ineque Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Aranan tek özellik whatsapp çalıştırabilmesidir. Kenarda duran kullanmayan varsa fiyat vermeniz yeterlidir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 "illegal isler icin kullanilacak whatsapp calistiran telefon" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 "uzaktan bombayı tetikleyebilecek telefon" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 albayın karısınıa küfür etmişsiniz 10bin tl gönderin çözelim mesajları atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 benim telefonum Samsung S5233W ve whatsapp desteklemiyor. sadece whatsapp destekleyen bir telefona geçmek istiyorum. öyle albay, bomba, illegal falan bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 cavusa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ayfon 5 vereyim 600 tl kafan rahat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Fistan said: ayfon 5 vereyim 600 tl kafan rahat etsin ayfon 5 iyi ama 600 beni aşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Selam, Kenarda bir yerde HTC sensation olacaktı... Yedek bataryası da olsa gerek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Iphone 4 var bende. Gorunus olarak sifirdan farki yok, bir tane cizik bul bedavaya verecegim :) Orjinal sarji, kutusu ve kablosunu da verecegim. 400 tl ye birakirim sana. Bimba imha vs.mdiyen arkadaslar, bu tarz telefon satislarinda zaten telefon satis sozlesmesi imzalanir ki, alan ya da satan kisinin yasadisi bir durumundan digeri etkilenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 İphone4e 400₺ istemek insafsızlık yalnız. Ben 200e almıştım 16gb sadece home tuşu zor basanını. Sonra düşüre düşüre bütün tuşlarını bozdum+ekranını kırdım ama o ayrı mesele sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Iphone 5 var 550 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 la adam butcem yok diyo ayfon diyonuz vicdansizlar bende bi motorola var ama mlsf kayıt dısına cikti DH deki bi escinsel yuzunden saglam olsa yollardim sana alttan klavyesi fln da var catir cutur mesajlasirdin he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 forumda fakire alışık değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 iphone 8i bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 telefon olayı cıldırtacak beni. kardeşime yeni telefon aldık eskisini de anneme getirdim bugun (samsung galaxy gio) kadın her şeyini ipad'den yapıyor ancak telefona whatsapp kuralım dedi. 170 mb (?) dahili hafızası var telefonun, sd karta uygulama kurma yöntemi arıyorum saatlerdir çıldıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 onceden kurulmus programlari sd karta nakletsen ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 paramecium said: Selam, Kenarda bir yerde HTC sensation olacaktı... Yedek bataryası da olsa gerek. Saygılar. pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 applev0dka said: telefon olayı cıldırtacak beni. kardeşime yeni telefon aldık eskisini de anneme getirdim bugun (samsung galaxy gio) kadın her şeyini ipad'den yapıyor ancak telefona whatsapp kuralım dedi. 170 mb (?) dahili hafızası var telefonun, sd karta uygulama kurma yöntemi arıyorum saatlerdir çıldıracağım. lan onun aynısı annemde vardı, bi whatsapp bi yahoo mail falan kurunca hafıza gg. bi de doluyodu gittikçe cache ile açılmıyodu falan. birkaç ay önce galaxy core prime mı ne öyle bi şey aldım 600 küsürdü. 1gb ram, son sürüm android 5, hd ekran falan baya güzeldi fiyatına göre çok memnun. git anana hediye güzel bir şey al, o galaxy gio çıldırtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 kadın cok komplike bişey istemiyor ya, zaten her işini ipad ile görüyor. onu yeni telefona ikna etmek zor biraz buna bile alışamadım falan filan diyor :D kullanımı kolay bir anne telefonu bulursam alcam bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 adamlar komplike bir şeyler alınsın diye yazılım desteğini kesiyor zaten eskilere. dandik bir şey aldığınızda bir süre sonra sürüm güncellenemiyor diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 komplike değil zaten en dandiği samsungların ama yeterli o bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 eski blackberryler bis olmadan yani normal internet paketi ve wirelessla whatsapp çalıştırıyor bilginize, bb9900 temiz bulunursa 100 150ye çok tatlı olur diğer modelleri daha ucuzada bulabilirsin. bulamazsan bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar