Dei Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 BabacumMostors said: ben önce animesini izleyip sonra mangasını okuyorum genelde böylece daha heyecanlı oluyor eheh yaptığın mantıklı zaten. anime zevkin yok oluyor çünkü. fakat askerdeydim bunu okurken. var yani baya. hatta ajini falan da okudum. ki hero academia ve ajini izlemem diyordum. ikisinin mangası da sıkmıştı beni çünkü. ki 2-3 tane light novele bile sardım. yer yer hala legendary moonlight sculptor ı okuyorum. diğer ikisi bitti de, bu devam ediyor. moralimi bozan şu: http://myanimelist.net/anime/31646/3-gatsu_no_Lion mangası okuduklarım arasında en sevdiğim olmuştu. aşırı eğlendim. gel gör ki shaft animesini yapıyor. tamam, shaft yapan hem de. yapsınlar da, aga ben okumadan yapaydılar be. hala takip ediyorum mangayı çünkü. diğer hepsini bıraktım fakat bu 3 gatsu kaldı. neyse. hero academia da gerçekten boş beleş generic battle shounen. eğlendiriyor da, aots olabilecek kapasitede değil yani senaryo yüzünden. izlemeyecektim, fakat pati hype ına kapıldım. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 4 gene bölüm ortası gazını çok iyi verdi, hoca gibi yerimde zıpladım lol. müzik & allmight anlatımı & ekşın yetiyor zaten. anne, hamurişini kıs biraz ya, çok salmışsın kendini. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 meh hatırladıkça izlenir tier oldu artık gözümde gerçekten 3rd rate generic şonen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Hey, hey, hey. güzel bölümdü özellikle sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Çok iyi ya, her bölüm damardan gazı veriyor. Hem akıl hem yürek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 OOOOOLLLLLLL MAAAYYYYYTTTOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Ana karakter çok iyi ya, oy oyyy shounennn sahnesi süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Bu ortaokullu velet animesini neden çok sevdim bilmiyorum ama gazlar fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 gaz background müzikler çok iyi giriyor, dramatik anlar bayağı kuvvetli. daha yepyeni karakterlerle bu kadar duygu verebilmek büyük başarı cidden shounen için. o şarkıyı bulamadım da ekşın bombası şarkı girince zaten "hah geldi sahne" diye dikiliyorum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 6 şu zibidye bir çaksa da vücudunun coğrafyasını değiştirse. sasucke'den bile iğrenç bir ezik çocuk ya. çok güzel yere çaldı bizimki. suit hikayesi de opm'dekine benzedi ya lol. okaa-san'ın anneler günü kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Çok iyi gidiyor 6'da 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Ben sevemedim ya Naruto bleachte çocukcaydı da Bu sanki iyice veled işi Narutonun bi dark tarafı vardı tahmin etmiyeceğin adamı gg yapıyorlardı, saskenin abisinin hikayesi fln sağlamdı Bu öyle takılmacalı gidiyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Ben şeyi sevdim, çocuk çok korkak ama korka korka bişiler yapıyor hoşuma gitti. Birde her bölüm sonunda gaz bir hareketi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Yoksa sende korkaksin ve korkak korkak bişeyler yapabilmeyi hayal edoyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 abi çocuktaki korkak cesareti bana gezi günlerini anımsatıyor, çok korkuyordum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ahah gezi eglenceliydi ya olsa da bir daha gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Çok iyiydi yine ya, bölüm yetmiyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 senko said: Ben sevemedim ya Naruto bleachte çocukcaydı da Bu sanki iyice veled işi Narutonun bi dark tarafı vardı tahmin etmiyeceğin adamı gg yapıyorlardı, saskenin abisinin hikayesi fln sağlamdı Bu öyle takılmacalı gidiyo sadece yada biz yaşlanıyoruz kanka :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 animeden çok fox kids çizgi filmlerini andırıyor. konusu, çizimleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Tatlı gidiyo ya. All might için izlenir zaten. GAMBATTE, SHOUNEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 gene retard bi saske var. Ağzını burnunu patlatsın valla ya 30 saniyede bir saçma sapan tripler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ondan da kötü, onun gene İNTİKAMMMM DARKNESSS diye reson dötoru vardı, bu sırf TEK BÜYÜK BEN OLACAMMMM, İZİN VERMEDİĞİM NEFES BİLE ALAMAZZZ derdinde şimdilik. dayağın kralını yer inşallah bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Midoriya agzini burnunu kirmadi diye cok uzuldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 ölürdü muhtemelen direk ona çalışsa, iyi oldu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 egosunun ağzını burnunu kırması öldürmekten beter ona zaten, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar