dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 yukarida dediklerini ayni anda yapabildigin bir mecra var mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 glo hd aliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 alt çizip not alma var. grafik tarzı gösterimler iyi baya ama fotoğraflar, alet renk göstermediği için eh. ama çözünürlük iyü baya anlıyosunuz. pdf okunuyor ama biraz inanman lazım. tablet performansı yok bu ekran teknolojisinde. buna jailbreak tarzı bişeyler yapıp pdf performansını artıran varmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 peki pdf i hangi formata çevirebiliriz kasılmdan okutması için? 950 sayfalık 36 mb bi pdf var mesela. epuba çevirmeye çalıştım hem calibre hemde online converterlar hata verdi. rtf formatına çevirdim. boyut yine 36 mb. browserda baktım aynı bi değişiklik yok. rtf formatında kasmadan okutur mu? başka hangi formata çevirebilirim kasmaması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 ocr larda dene..abbyy mesela.. ama bayagi bir hata duzeltme ile ugrasman gerekebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 https://epubyapalim.wordpress.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 abbyy finereader 10. versiyonunda olur mu acaba anlattıkları. 12. versiyon 350 mb, kota dolar diye 10. versiyonu indirdim. pdf 40 dakikadır açılacak. adding the image to the document kısmı uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 İlla da .pdf okuyacağım diyorsan Kobo alma sen, git tablet al. Olmayacak işe amin diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 ya ne diyon gerge ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 dogru demis gerge okudugun pdf'ler resimli vs. ise kobo fln almayin tablet alin. gunes altinda reader gibi rahat kullanamazsiniz ama reader pdf'i duzgun 'render' edemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 son bir iki mesajdır pdf i nasıl düzgün şekilde epub yada kastırmayacak başka formatlara çevirebiliriz onu konuşuyoruz. epub olsa kitapların alıyım temiz temiz kullanırım ama yok. arkadaşta link verdi işte düzgün şekilde pdf to epub yapmanın adımları ince ayarları felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Calismiyor onlar, donmuyor duzgun sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 otomatik çevirme değilde, oturup uğraşıp düzenleme işlemi. mesela o dediğim 950 sayfalık kitap için daha önce indirdiğim foruma tekrar baktım epub versiyonuda varmıydı diye. birisi sonradan uğraşmış kitabı iki cilde bölüp pdf ten mobi formatında düzenlemiş mesela. indirdim gayet düzegün temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Ben bu aleti DR'da kurcaladım birazda gayet kötü geldi Kindle'dan sonra, hatta silkeleseler para vermem diyordum. Neyi var şimdi bunun ekstra ya? Kindle'dan da daha pahalıya gömüyor bir de DR da, İst Bilişimden Kindle alırım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Glo HD, Paperwhite'tan 40TL daha ucuz. Nerede gommusler? Daha ustun bir alet. Dokunmatik daha iyi. Tipografi daha iyi. Format destegi daha iyi. Kitapcisi daha iyi. Ekran daha iyi. Aura H2O'ya bakmissin sen, o kotu model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 said: Koreader was originally created as an improvement over the e-readers poor PDF performance. A number of users find it to be much better than Kobo's stock software, for reading PDF documents. http://www.epubor.com/how-to-install-and-use-koreader-on-kindle.html bu nasıldır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Denedim onu. PDF acmadim ama .epub icin cok daha kotuydu. Kobo'daki Adobe'un kendi epub okuyucusu, o cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Ipad mini var D&r dan 1k tl crkim var gidip alayim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 yorumlara baktım pdf okumak daha dayanılabilir diyor mesela taa 2013 teki yorumlarda. soruyum bakıyım şimdiki yorumları nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 pdf e neden zorluk çıkardığı da anlaşıldı said: Amazon and Kobo are not in the business of selling devices, they are in the business of selling books on their devices. PDF format is not part of their plans. However, koreader(free-unix based) and some other attempts (like running android on the kobo(I have not tested it yet) where you could install a pdf reader) help this issue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 İyi ki hype'a gelip almamışım zamanında. Gittim dr'da baktım koboya da kitapla uzaktan yakından alakası yokmuş be ya. Ben de sanıyodum ki gözüne bildiğin metisin baskısı gibi görüncek, sayfayı parmağını nenlendirerek çevirme ihtiyacı hissediceksin falan Calibre ve kindleda da aynısını hissetmiştim de kobo bu kadar övülünce belki o farklıdır diyodum. Yok aga, uzun vadede göz yormuyodur muhtemelen tablet gibi o tamam da mürekkebi hiç baskı kalitesinde değilmiş, ben kitaba devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 @Drall sonraki versiyonlarda ekran camını kağıt dokusu gibi pütürlü yapma planları varmış o zaman alırsın. veriyorum ben siparişi şu video ve yorum pdf konusundaki çekincelerimi yenmeme ve kararımı vermeme yetti http://www.youtube.com/watch?v=6Cxo-DpVoVA&app=desktop said: the issues you are having with the kobo and the pdf are related to the way the software deals with PDF's. I had the same issues until I found the koreader. Koreader reflows the pdf's allowing you to treat the texts in PDFs as text, which is not happening with the native kobo software. http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=216960 That page may not hold the latest install or builds but you will find your way through to them. Important thing is during install to open the png image. I was disapointed with the kobo and the pdf's until I found the koreader. With it you can add notes to pdf's, highlights, change the fonts size page layout and orientation and obviously turn pages. Hope it helps :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Koreader'i yukle pdf icin ama haberin olsun, epub ile berbat o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 @mal o çıkınca bi daha gidip bakiyim bakalım. Bi de glo hd var mı dr'da ona bakmamışım sanırım, onu gidip deniyim bi beş on dakka bakalım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 sdf yok abi öyle pütürlü ekran felan. şaka yaptım ben sana. yani gerçek kağıdın birebir aynısı olmaz tabi onu demek istedim. göz sağlığı, biraz kitapsı görüntü, zırt pırt şarj etmek zorunda olmaman, milyonlarca sayfayı ceket cebinde taşımak felan alınır yapıyor e-readerları. glo hd ile diğer modeller aynı ekranı kullanıyor. bence bi daha dene gerge çünkü çıktığından beri geliştiriyolar koreaderı belki düzeltmişlerdir epub olayını. birde şey diyordu kitaba basılı tutup çıkan menüden orjinal readerla oku diye bi seçenek eklemişler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar