neutrino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Ban+Kilit pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: GERÇEK ELİTLİK BU DEĞİL!! esteban, monocle'ım nerde? http://www.alanknox.net/wp-content/uploads/2012/05/elitist.jpg sen de kendi çapında birşey yapıyorsun ama yok sen de dikkat çekemiyorsun. En güçlünüz bıngıldak burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 adam önce videoyu koyarken gülüp gülmeyeceğimize karar vermiş sonra eleştiri yapacakların uslubuna karar vermiş. bunun bir üstü şişman mini etek giyen kadın özgüveni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Kudretliadam said: bingildak said: şöyle düşün, başlıkta gelenler gülme garantili en azından. kendi yaptığın video güldürmese bile yanıt olarak gelen yorumlar güldürüyor. monitorün taş düşürmesi baya komikti mesela. ehu ehu ehue heu Abicim sen monitörün taş düşürmesine gülüyorsun da elii kez intenertte duyduğun gördüğün versiyon değiştirmiş kalıplaşmış bir kelime ? Sen bunu ilk kez mi duydun ? E burası elitti hani ? Burdakiler herşeye gülmez idi ? Ultraydı burası ? Abiiii neyse ben artık post yazmıycam komik olması için orijinal olması gerekmiyor. seninki orijinal işte, komik mi? değil. demek ki orijinallik komiklik getirmiyormuş. yeri geldiğinde kullanılırsa 128339 kere duysan da komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 stand up yapmaya kalksa, seyircilerden biri bu ne lan dese inip kavga edecek gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Kudretliadam said: BabacumMostors said: bla bla Onu hazırlayan ve paylaşan arkadaşım yazdı (youtubedeki). pardon kuzenin değil arkadaşınmış Kudretliadam said: Komik videolar ve özgün stand uplar içeren Mantar Adam Youtube kanalının 40 saniyelik komik videolarından biri bunu da aynı arkadaşın yazdı galiba ne arkadaşmış ya insanı resmen rezil ediyor kardeş, senin metinleri de aynı arkadaşın yazıyorsa vay haline, sen git arkadaşın gelsin o zaman onu eleştirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: GERÇEK ELİTLİK BU DEĞİL!! esteban, monocle'ım nerde? http://www.alanknox.net/wp-content/uploads/2012/05/elitist.jpg http://assets.itsnicethat.com/system/files/022015/54e200845c3e3c2ce7001f76/images_slice_large/NewYorker-90th-INT-2.jpg bu var artık onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bi de eklemeden geçemeyeceğim bir eleştiri ile karşılaşınca ''cok biliyorsan daha iyisini yap'' kafası azalarak bitsin. tişikkirler iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ahahah oyuncak sigara iciyor yarıldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Cuce said: her sakayı uzata uzata şişirmişsin, zaten uzattığın yetmemeiş bide espriyi acıklıyarak dahda uzatmıssın. enerjide sıfır. timing zaten yok. ritim yok, asıl espriye uzaklasıp geri dönüyosun uzaklasıp geri dönüyosun. punchline zaten yok. o ilk kazada e noldu? noldu neydi şaka neydi asıl vurgulamak istediğin mevzu neydi, yok hiçbişi yok. surda bu işi yapmaya heveslenmemiş sadece bişiler izlemiş insanlardan daha az bilgin var konuyla ilgili cok belli bu. dahada bıkbık ediyosun. az git arastır işin bilimini ilimini tekniklerini geleneklerini öğren. senden once bu işi yapmıs dev insanlar var, az bi bak omuzlarına cıkarsın belki, bileklerinde debelenmektense. Yahu ne bık bıkı . Ben stand uplar iyi değil sadece şu videoya bakın isterseniz diğerlerine de bakın dedim arkadaş bu ne ya ? Bilgili gözükmek için ingilizce terim kullanan adam bak hala daha aynı diğerleri gibi sürü psikolojisine gidiyorsun ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 mini etek olsa iyi, yoga pants giymiş daha iyisini yaptıysan göster diyor AHAHAHAHA bold yapınca daha çok okutuyorum galiba tribi de cabası applev0dka said: adam önce videoyu koyarken gülüp gülmeyeceğimize karar vermiş sonra eleştiri yapacakların uslubuna karar vermiş. bunun bir üstü şişman mini etek giyen kadın özgüveni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 dostum butun postlarin birbiri icinde celisiyor, azcik sakinles cevap verme sonra bir daha dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Cuce said: BabacumMostors said: GERÇEK ELİTLİK BU DEĞİL!! esteban, monocle'ım nerde? http://www.alanknox.net/wp-content/uploads/2012/05/elitist.jpg http://assets.itsnicethat.com/system/files/022015/54e200845c3e3c2ce7001f76/images_slice_large/NewYorker-90th-INT-2.jpg bu var artık onun yerine ban o güncelleme henüz gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: Kudretliadam said: BabacumMostors said: bla bla Onu hazırlayan ve paylaşan arkadaşım yazdı (youtubedeki). pardon kuzenin değil arkadaşınmış Kudretliadam said: Komik videolar ve özgün stand uplar içeren Mantar Adam Youtube kanalının 40 saniyelik komik videolarından biri bunu da aynı arkadaşın yazdı galiba ne arkadaşmış ya insanı resmen rezil ediyor kardeş, senin metinleri de aynı arkadaşın yazıyorsa vay haline, sen git arkadaşın gelsin o zaman onu eleştirelim Evet yazıları reklamları başlıkları o ayarlıyor. Ben texti oynuyorum. Daha kendi yazıp hazırlandığım text hazır değil dedim elli kez o yüzden az vurun dedim. Haliyle ben paylaştığımda youtube başlığı neyse o çıkıyor. Yalan söyleyecek halim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Zikko said: mini etek olsa iyi, yoga pants giymiş daha iyisini yaptıysan göster diyor AHAHAHAHA bold yapınca daha çok okutuyorum galiba tribi de cabası applev0dka said: adam önce videoyu koyarken gülüp gülmeyeceğimize karar vermiş sonra eleştiri yapacakların uslubuna karar vermiş. bunun bir üstü şişman mini etek giyen kadın özgüveni Hocam sen yiyeceğin lafı yemişsin kafan yarılmış beynin gitmiş .Paintballda elli yerden vurulup hala oyuna çaktırmadan devam etmeye çalışan adamlar gibisin. Senle zevkli olmuyor işte. Öldün sen sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ahan da cüceye de sataştı, adam eleştirilmek istemiyormuş meğersem olum beğenin lan yazıktır, kanalına da bir kaç iyi yorum yazalım bu kardeşimizin elinden tutalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Kudretliadam said: Cuce said: her sakayı uzata uzata şişirmişsin, zaten uzattığın yetmemeiş bide espriyi acıklıyarak dahda uzatmıssın. enerjide sıfır. timing zaten yok. ritim yok, asıl espriye uzaklasıp geri dönüyosun uzaklasıp geri dönüyosun. punchline zaten yok. o ilk kazada e noldu? noldu neydi şaka neydi asıl vurgulamak istediğin mevzu neydi, yok hiçbişi yok. surda bu işi yapmaya heveslenmemiş sadece bişiler izlemiş insanlardan daha az bilgin var konuyla ilgili cok belli bu. dahada bıkbık ediyosun. az git arastır işin bilimini ilimini tekniklerini geleneklerini öğren. senden once bu işi yapmıs dev insanlar var, az bi bak omuzlarına cıkarsın belki, bileklerinde debelenmektense. Yahu ne bık bıkı . Ben stand uplar iyi değil sadece şu videoya bakın isterseniz diğerlerine de bakın dedim arkadaş bu ne ya ? Bilgili gözükmek için ingilizce terim kullanan adam bak hala daha aynı diğerleri gibi sürü psikolojisine gidiyorsun ? :) zamanlama yok oldumu? benımle ilgili değilde yazdıklarımla ilgili konusucakmısın yoksa benım adım budur elimden gelende budur mu diyceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hıdır o hıdır, "adım hıdır, elimden gelen budur, kütüğüm burdur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 DAHA İYİSİNİ YAPTIN MI CÜCE? PAYLAŞTA GÜLELİM BİLADER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 "kütüğüm burdur" yok bu arada götümden attım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Güzel kardeşim oyuncakları seviştirip üstüne sigara yaratma mizahını zaten ülkede çok temsil eden var. Mahalle arasında arkadaşlara söyleyip "EAHUAEHUAEHAUEHAUEHAHU" diye gülebilirsiniz ya da izleyici kitleni ilkokul olarak belirlersen istediğini alabilirsin. Burada yapıcı eleştirilecek bir şey yok, insanların mizah anlayışlarının da olgunluğu vardır, birine sen "kardeş bu komik değil, yaşın kaç senin" diyerek bir yere varamayacağın gibi böyle bir mizah anlayışına sahip olarak da eleştiri ile pek geliştiremezsin kendini. Karakter meselesi bu. Senin mizah anlayışın tutuyor ama ülkede, o yüzden hedef kitleni doğru seçersen yürüme şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 BabacumMostors said: hıdır o hıdır, "adım hıdır, elimden gelen budur, kütüğüm burdur" standartları ben dusurmedim abi bana deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Arkadaşlar hitler için teşekkürler. Güzel polemiklerdi ama bu yorumları bana yapmayın :) Umarım anlamışsınızdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar