Bright Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Flassh said: yoo değil adam aptal streamer moron direk ya, aptal olabilecek kadar zeki değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 adam çevresindekilere açılmayı düşünmüş ve çevresinden "derdini sikeyim" gibi tepki görmüşse bence bencillik değil ya intihar. çoğunlukla böyle oluyor zaten. ikinci kişi intihar eden kişinin derdini küçümsüyor. streamerin ağır tepki vermesinin nedeni sanırım bi yakınını intihardan kaybetmiş olması. yoksa ben de anlam veremedim. ya da dediğim gibi etrafındakilere karşı derdini sikeyim modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 streamer'ın dediği şey aslında teorik olarak doğru ama gidip de bunu sana donation yapan ve öyle mesaj yapan birine öle sert dille söylersen, internet ağzına sıçar. zira sıçmışlar ağzına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 kesin türklük vardır kanında ya çomarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Cuce said: -Deno- said: çünkü Allah'ın verdiği canı yalnızca Allah alır işte bu yüzden smite'a allah ne zaman gelcek ya. gelsede hep kazansak. Studio havaya ucsun istiyosun bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Streamer'ın dediği hiçbir şey doğru değil, akıl hastalıkları da normal hastalıklar kadar tehlikeli, aksini iddia eden de cahil ve çomardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 "O kadar sert konusayim ki insanlar hakli oldugumu dusunsun" kafasiyla gereksiz sert cikmis iste hiyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Bright said: Streamer'ın dediği hiçbir şey doğru değil, akıl hastalıkları da normal hastalıklar kadar tehlikeli, aksini iddia eden de cahil ve çomardır. Nasıl dinledin bilmiyorum da, intihar bencil bişi diyor, ki haklı geride kalan sevdikleri için... Dünyada herkes sorunlar yaşıyor diyor, bu sorunları çözmek için arkadaşlarınız, aileniz, terapistler var diyor. Bu da doğru. Ben senin depresyondan kurtulmanı sağlamadım. Sen kurtulmak istedin ve kurtuldun, sen sandığından güçlüsün diyor. E yine doğru. Ama işte üslup yanlış. Hele ki sana donation veren ve öle bi mesaj yazan birine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ağır hastalığa ötenazi değilse intihar her şekilde yanlış, saygı duyulacak birşey yok depresyon kendini koruma içgüdüsüne ağır bastı diye. kendine de, kalan yakınına da yazık denir ancak. videoyu izlemedim de ağır konuşmanın anlamı yok bir yabancı tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 toggie said: intihar etmeyi kafaya koyan bir insan kendi derdinden kurtulmaktan baska bir sey dusunmuyor/dusunemiyor iste, buna da bencillik diyoruz biz. tdk da yardımcı olmamıs ama daha acık nasıl belirtilebilir bilemedim. belirtemezsin çünkü uymuyor hiçbir türlü. mesela ahmedinejadın hikayesindeki adam bencillik yapacak olsa önce gider bunu o komutana nasıl ödetirimin hesabına düşer; yemeden içmeden kesilmez. insanlar zerre kadar kendini düşünemeyecek veya kendinden bile tiksinecek duruma gelip intihar noktasına geliyor ama siz her şeye tek taraflı bakıp buna bencillik diyorsunuz. safsatanın dik âlâsı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Sam said: ağır hastalığa ötenazi değilse intihar her şekilde yanlış, saygı duyulacak birşey yok depresyon kendini koruma içgüdüsüne ağır bastı diye. kendine de, kalan yakınına da yazık denir ancak. videoyu izlemedim de ağır konuşmanın anlamı yok bir yabancı tarafından. bir insanın kendi hayatına son vermesi gayet saygı duyulacak bir şey. doğru mu, yanlış mı, gerekli mi, gereksiz mi tartışılır orası apayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 iyi de bencilliğin tanımı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 streamer fazla ağır girmiş yoksa dedikleri kişiden bağımsız sadece intihar için söylendiğinde gayet doğru. ama tabi kişinin psikolojik bir hastalığı olduğu durumda arguimınt iz invalid oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 neden saygı duyulacak birşey olsun? ailesine hayat sigortası ödensin diye mi yapmış yani nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 hıhım ondan yapmış evet. mebla olarak kaç k'dan itibaren saygı duyuyorsun peki, ne kadardan aşağısı kurtarmıyor mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 adam ölmek istiyor, öluyor. geride kalanlara bok yemek düşer yanlıs manlıs, saygı duy duyma kime ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 hani ailen falan değilse milletin intiharını dert edinenleri de anlamıyorum. internette çok tip var böyle intihar edenin yada edicek olanın arkadsından atıp tutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 neden saygı duyalım sen onu anlatsaydın kinjo. :) arkasından sayıp sövmek de saçma aynı şekilde, hele hele yabancı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ne demek neden saygı duyalım ya? insanın kendi hayatı ve kendi kararı. bir insanın cinsel tercihine nasıl saygı duyuyorsan buna da öyle saygı duyacaksın işte çok zor bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 tamamen alakasız cinsel tercihle. insanın kendi hayatını kötü yönde etkileyen tonla yanlış karar var, hiçbirine de saygı duymak zorunda değiliz. intihar, alkolizm, esrarkeşlik, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ardında coluk cocuk bırakan adam intihar ederken saygı duymuyor da, ben niye ona saygı duyayım anlamadım. herkesin kendi kendine alabildigi karara saygı duyulur diye bir gercek de yok yani, uydurmussun. cinsel tercihe saygı duyulur evet ama gelip seni duduklemek isterse saygı falan diyip gotunu donmezsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 alkol yanlis bir karar degil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 alkol =/= alkolizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Sam said: tamamen alakasız cinsel tercihle. insanın kendi hayatını kötü yönde etkileyen tonla yanlış karar var, hiçbirine de saygı duymak zorunda değiliz. intihar, alkolizm, esrarkeşlik, vs. senin saydıklarının hiç alakası yok. alkol ve uyuşturucu ile çevredekilerin de zarar görme durumu var. adam intihar ederken yanında seni de götürmüyor ama. cinsel tercihle bu noktada gayet ortak bi tarafı var. sadece kendini ilgilendiriyor, sen de saygı duymak durumundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 hayatta bir başına değilsen sadece seni ilgilendirmiyor. hayatta bir başınaysan, alkol ve uyuşturucu da etkilemiyor etrafı zaten satın alabilmek için hırsızlık filan yapmıyorsan. her şekilde birey olarak da kendi hayatına objektif şekilde zarar veren bir aktiviteye saygı duymayı gerektiren bir durum yok. cinsel tercih derken de hayatını veya başkasınınkini objektif bir şekilde olumsuz şekilde etkilemediği durumlarda saygı duyuyoruz zaten. ona da saygı duymuyoruz olumsuz etkileyen bir çeşitse pedofili gibi. hata dini tercihi de buna ekleyeyim ki saygının zarar vermeme esasına bağlı olduğu görülsün: kendini aletlerle dövüp yaralayanlara, çarmıha gerdirenlere de saygı duymuyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar