Kostok Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 ankara'da yeniyim, çevreyi daha yeni yeni öğreniyorum. kafa dağıtmaya, arkadaşlarla vakit geçirmeye james cook'a gidiyorum, tunus caddesi'nde bestekar'da falan güzel mekanlar var fakat insan şehrin yabancısı olunca pek bilemiyor tabi. kıtır hoşuma gitti bi de, çok samimi bi yer. benzeri mekanlar önerebilir misiniz? bi de iyi bir berbere ihtiyacım var. denk geldiklerimden iyi sonuçlar alamadım. episode iii obi-wan kenobi saçı yaptırcam. eline yüzüne bulaştırmayacak birisi olsun lütfen. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Aynısı bana Antalya için lazım yeni konu açmayayım gören cevaplarsa sevinirim ^^ Yakın zamanda taşınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Kalburüstü bar ve berber boşver benim gittiğim berber güzel antalyada. Nereye taşınıyorsun ? Barda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Akhlaur said: Kalburüstü bar ve berber boşver benim gittiğim berber güzel antalyada. Nereye taşınıyorsun ? Barda var. lara örnekköy güzelbağ tarafına anla işte tam tarif edemiyorum evin yerini hiç ahah, güzelobaya 2 km Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Tamam anladım ben seni asdfas. Oralar dolu zaten kalburüstü istanbul özentileriyle abi bulursun bi yer kesin. Bazı yerler güzel sanırım 5 senedir orda oturmuyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Cook'dan devam et, Tunus boyunca Kugulu'ya dogru. Solda Tint var, en cok oraya gidiyoruz biz oturmaya, icmeye, tutturmeye filan. Yemekleri de uygun fiyatli ve guzel. Bira menusu epey genis. Nargilesi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 kıtır ankara'nın en iyi/meşhur mekanlarından biridir. eskiden çok giderdim, baya eski bir mekan. halen de kalitesini koruyordur diye tahmin ediyorum. tunalı taraflarında tint (gerge de söylemiş) çok iyi, özel günlerde tercih ediyorum orayı. kalabalık zamanlarında bile sakin yer ve bol bira çeşidi sunuyor. kızılay'da roxanne hoşuma gidiyor. terasından aşağıyı izlemek zevkli oluyor. bira çeşitleri fena değil, gara guzu felan da var. roxanne'ın alt kısmında nadas var, ayaküstü olsun insanlarla tanışayım dersen aktif bir yer. düz efes içeyim çerez yiyeyim felan dersen sakarya'da 3E var. mekan ortamı felan da iyiydi. ama çok geniş menüsü yok. bahçeli'de varuna gezgin var, alkol çeşidi baya geniş ve mekan da rahat. izmir'de de bir varuna'ya gitmiştim oradan da memnun kalmıştım. başarılılar bence. son olarak daha gidemediğim ama merak ettiğim iki mekan olarak cafe botanica ve sardunya cafe var tunalı'da. fotoğraflarından eski kavaklıdere tadını veriyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 roxanne gay/lez bar murat adama götu kaptırtacaksın. tintde de tam olarak hangi yemekleri beğeniyorsunuz ? hamburger yedım ben iyi değildi. varuna iyidir bu arada, fiyatları da iyi. 50 carlsbeg 15 50 tuborg gold 13 100 bavyera 25 hoegardeen 15/16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Pizzalari epey iyi Tint'in. Ana yemekleri ve cerezlikleri de guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Akhlaur said: Tamam anladım ben seni asdfas. Oralar dolu zaten kalburüstü istanbul özentileriyle abi bulursun bi yer kesin. Bazı yerler güzel sanırım 5 senedir orda oturmuyoruz artık. nerede var dedeman tarafında mı, bilmiyorum ki hiç oraları bi denize gidebiliyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Berber için gordion daki tony&guy a gidiyordum ben. Bar için spr ya da pool pub a gidiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 herkese tavsiyeleri için teşekkürler. başka tavsiye edecek olan varsa memnuniyetle karşılarım. çıkıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Ata erkek kuaförü / esat caddesi iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Lectre said: Akhlaur said: Tamam anladım ben seni asdfas. Oralar dolu zaten kalburüstü istanbul özentileriyle abi bulursun bi yer kesin. Bazı yerler güzel sanırım 5 senedir orda oturmuyoruz artık. nerede var dedeman tarafında mı, bilmiyorum ki hiç oraları bi denize gidebiliyorum ahah Güzeloba dan dedeman tarafına doğru giderken eski lara yolundan git abi zaten oralar dolu. Bi de bi ara beyaz dünyaya dönüyor yol sağa doğru, o tarafta da bi kaç yer açılmış sanırım. Eski lara yolu zaten dedemana kadar hem manzarası güzel hemde mekan olarak bi ton yer var keyfine göre bi yer seç. Hatta "uzaklar" var orda bizde eskiden onun üstünde oturuyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Retrox fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 tunalı civarı güzel nargile var mı, tint'te içiyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Bestekarin tunaliya yakin tarafinda 65/b var güzel bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Emre333 said: roxanne gay/lez bar murat adama götu kaptırtacaksın gay/lez her yerde var, korkmayın o kadar. kimse gelip de yavşamaz durduk yere zaten. mis gibi mekan. gidin. (komisyon alıyorum sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Emre333 said: roxanne gay/lez bar murat adama götu kaptırtacaksın. tintde de tam olarak hangi yemekleri beğeniyorsunuz ? hamburger yedım ben iyi değildi. varuna iyidir bu arada, fiyatları da iyi. 50 carlsbeg 15 50 tuborg gold 13 100 bavyera 25 hoegardeen 15/16 bu fiyatlar mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 hoegardeen a göre fiyatlandırma yapıyorum ben. mesela retrox pahalı çünkü hoegardeen 18 lira orda dsfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ben hep sulu bira içtiğim için :( kahrolsun zenginler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Ben hep 50 liralık içiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Kuaför için HairLab iyiydi Çankayadaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 kuafor ne abi berber o berber :/ bu arada cogu mekan soylenmis bestekara gidersen hemen hemen hepsini bulabilirsin sagli sollu dizilmisler zaten roksana da o kadar gittim ama oyle goze batan bi escinsel yogunlugu fark etmedim algida secicilik galiba amma gercekten oyle bi ortam istiyorsanız eski/yeni var sakarya da alt kati tam size gore ajsdahdlajh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 bende yeni konu açmadan araya gireyim. izmirde tavsiye edebileceğiniz bar var mı ? alsancakta biraz bakındık ama fiyatlar mekan kalitesini bilmediğimiz için fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar