senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 bu filme gelene kadar oyunculari izlerken zevke gelebilecegin yuzlerce film var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Onlara da gittim. Sanane olm ben bu filmde de zevke gelmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Yarın 2.kez gidiyorum. Herhalde şu topic de 2.kez giden bitek ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 imax olsa 2.ye giderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Bende gidecem yarın 2. Kere imax. Nasıl olsa 7₺ Diye abuselarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Akhlaur said: Onlara da gittim. Sanane olm ben bu filmde de zevke gelmek istedim. https://pbs.twimg.com/profile_images/1641105257/umut-sarikaya_185923.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Luriel said: Bende gidecem yarın 2. Kere imax. Nasıl olsa 7₺ Diye abuselarım. Nasıl 7 lira la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Maximum kart + 12:30 oncesi seans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Bankamatikte oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 eglendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 LSD filmi yapmışlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Marvel'ın çoğu filminden iyiydi. rexx'de bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 halp ya zamundada falan yok, gidemedim filme vaktimde olmuyor ölüyorum biliyorum yasak ama bi öm alsam varsa düzgün izleyebilen internetten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Senaryo standart, ama ana karakter-aktor uyumu ve efektler bomba olmus. Direk tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 BarLOA said: Marvel'ın çoğu filminden iyiydi. rexx'de bile. https://t.co/TIxPus5uo6 kendime onay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 mesajımı silerek mantıklı bir hamle yapmışsın mod takdir ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 sinemada gitmedim buna ama ilaçlı yerden temiz görüntülü gelmiş izledim gece uyuyamayınca, net baya temiz iş yapmışlar çok takdir ettim. normalde sıkıcı lanse edilme potansiyeli çok yüksek bir karakteri çok keyifli anlatmışlar. marvel resmen sonsuz güven tazeliyor şöyle filmler yaptıkça helal olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 öyle diyince heyecanlandım. ama meh yani. 900mb'lık rip izlemiş adam sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 snopyimax deneyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 öbür herif de filmleri sıradan dvdscr izleyip hepsine kötü diyor, hani kitap okumak overrated diyen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 güzel güzel izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Ffc6y_yzOU8 çıkmış ultimate snopy edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 adamın sesine ne olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 otu boku beğenmeyenlere laf et et nereye kadar. bu sefer sıra bende. ilk kez bi marvel filmini beğenmedim o kadar ya. sıkıldım izlerken fln. görseller falan iyiydi laf yok ama çok fazla dramatik ve uzun süren konuşma yapmadılar mı filmde? bir de sonu biraz oldu bittiye geldi gibi geldi fln. neyse her marvel filmini zevkle izlemiştim bugüne kadar bu birazcık baydı. kırk yılda bir filmi meh bulunca yazayım dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Pek ilgimi çekmemişti benim yeni izledim, güzel olmuş. Sonu güzel acemiyken birden olayı çözüp grandmaster olması güzel işlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar