Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Sorieno said: Hindistan cevizli çikolata yenir mi ya allah kahretsin sizi. bounty'yle vuracaktım, golberin vurmuş. cocostar'a vurmuş (cocostar ne ya geçen sayfada bahsettiğim inferior ülker çakması lel) gerçi ama olsun. ha bu arada şikayet ettim, umarım bamlanırsın.
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ozellikle cok uluslu cikolatacilarin bir ara urununu yemistim sahaneydi bir zaman sonra tekrar alayim dedim tadi bozmuslar dediginiz urunlerinin cogunda ilk aldiginiz parti urunler avrupa fabrikasi urunu oluyor-polonya chech vs sonra o urunu tr fabrikasinda uretmeye basliyorlar gg..
Drall Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Tabiki de her türlü glukoz şuruplu dandik ürün karşısında tahin pekmezi savunanları
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 paramecium said: Selam, Ama tuzlu Lindt hoş oluyor :) Saygılar. oha çok merak ettim bu tuz ve tatlının beraber olayı süper olabiliyor mesela algida winnerda da var inceden bu olay hafif tuzlu fıstık karamel çikolata falan. tuzlu karpuz da denemiştim baya iyi olmuştu.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 acı biberli çikolata > all lindtte de var. yalnız türkiyede var mı bilmiyorum lindt bi gurme serisi yapmış. fiyatlar uçuk ama lezzetler sipastik.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Black-ice said: bu tuz ve tatlının beraber olayı süper olabiliyor http://reallyfunnystuff.net/wp-content/uploads/2014/06/reeses-peanut-butter-cups.jpg bu iğrenç tuzlu ve tatlı şeyi ye, anneme küfredersin, teşekkürler.
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 http://forum.donanimhaber.com/m_116094839/tm.htm Şurayı okuyorum sabahtan bu yana ve beynim yandı. 8 kart ile günde 16 bedava dondurma alanlar 17 kartla 51 dondyrma alanlar 200 dondurmayı bitirenler ve bakkala tanesi 1,5 tl ye satmaya çalışanlar
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Tuzlu tatlının bir arada sunulması fena olmuyor gerçekten. Mesela Caribou Coffee zincirlerinde Salted Vanilla Latte içtim geçen, harbi çok güzeldi. Ondan öncede Salted Hot Chocolate içmiştim o da çok iyiydi.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ginaly said: Black-ice said: bu tuz ve tatlının beraber olayı süper olabiliyor http://reallyfunnystuff.net/wp-content/uploads/2014/06/reeses-peanut-butter-cups.jpg bu iğrenç tuzlu ve tatlı şeyi ye, anneme küfredersin, teşekkürler. bi dakka nası yani? :D
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 serjuhan said: sabonis said: Valvyn said: lila pause çilekli ofc ve 3 tat başka tanımam of 3 tat ya. bi ara hergün 3-4 tane yiyordum bundan. 4 sene önce falan da görüp aldım ama bayadır görmüyorum, var mı hala? gerçi özellikle gidip aramadım ondan görmüyorumdur muhtemelen. Lila Pause efsaneydi gerçekten. 3 Tat da o zaman çok iyidi de ben de geçen görüp aldım hoşuma gitmedi. Bu ithal çikolatalar filan baya bir seviyeyi yükseltince demek ki eskisi gibi hoşuma gitmedi. O zamanlar malum yiyebildiğimiz en iyisiydi 3 tat vb. 3 TAT hala bizim okulda satılıyo 2 günde 1 alıp yiyorum. Bounty hindistan cevizli çikolatanın atasıdır.Öyle her yerde bulunmazdı ben çocukken bu sahil yolundan havalimanına giderkenki shellden her geçişte alırdırk meyveli soda da ilk orda vardı
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 fenn said: http://forum.donanimhaber.com/m_116094839/tm.htm Şurayı okuyorum sabahtan bu yana ve beynim yandı. 8 kart ile günde 16 bedava dondurma alanlar 17 kartla 51 dondyrma alanlar 200 dondurmayı bitirenler ve bakkala tanesi 1,5 tl ye satmaya çalışanlar +21 http://www.youtube.com/watch?v=c4NzSHtJvl4
Marty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Esh said: acı biberli çikolata > all lindtte de var. yalnız türkiyede var mı bilmiyorum lindt bi gurme serisi yapmış. fiyatlar uçuk ama lezzetler sipastik. ovuyor musun sovuyor musun, bu ne
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 önüme koysan komple paketi 5dk da yutarım çikolatanın ama dur bi çikolata alıp yiyeyim hissi gelmiyor hiç
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Esh said: övüyorum. şu seri Bu seri gerçekten çok iyi. Cookie ve karamellisini yemiştim.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Selam, Aşırı tatlı olan şeylerin yanında tuz güzel oluyor: karpuz+tuz(peynir) üzüm+peynir ayva+tuz baklava+sirkeli salata(güzel bir turşu da olabilir) ballı ekmek+tuzlu domates(ama yaz mahsulü olacak) tatlı yoğurt+tuz Veya ben iğrencim bilemiyorum! Saygılar.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 paramecium said: Selam, Aşırı tatlı olan şeylerin yanında tuz güzel oluyor: karpuz+tuz(peynir) üzüm+peynir ayva+tuz baklava+sirkeli salata(güzel bir turşu da olabilir) ballı ekmek+tuzlu domates(ama yaz mahsulü olacak) tatlı yoğurt+tuz Veya ben iğrencim bilemiyorum! Saygılar. Abi şuraya kadar çok iyi gidiyodunda baklava sirke ne be?
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ben tatlı üstüne tuzlu sonra az tatlı yiyip balance yapıyorum
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Köylü pazarından aldım organik diye fındık ezmesi. İçine şeker atmayacağız diye pekmez atmışlar iğrenç bi tadı olmuş tavsiye etmem.
Öne çıkan mesajlar