Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 http://goo.gl/J9FThf Bir arkadaşımın çalışması için veri gerek. 5-10 dakika sürüyor. Doldurabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 hayır' a bastım, umarım yeterince yardımcı olmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Güzelmiş, umarım tüm taraflardan dolduran olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Zikko said: hayır' a bastım, umarım yeterince yardımcı olmuşumdur. AHUSADHUASDHUASDUHAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ghosterynin blockladığı siteye girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ben yaptım gerge, arkadaşın sonuçları paylaşmalı yalnız. Söyler misin beni mail liste filan alsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Done. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 RamsesII said: ben yaptım gerge, arkadaşın sonuçları paylaşmalı yalnız. Söyler misin beni mail liste filan alsın? Başka kapıya ramses bağyanla çoktan iletişime geçtim. Şu an seviyeli bir birlikteliğe yelken açtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 yabdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Yaptım bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 bazi sorulari anlamadim ben, bilimadaminin yarataciliga guvenmesi ne demek yada internet temelde iyidir derken o temel ne kadarlik bir kisim veya amac? benim ukalaligim mi boyle seylere takilmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 1-2 soru tekrar ediyor gibiydi ama genel olarak iyi bir anket olmuş biraz uzun olsa da, çıkacak sonuçları merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 bu tip anketlerde özellikle 1-2 nerdeyse aynı soru koyuyolar diye biliyorum ya da sorular bazen tekrarlar. bir nevi reliability check gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 son zamanlarda doldurduğum en iyi hazırlanmış anketlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Harika konu, süper anket (tu) Sonuçlar yayınlanacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 anketi oldukça beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Sonuclar bir dergide yayinlanir bittiginde, ne kadar surer bilmiyorum ama. Bittiginde veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Yaparken tercihlerimden çok ortalamayı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Doldurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 batman çıktım =) https://writingiseasier.files.wordpress.com/2011/07/batman-alignment-chart.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Bu ankete zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Yanıtınız kaydedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Done! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar