Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankara'da kalburüstü bar ve berber

Kostok

Öne çıkan mesajlar

ankara'da yeniyim, çevreyi daha yeni yeni öğreniyorum. kafa dağıtmaya, arkadaşlarla vakit geçirmeye james cook'a gidiyorum, tunus caddesi'nde bestekar'da falan güzel mekanlar var fakat insan şehrin yabancısı olunca pek bilemiyor tabi. kıtır hoşuma gitti bi de, çok samimi bi yer. benzeri mekanlar önerebilir misiniz?

bi de iyi bir berbere ihtiyacım var. denk geldiklerimden iyi sonuçlar alamadım. episode iii obi-wan kenobi saçı yaptırcam. eline yüzüne bulaştırmayacak birisi olsun lütfen.

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

kıtır ankara'nın en iyi/meşhur mekanlarından biridir. eskiden çok giderdim, baya eski bir mekan. halen de kalitesini koruyordur diye tahmin ediyorum.

tunalı taraflarında tint (gerge de söylemiş) çok iyi, özel günlerde tercih ediyorum orayı. kalabalık zamanlarında bile sakin yer ve bol bira çeşidi sunuyor.

kızılay'da roxanne hoşuma gidiyor. terasından aşağıyı izlemek zevkli oluyor. bira çeşitleri fena değil, gara guzu felan da var.

roxanne'ın alt kısmında nadas var, ayaküstü olsun insanlarla tanışayım dersen aktif bir yer.

düz efes içeyim çerez yiyeyim felan dersen sakarya'da 3E var. mekan ortamı felan da iyiydi. ama çok geniş menüsü yok.

bahçeli'de varuna gezgin var, alkol çeşidi baya geniş ve mekan da rahat. izmir'de de bir varuna'ya gitmiştim oradan da memnun kalmıştım. başarılılar bence.

son olarak daha gidemediğim ama merak ettiğim iki mekan olarak cafe botanica ve sardunya cafe var tunalı'da. fotoğraflarından eski kavaklıdere tadını veriyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Tamam anladım ben seni asdfas. Oralar dolu zaten kalburüstü istanbul özentileriyle abi bulursun bi yer kesin. Bazı yerler güzel sanırım 5 senedir orda oturmuyoruz artık.

nerede var dedeman tarafında mı, bilmiyorum ki hiç oraları bi denize gidebiliyorum ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Akhlaur said:

Tamam anladım ben seni asdfas. Oralar dolu zaten kalburüstü istanbul özentileriyle abi bulursun bi yer kesin. Bazı yerler güzel sanırım 5 senedir orda oturmuyoruz artık.

nerede var dedeman tarafında mı, bilmiyorum ki hiç oraları bi denize gidebiliyorum ahah

Güzeloba dan dedeman tarafına doğru giderken eski lara yolundan git abi zaten oralar dolu. Bi de bi ara beyaz dünyaya dönüyor yol sağa doğru, o tarafta da bi kaç yer açılmış sanırım. Eski lara yolu zaten dedemana kadar hem manzarası güzel hemde mekan olarak bi ton yer var keyfine göre bi yer seç. Hatta "uzaklar" var orda bizde eskiden onun üstünde oturuyorduk.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre333 said:

roxanne gay/lez bar murat adama götu kaptırtacaksın. tintde de tam olarak hangi yemekleri beğeniyorsunuz ? hamburger yedım ben iyi değildi.

varuna iyidir bu arada, fiyatları da iyi.

50 carlsbeg 15
50 tuborg gold 13
100 bavyera 25
hoegardeen 15/16

bu fiyatlar mı iyi
Sosyal ağlarda paylaş

kuafor ne abi berber o berber :/

bu arada cogu mekan soylenmis bestekara gidersen hemen hemen hepsini bulabilirsin sagli sollu dizilmisler zaten roksana da o kadar gittim ama oyle goze batan bi escinsel yogunlugu fark etmedim algida secicilik galiba amma gercekten oyle bi ortam istiyorsanız eski/yeni var sakarya da alt kati tam size gore ajsdahdlajh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...