olm bi insan nasıl hiçbir şey öğrenemez lan, cringe'den için ezildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 asagilarda bi dicaprio var konusma balonlu. tadim kacti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Grego said: gülme garantili video sahibi strikes back https://twitter.com/MntrAdam üşenmedim baştan sona okudum (çok da yok gerçi), sadece 1 taneye sırıttım, o da bu: Kadına 6 kez Aslı Hanım diye hitap ettikten sonra üşenip 'Aslanım' demek zorunda kaldım. Siz de yapın anlaşılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 adam fantezi romanlarında okuduğumuz lanetli karakterler gibi. yeteneksiz olduğu bir şeyi yapmaya dış bir güç tarafından zorlanıyor adeta. gözlemlemek bile acı verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Adamın 1000 tane takipçisi var, hiçbir tweetini beğenen olmamış. Bu da ısrarla devam etmiş. Espirileri anlamıyorlar filan diye düşünüyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bütün eleştirilere kulak tıkayıp burnunun dikine gitmesi çok acıklı be. sıkıldıkça açıyorum ama, cringemax oluyor hemen. hayatta çok daha başarısız insanları görüp rahatlıyorum. bir bu bir de palandöken tv ingilizcesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 bende tam teri oluyo ya. tadim kaciyo. bu adamlar ne yapiyolar, niye boyleler, bi tane karsisina oturup olm siz ne yapiyosunuz boyle, yapmayin etmeyin diye dogru duzgun anlatacak arkadaslari da mi yok diye dusunup uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar